مریم گل آسا
عضو جدید
منظورت اشریشیاکلیه ؟
ماست ؟!
راهنمایی ، چیزی نداره ؟
در ایران مصرف میشه ؟
كفير؟؟
skyr ؟
از این نزدیکتر به کفیر پیدا نکردم. خودشه ؟![]()
اگه مطلبی در مورد این محصول داری برام بفرست
میتونی اینو یه خورده توضیح بدی ؟كوميس![]()
كوميس![]()
فرمالین 30 درصد
با تشكر از توضيحات شما در ادامه مطلب شما :کومیس از نزدیک ترین فرآورده های لبنی به کفیر می باشد که از شیر مادیان تهیه می شود که در روسیه حدود 230.000 رأس اسب فقط مخصوص تهیه کومیس نگهداری می شود . تولید این فرآورده بوسیله تاتارها و قبیله ای بنام کالمودا که پرورش دهنده اسبهای مشهور و جزء عشایر روسیه بودند صورت می گرفته است .
کومیس محصولی به رنگ سفید شیری با قشری متمایل به خاکستری و دارای شکل یکنواخت می باشد با تخمیر شیر مادیان ، کومیس توسط باکتری لاکتوباسیلوس و مخمری بنام تورولا تولید می گردد . فرآورده نهایی واجد اسید لاکتیک و اتانول و گاز کربنیک می باشد . مهمترین وجه مشخصه کومیس رایحه ترش مخصوص آن است و البته مثل کفیر ، موقع تکان دادن تولید حباب می نماید . در روسیه مدتهاست که از کومیس برای معالجات سل استفاده می کنند .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه 02- یکی من، یکی تو !! ((لغات تخصصی مهندسی صنایع غذایی)) | صنایع غذایی | 35 |