سلام
مهندسین عزیز
برای ساهک پنهان و آشکار گندم چه قارچ کش هایی را توصیه می فرمایید ؟
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php/381299-کلاس-کنکور-←-بیوتکنولوژیبا سلام .
کسی اینجا اطلاعاتی در مورد کنکور ارشد بیوتکنولوژی داره.ممنون میشم کمک کنید
سلام
تا حالا کسی آنزیم کاتالاز و اسکوربیک پراکسیداز اندازه گیری کرده ؟
سلام شرمنده مزاحم شدم
جزوه ای مطلبی در زمینه مهندسی فنی گلخانه می خواستم سه شنبه امتحانشو دارم
سلامسلام
من که نه ولی اگر سوالی هست میتونم از همکارای قدیمم بپرسم![]()
سلام
تشکر از لطف شما
من استخراج عصاره خام رو از روش زیر استفاده کردم نمونه های کارم هم برگ های زیتون هستن
استخراج عصاره خام : برای استخراج عصاره خام، از روش سوفو و همکاران (42) استفاده گردید. به یک گرم برگ منجمد شده بوسیله ازت مایع، 10 میلی لیتر اتانول مطلق سرد اضافه گردید. پس از 30 دقیقه، سوسپانسیون بدستآمده در دمای صفر درجه سانتی گراد و سرعت g10000 به مدت 10 دقیقه سانتریفیوژ شد. فاز بالایی دور ریخته شد. در مرحله بعد به فاز پایینی مجدداً 10 میلی لیتر اتانول مطلق سرد برای بار دوم اضافه گردید و پس از 30 دقیقه مجدداً سانتریفیوژ گردید. فاز پایینی (پلیت) بدست آمده در 50 میلی لیتر بافر استخراج سرد (شامل بافر سدیم – پتاسیم فسفات 50 میلیمولار با 7pH= حاوی پلی وینیل پلی پیرولیدون (PVPP) %1/. (وزنی در حجمی )) به حالت سوسپانسیون در آورده شده و بعد از 30 دقیقه در دمای [SUP]º[/SUP]C 4 و سرعت g10000 به مدت 10 دقیقه سانتریفیوژ گردید. در پایان فاز بالایی برای اندازهگیری آنزیمی برداشته شد. میزان پروتئین محلول کل به روش بردفورد (11) تعیین گردید.
آنزیم پراکسیداز رو هم اندازه گیریر کردم
ولی برای کاتلاز و اسکوربیک پراکسیداز مشکل دارم از چند تا پروتکل استفاده کردم جواب نگرفتم
سلام آقای مهندسسلام
در محلول های پلی فنولی امتحان نکردید؟ من سوال کردم به من گفتند پایه باید پلی فنولی باشه ولی اطلاعات کاملتری نداشتند که بدند.
ببینید من یک سری مقاله سرچ کردم اگر دیدین مفید هست بگید تا بگیریمشون
1- مقاله اول
2-مقاله دوم
3- مقاله سوم
سلام آقای مهندس
ممنونم از لطف شما
مقاله دومی رو چطوری میشه گرفت ؟
سلامسلام.
کسی در مورد کشت زعفران اطلاعاتی داره؟
کسی هست که به صورت عملی زعفران کشت کرده باشه؟
سلامسلام.
کسی هست راهنمایی کنه که چه محصولی برای کشت در مناطق سردسیر مثل کردستان و همدان مناسب هست و با مقدار دو میلیون لیتر اب در سال بهترین درامد رو داشته باشه.مقدار زمین مورد کشت هم حدود نیم هکتار باشه.
لطفا عملکرد این چند محصول در هکتار رو هم هر کی میدونه بنویسه برام و مقدار اب مورد نیاز در سال هر محصول.
گندم
جو
ذرت
کلزا
نخود
عدس
بامیه
چسب پیونداعضای محترم لطفا راهنمایی بفرمایید
تنه درختان باغ سیب و گردو دچار آسیب شده و نظر کارشناس باغبانی استفاده از ترمیم کننده است. سوالی که دارم اینه که این ماده ترمیم کننده با اون مایع قارچ کشی که پاییز ب تنه درخت میزنیم تفاوتی داره؟
ممنون
چسب پیوند
سلام آقا رضا
چسب پیوند نیست.ممنون میشم اطلاعات تکمیل تری برام بنویسید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |