PH مناسب برای فعالیت کپک ها چیست ؟
خوشحالم كه بازم بيستسوالي راه افتاد. اما جناب فرخي من هنوز جواب سوالمو نگرفتم. منبع سوال قبل؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ببخشید علیرضا میشه بگی تست شماره چند؟آزمون کارشناسی ارشد سال 82
آزمون کارشناسی ارشد سال 82
ببخشید علیرضا میشه بگی تست شماره چند؟
آخه تو برگ سوالهای سال 82 این تست نیست!!!!!!!!!!!مجموعه سوالات کارشناسی ارشد مولف ماگنولیا عطایی سوال 224 میکروبیولوژی
محيط بايد كمي اسيدي باشد.pH حدود 6-5
جناب فرخي درمورد صحيح يا اشتباه بودن جواب چيزي نگفتين؟
من اينو توي يك مقاله ديدم
All strains of S. cerevisiae can grow aerobically on glucose, maltose, and trehalose and fail to grow on lactose and cellobiose.
بعد از بررسی مشخص شد جواب ارائه شده توسط منبع من اشتباه است
نصحیح میکنم :
جواب سوال : ساکارومایسز فراجیلیس ( منبع : فریزر )
با تشکر از دوستانی که پیگیری کردند تا به جواب صحیح رسیدیم
محيط بايد كمي اسيدي باشد.pH حدود 6-5
(جزوه ميكروبيولوژي مواد غذايي- پارسه)
عامل شیرینی در عصاره شیرین بیان است ؟
گلی سيريزين" (Glycyrrhizin)
به عنوان ماده ای فعال در ريشه شيرين بيان پنجاه برابر از شكر شيرينتر است. اين ماده حاوی تركيبی به نام "اسيد گلی سيريزيك" مخلوط با نمكهای پتاسيم و كلسيم است. گلی سيريزين و اسيد گلی سيريزيك برای درمان زخم های گوارشی مفيد است. شيرين بيان هميشه بايد با احتياط مصرف گردد چون مادة گلی سيريزين و اسيد گلی سيريزيك موجود در آن می توانند به غدد فوق كليه آسيب رسانند.
منبع سايت ويكيپديا و كلوب
تست TOM در ماکارونی چیست ؟
تست TOM در ماکارونی چیست ؟
میزان ازاد شدن نشاسته و سایر اجزای شیمیایی از ماتریکس پروتئینی ماکارونی پخته شده
این عامل قند رافینوز است که در چغندر وجود دارد ولی در نیشکر نیستعامل متمایز کننده قند چغندر از نیشکر؟
این عامل قند رافینوز است که در چغندر وجود دارد ولی در نیشکر نیست
1.ايجاد بافت هموزن در كرههدف از مالش دادن کره چیست ؟
هدف از مالش دادن کره چیست ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه 02- یکی من، یکی تو !! ((لغات تخصصی مهندسی صنایع غذایی)) | صنایع غذایی | 35 |