راستش منم معنی کریپتوبیوتیک رو نفهمیدم چیه ! حالا یه راهنمایی اینکه این توده داخل طبق پیاز تشکیل میشه! اسم نماتد رو بگین کافیه!من معنی کریپتوبیوتیک رو نفهمیدم! در مورد اندام گیاهی هم چیزی کشف نکردم!!
راستش منم معنی کریپتوبیوتیک رو نفهمیدم چیه ! حالا یه راهنمایی اینکه این توده داخل طبق پیاز تشکیل میشه! اسم نماتد رو بگین کافیه!
بعد دو روز خوب یادت مونده!ditylenchus dipsaci
منم سرچ کردم فهمیدم مربوط میشه به قارچ !!! شاید به تقسیم دوتایی قارچ میگن ؟؟ هان ؟؟؟تقسیم ساده ؟
شایدم تقسیم دوتایی
تقسیم دوتایی مربوط میشه به باکتری ها الهام جون! حالا schyzolytic مربوط میشه به قارچ یا باکتری نمیدونم !منم سرچ کردم فهمیدم مربوط میشه به قارچ !!! شاید به تقسیم دوتایی قارچ میگن ؟؟ هان ؟؟؟
چه میدونم !!! خیلی خستم !!! چشمام داره البالو و گیلاس میچینه !!! منم برم ج ندم فک کنم سنگین تر !!!
بای
زدم تو دیگشنری امد ولگردی مشاهده پیوست 66689 اما فک کنم همون سلول پوست میوه و بقولات باشه !!! هوم ؟؟
پوست سلول قارچ یک هم چین چیزی نمیشه ؟؟؟!!!
نه عزیزم مربوط به قارچ شناسی میشه!
نه ...!پوست سلول قارچ یک هم چین چیزی نمیشه ؟؟؟!!!
نه...!طیبه جان سوالای سخت سخت میزاریا!
پوست سلول قارچی مورد آزمون!
(یه چیزی بگیم شاید درست در اومد!)
نه...!
تو قسمت آسکومیستا دنبالش بگردین !
چشم الان میرم میگردم!
اینو شوخی کردما!
بیا بگو چیه این واژهههههههههههههه!
آقا بلد نیستیم دیگه !!! این سوال فک کنم فقط خودت و امیر مسعود جوابش میدونین !!!یه راهنمایی دیگه اینکه در راسته ی Eurotiales دیده میشه!
آفرین آقا حمید درسته!منافذ دفعی و ترشحی تو نماتدهایی که سیستم دفعی ترشحی لوله ای دارن!
ویروسی که فاقد کپسیده ؟بفرمایید Virion
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | ||
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | ||
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | ||
مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی! | گیاه پزشکی | 2105 | ||
مسابقه ••• هر کی گفت مشکل چیه؟ | گیاه پزشکی | 3876 |