مسلمونی به چیه ؟!

vleila

عضو جدید
اسلام کجاست؟!
ما مسلمونیم پس چرا وضعمون اینه؟
چرا هرکاری که میکنیم خلاف اسلامه؟
چرا این همه درد تو جامعه است با وجود این همه عالم به دین!!؟
ما که هرجا رو نگاه میکنیم یه حاج آقا،یه آیه الله یه... داریم
پس چرا خودمون گمراه عالمیم؟
چون اسلام تو این کشور فقط یه دست مایست تا یه عده رو به اهداف سود جویانشون برسونه.این به قول شما حاج آقا و علمای دینی ما هم هیچ کدوم به فرمایشات خودشون عمل نمیکنن و فقط دنبال اینن که با حرفاشون مردمو سرگرم کنن و خودشون تا جای ممکن ملت رو بچاپن.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلام کجاست؟!
ما مسلمونیم پس چرا وضعمون اینه؟
چرا هرکاری که میکنیم خلاف اسلامه؟
چرا این همه درد تو جامعه است با وجود این همه عالم به دین!!؟
ما که هرجا رو نگاه میکنیم یه حاج آقا،یه آیه الله یه... داریم
پس چرا خودمون گمراه عالمیم؟

اسلام کجاست یعنی چی؟

ما مسلمونیم اما عمل نمی کنیم به چند اصل اولیه و مهم

هرکاری مثلا چی؟

بعنوان مثل می گم:
زمان پیامبر پزشکی اومد گفت چرا اینجا خیلی کم مریض میشن گفت چون بهشون فهموندیم که شکم راس همه بلاهاست، اما الان ما دنبال اینیم که چی بخوریم که خوب بشیم.

مشکلات ما ریشه داره و سالیان سال طول میکشه تا خلاص بشیم

اما سوالات گفتی اعتقادیه اما اینها بیشتر سیاسی بود

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.خوبید؟
شماکه باز مارو با از مابهترون مقایسه کردی!!:biggrin:
ما خودمون هرروز توهمین فکریم:(
شوخی کردم.:gol:
ببینید آخه تو کشور ما همه یه جورایی میخوان میخوان بگن مسلمونن!!!
دوست ندارن انگشت نمای مردم بشن...
وشایدتحقیر بشن!!!البته الان دیگه از این حرفا رده ها!!!کسی دیگه واسش مهم نیست کی چی میگه؟؟؟؟:razz:
میخوام رک باشم!لطفاپسراناراحت نشن.:D
تو این جامعه وقتی آقا پسر نتونه انرژیشوتخلیه کنه خوب 10تا دخترم واسش کمه ومسلما به خانوادش راجع به روابطش چیزی نمیگه!(شرمنده)
ولی وقتی پسر حاضر نیست دخترو به خانوادش معرفی کنه....دخترم قبل از ایجاد وابستگی وسیرو سفر تو رویاو کشیده شدن به جاهای باریک:)wallbash: !!!!)خدحافظی کنه!!!:smile::child:البته ما واسه این حرفا زوده ها!!!فقط نظر دادیم.:sweatdrop::tooth:

samyne

عضو جدید
اینها همه از برکات انقلاب اسلامی است!!!
قبل از انقلاب تو هیچ دوره ای از تاریخ فساد و بد حجابی و هرزگی و.....تا این حد زیاد نبوده

بله عزیزم ماهواره هم نبوده
سریال های آنچنانی هم نبوده
چشم و هم چشمی هم نبوده
و بیشتر مردم ایران تمدنو فقط تو برهنگی و آزادی ارتباط های غربی ها نمی دیدن...
و متاسفانه پیشرفت علم اونا رو در آزادی روابط مرد و زن میبینیم

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ریحان جون چرا تقصیر ما نیست؟؟؟
ما دانشجویان مملکتیم ما مثلا مهندسای این جامعه اییم یعنی تو کتابخونه ها و انتشارات تعداد کتابهای در این باره کمه؟؟؟؟
نمی بینیمشون یا نمی خونیمشون آجی گلم؟؟

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلام کجاست یعنی چی؟

ما مسلمونیم اما عمل نمی کنیم به چند اصل اولیه و مهم

هرکاری مثلا چی؟

بعنوان مثل می گم:
زمان پیامبر پزشکی اومد گفت چرا اینجا خیلی کم مریض میشن گفت چون بهشون فهموندیم که شکم راس همه بلاهاست، اما الان ما دنبال اینیم که چی بخوریم که خوب بشیم.

مشکلات ما ریشه داره و سالیان سال طول میکشه تا خلاص بشیم

اما سوالات گفتی اعتقادیه اما اینها بیشتر سیاسی بود

اسلام کجاست یعنی از کجا میشه ناب پیداش کرد؟کدوم حدیث و کتابه که مطمئنی جعلی نیست و حق میگه.بگید من میخونم.جدی میگم.

مثلا همینی که تاپیکش رو زدم.

نه باور کنید سوال های من سیاسی نیست.من خیلی دنبال این آقایون رفتم.هیچکدوم حاضر به کمک نبودن.باور کنید هیچ کدوم دلسوز نیستن.من مقصر نیستم.من رفتم و جواب نگرفتم....
شاید باور نکنید من جزو اونهایی هستم که همایش دکترین مهدویت دعوت میشم.چون از محقق های برتر در زمینه مهدویت بودم ...
حاضرم وبلاگم رو بهتون بدم درباره امام زمان (عج) که فکر نکنید من خوردم و خوابیدم و کیف هام رو کردم حالا یاد دین افتادم!!!
من از بس رفتم و به جایی نرسیدم خسته شدم....

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ریحان جون چرا تقصیر ما نیست؟؟؟
ما دانشجویان مملکتیم ما مثلا مهندسای این جامعه اییم یعنی تو کتابخونه ها و انتشارات تعداد کتابهای در این باره کمه؟؟؟؟
نمی بینیمشون یا نمی خونیمشون آجی گلم؟؟
من که کم نخوندم
شما چی؟
تازگی ها که هرکی یاد میگیره قلم دست بگیره یه کتاب میده بیرون

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله عزیزم ماهواره هم نبوده
سریال های آنچنانی هم نبوده
چشم و هم چشمی هم نبوده
و بیشتر مردم ایران تمدنو فقط تو برهنگی و آزادی ارتباط های غربی ها نمی دیدن...
و متاسفانه پیشرفت علم اونا رو در آزادی روابط مرد و زن میبینیم

نه این افکار ما نیست.حداقل افکار من نیست
من پیشرفت رو تو برهنگی نمیبینم
من میگم چرا اسلام این شکلی شده چرا همه داریم خلافش عمل میکنیم وقتی میدونیم بهتره؟!
مشکل از کجاست؟
اگه به نتیجه برسیم شاید بتونم حلش کنیم...:w05:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

اسلام کجاست یعنی از کجا میشه ناب پیداش کرد؟کدوم حدیث و کتابه که مطمئنی جعلی نیست و حق میگه.بگید من میخونم.جدی میگم.

مثلا همینی که تاپیکش رو زدم.

نه باور کنید سوال های من سیاسی نیست.من خیلی دنبال این آقایون رفتم.هیچکدوم حاضر به کمک نبودن.باور کنید هیچ کدوم دلسوز نیستن.من مقصر نیستم.من رفتم و جواب نگرفتم....
شاید باور نکنید من جزو اونهایی هستم که همایش دکترین مهدویت دعوت میشم.چون از محقق های برتر در زمینه مهدویت بودم ...
حاضرم وبلاگم رو بهتون بدم درباره امام زمان (عج) که فکر نکنید من خوردم و خوابیدم و کیف هام رو کردم حالا یاد دین افتادم!!!
من از بس رفتم و به جایی نرسیدم خسته شدم....
رطب خورده کی منع رطب تواند کرد.

پای همه ما هم میلنگه

اما خوب یک سوالاتی گاهی پیش میاد، دسته بندی داره و خیلی ها هم هستند که در اون زمینه مطالعاتی داشتند میشه اونها رو پیدا کرد و ازشون پرسید.

اما نباید زیاد سخت گرفت و پیچیده زندگی کرد

قران و نهج البلاغه و هرچی که با منطق جور درمیاد منابع خوبین اما متفکرانی هم هستند که خوب ساخته و پرداخته کردند اینها رو.

اما اگه سوالی هست شاید بتونم کمکت کنم.

samyne

عضو جدید
نه این افکار ما نیست.حداقل افکار من نیست
من پیشرفت رو تو برهنگی نمیبینم
من میگم چرا اسلام این شکلی شده چرا همه داریم خلافش عمل میکنیم وقتی میدونیم بهتره؟!
مشکل از کجاست؟
اگه به نتیجه برسیم شاید بتونم حلش کنیم...:w05:
مسئله دقیقا همین جاست
افراد دو گروهند:1.کسایی که نمی دونند کارشون خطاست
2.کسایی که میدونند کارشون خطاست و نتیجه اش هم میدونند ولی...

به نظر من اسلام هیچ طوریش نشده ,مسلمونا عوض شدن و همچنین نگاهمون.مثلا وقتی ما کسی رو میبینیم که ظاهرا مسلمون واقعی و تصمیم میگیریم بیشتر بشناسیمیش,اما یک دفعه یه خطا ازش میبینیم که نظرمون180 درجه در مورد عوض میشه و میگیم:اگه ایشون اینجوری باشه وای به حال بقیه...:surprised:
پس :
1.خطا و نقص مسلمونا رو نباید به حساب اسلام نوشت.
2.یادمون باشه همه مون آدمیم و جایز خطا(البته تا حدی)و میشه بعضی از اشتباهات رو جبران کرد.:gol:

dara_ando

عضو جدید
از نظر من دین، تنها یکیست. میشه گفت همۀ دینهای قبلیست، میشه هم گفت هیچکدومشون نیست. اونم دینیه که در دل و جان همۀ انسانهای جهان وجود داره.:)
منم سالیان زیادیه که این دغدغه ها رو دارم و با تجربیات خودم و شهودم و سیر وسلوکم دیدم، گاندی خدا بیامرزم همین افکار منو داشته.

به عقیدۀ گاندی، تنها طریقۀ دوست داشتن خدا دوست داشتن انسانهاست. گاندی می گوید: ((من نمی توانم خدا را بیرون از انسان بیابم... . اگر مطمئن بودم می توانم خدا را در غاری در هیمالیا پیدا کنم، بی درنگ به آنجا می رفتم. اما می دانم که خدا تنها و تنها در دل انسانها جای دارد)). بدین گونه، به عقیدۀ گاندی، آنکه قادر است انسان را دوست بدارد بدل به مجرایی می شود زنده که در آن نیروی حقیقت، که تجلّی ناب خداوند است، جریان می یابد. پس در نظر گاندی، حقیقت، که به صورتی یکسان هم عشق است و هم عدم خشونت، در عین حال نام خدا نیز هست. با این همه گاندی در جایی نوشته است: ((درست تر آن است که بگوییم حقیقت خداست، تا اینکه بگوییم خدا حقیقت است.)) زیرا اگر حقیقت خدا باشد و اگر حقیقت در دل هر انسانی جای داشته باشد، آنگاه دیگر ضرورت ندارد از تعالیم مذهب خاصّی تبعیت کنیم و فرامین آن مذهب را بدون تمییزی انتقادی اجرا کنیم. پس انسان می تواند و باید در خصوص متون مقدّس و آیینها و مناسک ادیان مختلف دست به داوری بزند و آنها را نقد کند. گاندی می نویسد: ((تمامی شعائر تمامی مذاهب باید در معرض آزمون عقل قرار گیرند.)) بدین علّت است که وی در گذاردنِ آنچه عقلش در دین صحّت آن را نمی پذیرد تردید نمی کند و می گوید: ((من هر گونه عقیدۀ مذهبی را که موافق عقل نباشد و مخالف اخلاق باشد رد می کنم.)) به تعبیر دیگر، از نظر گاندی نقایص و خطاهای انسانی بر مذاهب اثر گذارده اند، و بنابراین هیچ یک از این مذاهب نمی تواند ادعا کند بر دیگری رُجحان دارد. بدین علّت است که گاندی می گوید که می خواهد تنها به خدایی خدمت کند که به شکل حقیقت متجلّی شود و نه به خدای دیگری، چون می خواهد در تفسیر متون مقدس، در پرتو حقیقتی که خود کشف کرده است، آزاد باقی بماند.:gol:
اگه میخواید بیشتر بدونید برید به لینکه امضام.......................:gol:

samyne

عضو جدید
دوست عزیز
نظر آقای گاندی و نظر شما درسته,ولی بهتر نیست کسایی رو الگوی خودمون قرار بدیم که از هر عیب و نقصی مبرا هستند و بجز دید ظاهری که همه ما داریم دید دیگه ای نسبت به خلقت و دنیا و آخرت دارن؟و در واقع راهنمایی جامع ما هستند؟

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم
منظور اسلام از اینکه میگه اذن پدر واسه عقد لازمه یعنی اینکه خونواده ها در جریان باشن (حالا به موقت و دائم کاری ندارم)

حالا
دیدین خارجی ها بعد از یه مدت که با یه پسر/دختری آشنا میشن،طرف رو به خونوادشون معرفی میکنن و در کل ننه باباهه میدونن بچه شون با کی میره میاد (مخالف یا موافق)

حالا
به کشور مسلمونمون نگاه کنیم
دختر و پسرا با یه نفر ( و در مواردی چند نفر !!) میگردن ، مامان باباها هم روحشون خبر نداره (چه بسا گند هایی هم به بار میاد)
و چاره ای هم جز پنهان کاری نیست!

یکی بگه چرا اینجوریه؟
مگه ما مسلمون نیستیم پس چرا اونا درست رفتار میکنن و ما غلط ؟
کجای کار میلنگه ....؟ :w05:
والا هر چی فکر کردم دیدم ربطی به مسلمون بودنمون نداره
بهتره بگیم چرا ما ایرانیها اینجورییم
نمیدونم چرا مد شده همه عیبا رو میندازن گردن اسلام بیچاره؟
اخه یکی نیس بگه ایرانی دزده ایرانی جنایت میکنه ایرانی دروغ میگه ایرانی تهمت نیزنه ایرانی ظلم میکنه و........به اسلام چه

tur

عضو جدید
کلا ایران همه معلولن چون همشون میلنگن انگار!!!

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلام مشکلی نداره:wallbash:
منتها ما ها یاد گرفتیم هر گندی که می زنیم ،به اسلام ایراد می گیریم.:w08:

samyne

عضو جدید
چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم
منظور اسلام از اینکه میگه اذن پدر واسه عقد لازمه یعنی اینکه خونواده ها در جریان باشن (حالا به موقت و دائم کاری ندارم)

حالا
دیدین خارجی ها بعد از یه مدت که با یه پسر/دختری آشنا میشن،طرف رو به خونوادشون معرفی میکنن و در کل ننه باباهه میدونن بچه شون با کی میره میاد (مخالف یا موافق)

حالا
به کشور مسلمونمون نگاه کنیم
دختر و پسرا با یه نفر ( و در مواردی چند نفر !!) میگردن ، مامان باباها هم روحشون خبر نداره (چه بسا گند هایی هم به بار میاد)
و چاره ای هم جز پنهان کاری نیست!

یکی بگه چرا اینجوریه؟
مگه ما مسلمون نیستیم پس چرا اونا درست رفتار میکنن و ما غلط ؟
کجای کار میلنگه ....؟ :w05:

دوست عزیز میشه بگید کجا دیدید خارجی ها اینجور رفتار میکنن؟از فیلم ها و تلویزیون و ماهواره؟
هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!
ولی توی فیلم ها هم زیاد دیده نمیشه اینجوری رفتار کنن!مطمئنن میدونین که توی انگلیس و آمریکا تعداد بچه هایی که بدون پدر(پدرشون معلوم نیست کیه) دنیا میان خیلی زیادن,و همچنین آمار طلاق و جدا زندگی کردن خانواده ها از هم خیلی زیاده .بااین وصف بچه ها چطور میتونن برن پیش پدر و مادری که مدتهاست ندیدن و ...
البته باید در نظر داشت هر جای دنیا خوب و بد داره و به خاطر یه سری اطلاعات که معلوم نیست تا چه حد درسته,کلی نظر داد و تعمیم بدیم به همه مردم جامعه.

متال85

عضو جدید
سلام بردیا مرسی که نظر دادی
اما یه سوال ازت دارم
تا حالا خودت دنبالش بودی؟دنبال دین؟
برو ببین چقدر قشنگ هر سوالی که داری مراجع دینی جواب میدن!
اصلا آدم از پرسیدن پشیمون میشه.

از کجا گیر بیاریم این اسلامی که میگن رو؟
دمت گرم
ما رو بردن یه محفل خصوصی پیش یه اخوند
تازه از این حکومتیهای بیسواد نبود
کارش خیلی درست بود
هر چی ازش سوال شد
جواب داد:فرزندم وارد این مبحث نشین به شرک وکفر میرسین
از اختیار ارمرگ از خدا...

یعنی مخت تعطیل

بالا