مسابقه ••• هر کی گفت مشکل چیه؟

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
خوبین؟
یه سوال دارم خودمم میدونم تو این تاپیک جاش نیست ولی گفتم شاید شماها بدونین زودتر به جواب برسم..................
چرا افسون خانم رفتش؟
چرا رضا میخواد بره؟
تو سایت خبریه؟
چی شده؟
:cry::cry:
:que:

سلام.
حتما کار داشتن رفتن دیگه
منم الان کار دارم باید برم ... اما فعلا این سوال رو داشته باشید:

P.jpg

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بيماري قارچي؟

بله

پژمردگی آوندی ناشی از Fusarium oxysporum

بسیار شبیه
مطمئنا علائم پژمردگی هم ایجاد میشه اما عامل بیماری فایتوفتورا است

سلام به همگی

فکر کنم ایک باشه

بله درسته
بفرمایید سوال بعدی ...

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
ساق سیاه توتون و تنباکو Black shank

عامل بیماری Phytophthora nicotianae است. بیماری بسیار خطرناکی است که در جنوب کشور و استان فارس از روی تنباکو گزارش شده است. در برازجان، فارس وزاهدان (جاوه) دیده میشود.

این قارچ به قسمتهای پایین گیاه، ریشه وطوقه حمله کرده و طوقه را سیاهرنگ نموده، تولید Black shank می نماید. همچنین بافت داخلی ساقه (مغز)را به صورت ورقه ورقه در می آورد، گیاه پژمردهشده و می میرد. این قارچ تولید اسپورانجیوم ، Oospore و کلامیدوسپورمیکند. اسپورانجیوم ها نسبتاً گرد و پاپیل دارهستند. رشد قارچ در روی محیطکشت بحالت مضرس و پره پره (Rossette) است. قارچ عامل بیماری هتروتالیک استیعنی برای تولید مثل جنسی نیاز به دو تیپ جنسی سازگار دارد. این قارچگرمادوست است و رطوبت را نیزدوست دارد. بهنیه درجه رشد 30-28 و بیشینه36درجه سانتیگراد است و کمینه حدود10 درجه سانتیگراد.

کنتـــــــرل:

1-
استفاده از ارقام مقاوم.

2-
تناوب با غلات یا پنبه.

3-
استفاده از نشاء سالم (نشاها باید با روش ELISAL آزمایش شوند).

4-
کشت خطی یا آبیاری نشتی.

5-
مبارزه شیمیایی در خزانه و ضدعفونی خاک خزانه.

منبع:
رویان:بزرگترینmwww.royan4.blogsky.coمجله کشاورزی اینترنتی
Host: burley tobacco (Nicotiana tabacum (burley type) L.)
Descriptor: Symptoms
Description: Black shank is primarily a disease of the roots and the lower stalk of the tobacco. The symptoms of black shank vary with weather conditions, age of plants, stage of disease development, degree of plant resistance, and virulence of the soil-borne fungal pathogen. Stunting is often the first symptom of black shank, but the disease is seldom recognized until plants wilt. At first, wilted plants will recover in the evening hours, but later become permanently wilted, with leaves turning yellow and hanging down the stalk. During the early stages of disease development, an examination of the plant will show a black discoloration of one or more of the larger roots and the interior of the lower stalk. As the disease progresses, the lower part of the stalk becomes black near the soil line, hence the name black shank. In advanced stages of the disease, the tissues in the center of the lower stalk become blackened, and as the pith dries, it becomes segmented into discs.
Image location: United States
Image type: Field

http://www.forestryimages.org

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام

دوستان لطفا بفرمایید

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
.[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ژئوتریکم[/FONT] (Geotrichum): [FONT=&quot]بیشتر شبیه مخمر است. تک سلولی است. آرتروسپور دارد و از[/FONT] [FONT=&quot]قطعه قطعه شدن میسیلیوم بوجود می آید. سفید است ولی رنگ های دیگری هم دارد[/FONT]. [FONT=&quot]اسپورها دیواره دارند. از گونه های مهم آن[/FONT] G.candidum [FONT=&quot]است که به[/FONT] [FONT=&quot]عنوان کپک ماشین [/FONT][FONT=&quot]آلات[/FONT] (Machinary mold) [FONT=&quot]در صنایع غذایی معروف است. این ارگانیزم ها[/FONT] [FONT=&quot]گاهی اوقات به دلیل ایجاد طعم و آروما در بسیاری از انواع پنیر تحت هنوان[/FONT] Dairy mold [FONT=&quot]معرفی می شوند[/FONT]. [FONT=&quot]در فراورده های گوجه فرنگی در شرایط مطلوب رشد کرده و حالت[/FONT] Slim [FONT=&quot]ایجاد می کند و[/FONT] [FONT=&quot]باعث بوی نامطبوع می شود. عدم وجود آن نشان دهنده ی بهداشت محیط است[/FONT]. G.lactis [FONT=&quot]در فراورده های[/FONT] [FONT=&quot]لبنی از جمله خامه ایجاد فساد می کند. این کپک در میوه های ترش ایجاد[/FONT] Sour rot [FONT=&quot]یا فساد ترش می[/FONT] [FONT=&quot]کند[/FONT].[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]منبع:[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]http://tumc.mihanblog.com/post/228[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سفیدک پودری مو ؟؟
راستی می خواستم بدونم چرا تاپیکای گیاهپزشکی رو خاک گرفته ... ؟؟ کسی میدونه ؟؟

سلام ممنون تشریف آوردید دیگه تصمیم داشتم خودم جواب بدم

لطفا اسم علمی بفرمایید:)

درمورد خاک گرفتگی باید برید سراغ مدیران محترم تالار ;)

eliot -esf

کاربر ممتاز
سلام ممنون تشریف آوردید دیگه تصمیم داشتم خودم جواب بدم

لطفا اسم علمی بفرمایید:)

درمورد خاک گرفتگی باید برید سراغ مدیران محترم تالار ;)

در جهت تمیز کاری و گرد و خاک روبی این تاپیک !! من میفرمایم با اجازه ....

نام علمی : Grapevine downy mildew
عامل بیماری شبه قارچ Plasmopara viticola از خانواده Pronosporacea است كه میسلیوم بدون دیواره عرضی تولید می‌كند. پاتوژن زمستان را به صورت اُاُسپور در داخل برگهای مرده وگاهی در میوه وشاخه می‌گذراند. برگهای آلوده نیز با حفظ میسلیوم‌های قارچ از نظر زمستان گذرانی حائز اهمیت هستند.

بیماری معمولاً بروی برگها، جوانه‌ها، خوشه‌های نارس و یا تقریباً رسیده ظاهر می‌گردند. دراثر حمله قارچ به برگها ابتدا نقاط روشن و غیرمشخص كه حالت روغنی دارند ظاهر می‌شوند. سپس بافتهای برگ به تدریج مرده و نكروزه می‌شوند.

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان بنظرم درست فرمودن
اما یه نکته اینه که سفیدک پودری نیست، سفیدک کرکی یا دروغی یا داخلیه ...

علت خاک گرفتگی:
عدم فعالیت کاربراست ... ربطی به مدیریت نداره ....
من خودم یک کاربر هستم
چندساله دارم فعالیت میکنم
اما قرار نیست همیشه ثابت فعالیت کنم
ممکنه 2 ماه کمرنگ باشم
1 ماه پررنگ باشم
بالاخره درگیری های فردیه و برای همه پیش میاد.
وقتی تعدادی نیستن تعداد دیگه باید جاشون رو پر کنن.
:gol:

eliot -esf

کاربر ممتاز
دوستان بنظرم درست فرمودن
اما یه نکته اینه که سفیدک پودری نیست، سفیدک کرکی یا دروغی یا داخلیه ...

علت خاک گرفتگی:
عدم فعالیت کاربراست ... ربطی به مدیریت نداره ....
من خودم یک کاربر هستم
چندساله دارم فعالیت میکنم
اما قرار نیست همیشه ثابت فعالیت کنم
ممکنه 2 ماه کمرنگ باشم
1 ماه پررنگ باشم
بالاخره درگیری های فردیه و برای همه پیش میاد.
وقتی تعدادی نیستن تعداد دیگه باید جاشون رو پر کنن.
:gol:
یعنی یکی از اعضا ذخیره تیم بیاد وسط سوال بگذاره داداشی ؟!؟! یا خودت زحمت سوال بعد میکشی !؟؟!؟ هوووم ؟؟!؟