سلام...گونه اون 4،5 تاست که sweet corn بذرش هست...واسه تحقیقاتی میتونین از مرکز تحقیقات کشاورزی شهر خودتون کمک بکیرین...واسه کشت در مقیاس وسیع از مراکز تهیه بذر و نهال میتونین تهیه کنین...به لینکهای زیر هم یه سر بزنینسلام کسی میدونه ذرتی که در کنسرو ذرت شیرین تایلندی استفاده میشه نوع خاصی هست ؟
و ایا امکان تهیه بذر اون در ایران وجود داره؟
سلام...گونه اون 4،5 تاست که sweet corn بذرش هست...واسه تحقیقاتی میتونین از مرکز تحقیقات کشاورزی شهر خودتون کمک بکیرین...واسه کشت در مقیاس وسیع از مراکز تهیه بذر و نهال میتونین تهیه کنین...به لینکهای زیر هم یه سر بزنین
http://www.avval.ir
http://www.tablighagahi.com
بله...این یه گونه جهش یافته از بلال معمولیه که درصد قندش از 4 به حدود 6 رسیده...از لحاظ شکل و رنگ و بوته هم تفاوتهایی با بلای معمولی دارهتشکر اگه بذرش گیرم بیاد یه چند تا بوته اش رو میکارم راستی با ذرت معمولی که باهاش بلال درست میکنن گونه اش فرق میکنه ؟
Zara1 گفت:مشاهده پیوست 189390
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=189390&stc=1
خوش بحالش فردا امتحان نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
باید ببینی مکانیزم بیماریزایی چجوریه! عامل بیماری کجا مستقر میشه؟کی میدونه چرا وختی سیب زمینی آلوده به Ralstonia solanacearum رو سرخ میکنیم یه حلقهء تیره دورش ایجاد میشه؟![]()
مرسی.باید ببینی مکانیزم بیماریزایی چجوریه! عامل بیماری کجا مستقر میشه؟
امیرمسعود داره بیماری میخونه، برید یَخَشو بگیرید ...
فکر کنم یکی از بچه ها اشاره کرد....از ترشحات باکتریاییه...توی حرارت موقع سرخ شدن سیاه میشه
فکر کنم یکی از بچه ها اشاره کرد....از ترشحات باکتریاییه...توی حرارت موقع سرخ شدن سیاه میشه
باکتری خودش تو آوندا مستقره. فک کنم آوند چوبی!!!باکتریه خودش کجاس؟ ترشحاتش چطوری میرسه اونجا؟
خدایا چقد گناه داریم ما!!!!!!!![]()
امتحانم امتحانای قدیم!!!![]()
بعد از داغون کردن برگه امتحانی؛ و تشکیل دادن صف چند صد متری جلوی دفتر استاد
و تمنای نمره و ارفاق
؛......![]()
روزنه ی امیدی در دلمان ایجاد شد.![]()
استادمون گفتههرکی تا آخر امروز بتونه جواب این سوالو بگه از افتادن
نجات پیدا میکنه
.![]()
دستم به دامناتون....![]()
کی میدونه چرا وختی سیب زمینی آلوده به Ralstonia solanacearum رو سرخ میکنیم یه حلقهء تیره دورش ایجاد میشه؟![]()
خدایی جدی پرسیدم آ.![]()
تو اینترنت یوخ ده.![]()
این بیماری عاملش یه باکتریه که پوسیدگی حلقوی سیب رو ایجاد میکنه... سلول های باکتری و ترشحاتشون که اووز نامیده میشه دوتادور حلقه سیب فرار دارن که وقتی سیب سرخ میشه... سلول باکتری و ترکیبات ترشحیش لایز میشه و رنگ اون قسمت تغییر میکنه.
موفق باشید.
دور تا دور حلقۀ سیب چه خبره که باکتری میره اونجا؟
لایز میشه یعنی چی؟!!
عروسیه!!
از بافت آوند چوبی ریشه ها وارد گوشت غده میشه و از مواد موجود در اون ناحیه تغذیه میکنه و توسط یکی از سیستم های ترشحی که یادم نیست کدومه بیماری زایی ایجاد میکنه. لایز میشه یعنی دیواره پاره میشه محتوای سلول خالی میشه!
گیاه درمانی و تولید جوانه خوراکی
من دوره های تولید جوانه های خوراکی و گیاهان دارویی در فنی حرفه ای گذروندم و دوستم هم میخواد دوره گیاهان دارویی رو بگذرونه و با هم در زمینه گیاهان دارویی و گیاه درمانی و مشاوره تولید جوانه های خوراکی کار کنیم آیا میتونیم از وام و تسهیلات فنی حرفه ای استفاده کنیم یعنی سه بار طبق اطلاعات بالا وام بگیریم و دو تا برای مدارک من یکی برای مدرک دوستم و تنها یک مغازه اجاره کنیم و این خدمات ارایه بشه,و سوال دیگه این که آیا قبل درخواست وام و...حتما باید سند مکان موجود باشد یا بعد گرفتن وام هم میشه اقدام به اجاره مغازه کرد?کلا اگه تو این زمینه ها همه شرایط رو بگین ممنون میشم و هر چی و هر مطلبی راجب موفقیت تو کار گیاهان دارویی اینا و اطلاعات مفید و تجربه های شخصی میدونید بگین ممنون میشممممممم چون عاشق گیاهان دارویی و طب سنتی ام مرسی:-*
امروز از یکی از بچه های ارشد بیماری خودمون پرسیدم؛
گفت واسه خاطر سرماست.
گفت نه فقط رالستونیا که کلاً سرما باعث ایجاد حلقه هه میشه.
عجله ای بود مکانیسمشو نشد بفهمم.![]()
سرما!!؟؟ راستش من تا حالا نشنیدم غده زیر زمینی مث سیب زمینی سرمازده بشه...شما یه نگاه به تاریخ کشت این بینوا بندازین ببینین کجا این گیاه فصل سرد و یخبندان رو زمینه!؟...معمولا قبل از شروع فصل سرد کار برداشتش تموم شده و زمین اگه شرایط مساعد باشه میره زیر کشت دیگه.. حالا توی انبار سرمازده بشه اون یه بحث دیگه س... که هیچ ربطی به گیاهپزشکی ندارهاگه ایجاد حلقه بخاطر سرما باشه پس چه ربطی به این باکتریه داره؟ با این حساب صورت مسئله با مشکل مواجه میشه!
فنی حرفه ای رشته های خوبی داره مثل تولید جوانه های خوراکی و علوفه ای-کشت و کار گلخانه های خاکی و هیدروپونیک-کاربر گیاهان دارویی-تراریوم-پرورش گل های اپارتمانی-ورمی کمپوست -پرورش زنبور عسل و...راستش من اصلاً نمیدونستم فنی حرفه ای این دوره ها روهم داره!!!!!!
با مدرک فنی حرفه ای که میشه به اسامی مختلف وام گرفت.
شاید بشه بنام مشاغل خانگی م وام دریافت کرد. البته بعید میدونم ب کار شما بیاد چون واسه مغازه اینا محدودیت داره.
هرچند میدونم شما خودتون به میزان جدّیتی که واسه انجامش دارید راجع بهش تحقیق کردید؛
منم الان موقع امتحاناتمه نمیتونم درست حسابی درباره ش تحقیق کنم،ولی سعی میکنم بعدامتحانا از یه چن جایی بپرسم جوابشو.
مطمعنن دوستان راهنماییتون خواهند کرد.![]()
سلامسلام////
لینک مسابقه علفهای هرز لطفا.. میگردم نیست//
سلام دوستان
میدونید اسم این گل چی هست؟! من خودم این رو به نام شاخه آهویی یا گوزنی میشناسم
چون اسم دقیق رو پیدا نکردم نتونستم اطلاعاتی درباره نحوه نگهداریش کسب کنم
میشه لطف کنید یه مقدار اطلاعات درباره نور و محیط نگهداری و مقدار آبیاری و طریقه زیاد کردن و خاکش در اختیارم بذارید!
پ.ن: این عکسم از تالار عکس گرفتم مربوط به گلدونه یکی از بچه ها بود:|![]()
گل خودم در حال پلاسیدن هست:|![]()
اسم فارسی نداره؟سانسیوبریا تریفاسیکانا
نورمحیط باید زیاد باشه
ابیاری و رطوبت کمی خشک
دمای ایده ال 20درجه سانتیگراد
خاک و تغذیه مخلوطی از خاک باغچه و خاک برگ و ماسه
اگر نورکافی به گیاه نرسه باعث پزمردگی برگهای این گیاه میشه.
درپاییز و زمستان اصلا احتیاج به تغذیه نداره
من که با این نام هم نتونستم چیزی تو نت پیدا کنم یعنی اصلا همچین گلی رو نیاورد!سانسیوبریا تریفاسیکانا
نورمحیط باید زیاد باشه
ابیاری و رطوبت کمی خشک
دمای ایده ال 20درجه سانتیگراد
خاک و تغذیه مخلوطی از خاک باغچه و خاک برگ و ماسه
اگر نورکافی به گیاه نرسه باعث پزمردگی برگهای این گیاه میشه.
درپاییز و زمستان اصلا احتیاج به تغذیه نداره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |