الهام جون
عضو جدید
ماده تولید کننده کف در ماءالشعیر چیست ؟
شكر
از تخمير شكر،گاز كربنيك بدست مياد كه باعث بالا رفتن كربن آبجو ميشه
پروتئین مالتماده تولید کننده کف در ماءالشعیر چیست ؟
کوئیلایا ( نوعی گیاه ) تولید کف میکند
یوکا ( نوعی گیاه ) تثبیت کننده کف
کدام مخمر قادر است لاکتوز را تخمیر کند ؟
مایکوتورولالاکتیس، مایکوتورولالاکتوزا ؟
ميشه لطفا منظورتون رو واضح تر بگين؟ سوالتون اين بود كه كدوم مخمر اما حالا ميگين كه مخمر مد نظر نيست؟این جواب صحیح است اما مخمر مد نظر نمی باشد .
سلام جناب فرخي و خوشحالم كه در صحت و سلامتيد و برگشتيد
ساكاروميسس فرا زليس و ساكاروميس لاكتيس هم قادر به تخمير لاكتوز مي باشند.
مخمر ديگر تورولوپسيس اسفريكا است كه قادر به تخمير لاكتوز مي باشد و باعث فساد شير وفراورده هاي آن مي شود.
ردوترولا آكنيوروم كه از شيرة درختان توس طالقان هم جداسازي می شود و علاوه بر توليد نسبتاً بالاي كاروتنوئيد قادر به مصرف قند لاكتوز نيز بودکدام مخمر قادر است لاکتوز را تخمیر کند ؟
ساكارومايسز سروزيه؟؟؟!!![]()
من اينو توي يك مقاله ديدم
All strains of S. cerevisiae can grow aerobically on glucose, maltose, and trehalose and fail to grow on lactose and cellobiose.
اين اشتباست؟؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدهید
حق با شماست سنم جان طبق این متنساكاروميسز سرويزيه مهمترين مخمر مورد استفاده در تهيه آشاميدنيها و مواد غذايي تخميري توليدي از ميوهها و سبزيها است و اين مساله ناشي از وجود بيش از 80 واريته و بيوواريته در اين گونه است. تمام نژادها گلوكز و برخي از آنها ساير كربوهيدراتهاي گياهي نظير ساكارز، مالتوز و رافينوز را تخمير مينمايند. اما هيچيك از آنها نميتوانند قند حيواني يا لاكتوز را تخمير نمايند. (ميكروبيولوژي مواد غذايي - ادمز - ويرايش دوم - 1385- صفحه 420- پاراگراف سوم)
ميشه لطفا شما هم منبع طرح سوالتون رو لطف كنين و بگيد؟ آخه من گيج شدم هم منابع لاتين رو نگاه كردم و هم فارسي اما هيچ كدوم گفتهي شما رو تصديق نميكردن!!!!!
يه خواهش: لطفا دوستان هر كسي كه پاسخ سوالات رو ميده سعي كنن دلايل خودشون رو هم ذكر كنن.![]()
حق با شماست سنم جان طبق این متن
All strains of S. cerevisiae can grow aerobically on glucose, maltose, and trehalose and fail to grow on lactose and cellobiose. However, growth on other sugars is variable. It was shown that galactose and fructose were two of the best fermenting sugars. The ability of yeasts to use different sugars can differ depending on whether they are grown aerobically or anaerobically. Some strains cannot grow anaerobically on sucrose and trehalose.
منبع هم ویکیپدیا است
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه 02- یکی من، یکی تو !! ((لغات تخصصی مهندسی صنایع غذایی)) | صنایع غذایی | 35 |