در فراق دوستان، آخر ز ما چیزی نماند هر که رفت از هستی ما، پارهای با خویش برد
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 17, 2026 #72,931 در فراق دوستان، آخر ز ما چیزی نماند هر که رفت از هستی ما، پارهای با خویش برد
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 17, 2026 #72,932 دلا دیدی که آن فرزانه فرزند چه دید اندر خم این طاق رنگین
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 17, 2026 #72,933 نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی حافظ
*M.A* کاربر بیش فعال Feb 18, 2026 #72,934 یک عمر جدایی به هوای نفسی وصل گیرم که جوان گشت زلیخا به چه قیمت؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 18, 2026 #72,935 تا دهن بستهام از نوشلبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار استاد شهریار
*M.A* کاربر بیش فعال Feb 18, 2026 #72,936 رمضان آمده ای شیخ سوالی دارم..! روزه با خون دل و خوردن غم باطل نیست؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 18, 2026 #72,937 تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام! که گفت «دوزخی خواهد بود؟» که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت؟
تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام! که گفت «دوزخی خواهد بود؟» که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 19, 2026 #72,938 تو کز محنت دیگران بیغمی نشاید که نامت نهند آدمی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 19, 2026 #72,939 یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد؟ حافظ
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 19, 2026 #72,940 در غریبی و فراق و غم دل پیر شدم ساغر می ز کف تازه جوانی به من آر
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 19, 2026 #72,941 روزیست خوش و هوا نه گرم است و نه سرد ابر از رخ گلزار همیشوید گرد بلبل به زبان حال خود با گل زرد فریاد همیکند که می باید خَورد خیام
روزیست خوش و هوا نه گرم است و نه سرد ابر از رخ گلزار همیشوید گرد بلبل به زبان حال خود با گل زرد فریاد همیکند که می باید خَورد خیام
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 19, 2026 #72,942 دلا طمع مبر از لطف بینهایت دوست چو لاف عشق زدی، سر بباز، چابک و چست
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 19, 2026 #72,943 تو مبین که خاکم از خستگی و شکستگیها تو بخواه تا به سویت، ز هوا سبکتر آیم «حسین منزوی»
*M.A* کاربر بیش فعال Feb 19, 2026 #72,944 مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 19, 2026 #72,945 تا چشم دل به طلعت آن ماه منظر است طالع مگو که چشمه خورشید خاورست استاد شهریار
*M.A* کاربر بیش فعال Feb 20, 2026 #72,946 تو خود علاج غم و درد بیشمار خودی برو طبیب خودت باش و مبتلای خودت! شبیه نوح اگر هیچکس به دین تو نیست تو با خدای خودت باش و ناخدای خودت..
تو خود علاج غم و درد بیشمار خودی برو طبیب خودت باش و مبتلای خودت! شبیه نوح اگر هیچکس به دین تو نیست تو با خدای خودت باش و ناخدای خودت..
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 20, 2026 #72,947 تو آن نهای که دل از صحبت تو برگیرند و گر ملول شوی صاحبی دگر گیرند سعدی
*M.A* کاربر بیش فعال Feb 20, 2026 #72,948 دل شکسته ام آخر شکافت دریا را بدون آنکه بیابد عصای موسی را من آن خلیل به آتش نشستهام که خدا دریغ کرده از او رنگ و بوی گلها را
دل شکسته ام آخر شکافت دریا را بدون آنکه بیابد عصای موسی را من آن خلیل به آتش نشستهام که خدا دریغ کرده از او رنگ و بوی گلها را
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 20, 2026 #72,949 ای نوبهار عاشقان داری خبر از یار ما ای از تو آبستن چمن و ای از تو خندان باغها مولانای جان
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 23, 2026 #72,950 اگر آتش تو را بیند چنان در گوشه بنشیند کز آتش هر که گل چیند دهد آتش گل رعنا
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 23, 2026 #72,951 ای عاشقان ای عاشقان پیمانه را گم کردهام زان می که در پیمانهها اندرنگنجد خوردهام مستم ز خمر من لدن رو محتسب را غمز کن مر محتسب را و تو را هم چاشنی آوردهام ای پادشاه صادقان چون من منافق دیدهای با زندگانت زندهام با مردگانت مردهام
ای عاشقان ای عاشقان پیمانه را گم کردهام زان می که در پیمانهها اندرنگنجد خوردهام مستم ز خمر من لدن رو محتسب را غمز کن مر محتسب را و تو را هم چاشنی آوردهام ای پادشاه صادقان چون من منافق دیدهای با زندگانت زندهام با مردگانت مردهام
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 23, 2026 #72,952 منم عاشق، مرا غم سازگار است تو معشوقی، تو را با غم چکارست
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 24, 2026 #72,953 تماشا میکند هر دم دلم در باغ رخسارش به کام دل همی نوشد می لعل شکر بارش فخرالدین عراقی
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 24, 2026 #72,954 شعر من و مرگ فقرا، ننگ بزرگان این هر سه متاعی است که آوازه ندارد ترابی فارسی جهرمی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 24, 2026 #72,955 دَمی با غم به سر بردن جهان یک سر نمیارزد به می بفروش دلقِ ما کز این بهتر نمیارزد حافظ
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 24, 2026 #72,956 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهم مپیچ
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 24, 2026 #72,957 چو برشکست صبا زلفِ عنبرافشانش به هر شکسته که پیوست تازه شد جانش ✿☆✿حافظ
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 25, 2026 #72,958 شده عمرها که نشاندهام به کمین اشک چکیدهای دلکی ز نالهٔ بیاثر گرهی ز رشته بریدهای بهکجاست آنهمه دسترس که زنم ز طاقت دل نفس چو حباب میکشم از هوس عرقی به دوش خمیدهای من برق سیر جنون قدم بهکدام مرحله تاختم که چو شمع شد همه عضو من کف پای آبله دیدهای بیدل دهلوی
شده عمرها که نشاندهام به کمین اشک چکیدهای دلکی ز نالهٔ بیاثر گرهی ز رشته بریدهای بهکجاست آنهمه دسترس که زنم ز طاقت دل نفس چو حباب میکشم از هوس عرقی به دوش خمیدهای من برق سیر جنون قدم بهکدام مرحله تاختم که چو شمع شد همه عضو من کف پای آبله دیدهای بیدل دهلوی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 25, 2026 #72,959 یاد باد آن که نَهانَت نظری با ما بود رَقَمِ مِهرِ تو بر چهرهٔ ما پیدا بود ✿☆✿حافظ
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 25, 2026 #72,960 در جام می آویختم اندیشه را خون ریختم با یار خود آمیختم زیرا درون پرده ام آویختم اندیشه را کاندیشه هشیاری کند زاندیشه بیزاری کنم زاندیشه ها پژمرده ام
در جام می آویختم اندیشه را خون ریختم با یار خود آمیختم زیرا درون پرده ام آویختم اندیشه را کاندیشه هشیاری کند زاندیشه بیزاری کنم زاندیشه ها پژمرده ام