سلام
سلام
یک مطلب برای یکی از دوستان میخوام
مواد طعم دهنده در محصولات لبنی
سلام
یک مطلب برای یکی از دوستان میخوام
مواد طعم دهنده در محصولات لبنی
ببخشيد من ميخام يه كارخانه مثلا آبميوه تاسيس كنم بايد چگونه خط توليد را و وسايل را در كارخانه قرار بدهم ؟
البته اين فقط يه پروژه است براي درس طراحي كارخانه.![]()
سلام دوست عزیز
چیزی که شما میخواین رو باید یک ترم چندنفر روش کار کنن تا یه چیزی ازش در بیاد.
دقیقا بگو منظورت از قرار دادن خط تولید و وسایل چیه ؟![]()
سلام به همه دوستان عزیز.
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به صنایع غذایی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون![]()
طرح من بسته بندي بادام است در واقع خلال بادام اينم از يه طرح حالا كمك و راهنمايي كنيد![]()
یاد عزیز به تاپیک (من تو درس اصول طراحی کارخانه احتیاج به کمک دارم) مراجعه کنید براتون یکی گذاشتم.طرح من بسته بندي بادام است در واقع خلال بادام اينم از يه طرح حالا كمك و راهنمايي كنيد![]()
با سلام خدمت دوستان گرامی
من نیاز خیلی فوری دارم، مطالبی به زبان فارسی و انگلیسی در مورد کاربرد و فرآیند امواج اولتراسوند ultrasound و اولتراسونیکultrasonic در صنایع لبنی
اگه کمکم کنید بسیار سپاسگذارم.
دوستان لطفا"در مورد این که مهندسان صنایع غذایی کجاها می تونن کار کنن یه نظری بدین. http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif
با عرض سلام به کلیه دوستان عزیز در باشگاه
من به کمک شما احتیاج دارم اگر مقاله ای، کتابی و یا هر چیز دیگری در مورد روغن نباتی صاف یا روغن قنادی shortening دارید برای من بفرستید . خیلی ضروری ممنون![]()
سلام دوست عزیزصفحه 232 روغن پارسه گفته شده که:4-پرس کردن:فراوانترین تری گلسرید روغن پنبه SLL است. SLL چیست و چه نوع تری گلسیریدی است
من چند تا عكس از وسايل آزمايشگاه ميخاستم مثل عكس اتوكلاو آون و ...