مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر چی میدونید بفرمایید:

بنظر شما این چیه؟ اصلا چی میتونه باشه!؟

عزیزم میکروسکوپت تنظیم نلوده ها! ایتا خس و خاشاک با نمونه نیست؟:surprised:

به نظرم باکتریه....

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سپاس فراوان از همه عزیزانی که نظرات سازنده داده اند!
بازم امیر یه تیری انداخت! تیرشم زیاد بد ننداخت! کمی دقت بیشتری میخواست!
یه راهنمایی میکنم!
خب اینکه تک سلولیه! جزء تک یاختگان!
اسم زیرشاخه اینو بگید حله! اسمش روشه! دقت کنید ببینید چی داره!؟ همون اسمشه!
بعد این بیماری زا هم هست!
مطمئنم تا حالا به گوش کمتر دانشجوی گیاهپزشکی ای خورده!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سپاس فراوان از همه عزیزانی که نظرات سازنده داده اند!
بازم امیر یه تیری انداخت! تیرشم زیاد بد ننداخت! کمی دقت بیشتری میخواست!
یه راهنمایی میکنم!
خب اینکه تک سلولیه! جزء تک یاختگان!
اسم زیرشاخه اینو بگید حله! اسمش روشه! دقت کنید ببینید چی داره!؟ همون اسمشه!
بعد این بیماری زا هم هست!
مطمئنم تا حالا به گوش کمتر دانشجوی گیاهپزشکی ای خورده!

الان راهنمایی کردی؟ تک سلولی؟ همین! ای بابا یه چی بگو یه چی دستگیرمون بشه.... اگه باکتریه بگو بریم بجوریم!!

شایدم از پرتوزوا های تاژکدار هست!! تریپانوزوماتیدها!!؟؟

20112

عضو جدید
حمید باکتریه؟باتوجه به اینکه گفتی تک سلولیه و تک یاختس خب میتونه باکتری باشه!!!!!!!!!که اگه باکتری باشه با توجه به اینکه اگه اشتباه نکنم تاژکش از نوع مونوتریچوس هستش میتونه جنس xanthomonas و اغلب pseudomonasها باشه که جنس زانتوموناس تولید رنگدانه ی زانتومونادین میکنه و یه گروه از سودوموناس ها هم به فلوروسنت کننده (حقیقی)معروفندکه اینا از خانواده ی pseudomonaceae و رده ی پروتئوباکتریا و شاخه ی گراسیلی کوتس هستن!!!!!!!!!!!!!و اما اگه غیر از اینه باید راهنمایی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود درود درود.
امیر خیلی نزدیک شد! میپذیریم ازش!‍ ...
انصافا من بی انصافی کردم! از روی عکس بغیر از شکل ظاهری نمیشه تفاوتی بین باکتری با تاژکدار احساس کرد!
البته تاژکدارا دیواره سلولی ندارن بخاطر همین فرمشون کمی تابلوتره! اما باکتری انگار قالب بندی داره (بخاطر دیواره سلولی) (بیضی شکل)
البته باکتری پروکاریوته و تاژکدار یوکاریوت و ... و داشتن یا نداشتن هسته (مسئله این است) و ... اما این تفاوت ها تو عکس مشخص نیست!
تصویر بالا مربوط به سلسله پروتیستا شاخه پروتوزوآ (البته بعضی ها خود پروتوزوآ رو سلسله میدونن!) زیرشاخه تاژکداران و ...
اما اگه سلسله رو پروتوزوآ بدونیم شاخش میشه اگلنوزآ
در هر صورت راسته کینتوپلاستیده و خانواده تریپانوزوماتید .... این تاژکدار به این خانواده تعلق داره ... البته جنسش هم Trypanosomatid

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود درود درود.
امیر خیلی نزدیک شد! میپذیریم ازش!‍ ...
انصافا من بی انصافی کردم! از روی عکس بغیر از شکل ظاهری نمیشه تفاوتی بین باکتری با تاژکدار احساس کرد!
البته تاژکدارا دیواره سلولی ندارن بخاطر همین فرمشون کمی تابلوتره! اما باکتری انگار قالب بندی داره (بخاطر دیواره سلولی) (بیضی شکل)
البته باکتری پروکاریوته و تاژکدار یوکاریوت و ... و داشتن یا نداشتن هسته (مسئله این است) و ... اما این تفاوت ها تو عکس مشخص نیست!
تصویر بالا مربوط به سلسله پروتیستا شاخه پروتوزوآ (البته بعضی ها خود پروتوزوآ رو سلسله میدونن!) زیرشاخه تاژکداران و ...
اما اگه سلسله رو پروتوزوآ بدونیم شاخش میشه اگلنوزآ
در هر صورت راسته کینتوپلاستیده و خانواده تریپانوزوماتید .... این تاژکدار به این خانواده تعلق داره ... البته جنسش هم Trypanosomatid

به سبک روانشناسی جواب دادم... اگه بعد 3 سال نشناسمت که دیگه امیر مسعود نیستم!!!:D

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
استمفیلیوم ... Stemphylium اگه اشتباه ننویسم ... گونش به ذهنم نمیرسه ... سرچ کنم تا بگم!

عامل لکه قهوه ای نخود سارکینیفرم ... S. sarciniforme

شلید غلط املایی داشبه باشه...

آخرین ویرایش:

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استمفیلیوم ... Stemphylium اگه اشتباه ننویسم ... گونش به ذهنم نمیرسه ... سرچ کنم تا بگم!

عامل لکه قهوه ای نخود سارکینیفرم ... S. sarciniforme

شلید غلط املایی داشبه باشه...

بله درسته.....نام علمی غلط املایی نداره..ولی کلا غلط املاییت کم نیست!

آخرین ویرایش:

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال میزارم تا تو بعدا سوال بزاری!

دوستان بگن این چیه!؟ حالا همونی که هست متعلق به کدوم راسته است؟

تقصیر امیره!

سوال رو زیاد جدی نگیرید!!!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال میزارم تا تو بعدا سوال بزاری!

دوستان بگن این چیه!؟ حالا همونی که هست متعلق به کدوم راسته است؟

تقصیر امیره!

سوال رو زیاد جدی نگیرید!!!

چی میگی واسه خودت؟ خب نوبت خودت بود دیگه!!

این چیه؟ کجاشه؟؟

جای رضا خدا بیامرز خالی بیاد زارت جواب بده سوالو... یادش بخیر همیشه میگفت امیر...یه رضا است و حشره هاش....:cry:

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این سوال رو همینطوری گذاشتم ... فکر کردم نوبت امیره ...
این یه سوسکه ... اصلا مهم نیست! اجازه بدید یه سوال دیگه میزارم!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیر یادمه گفتی که شبیه آسکوکارپه اما اونا که آسک نیست! خب یه قسمت از جمله ات درسته! اگه شبیه پس اونم آسکه دیگه!
عسل گفت فائزه هم گفت! آسکوکارپ و ... هستند درسته ... نوع آسکوکارپ هم تابلوئه دیگه بگید!
تعداد آسکوسپورهای زیاد هم مشخصه یه راسته هست ... اسم راسته اش هم بگید بدک نیست ...
حالا گونشم بگید که دیگه محشره! ...

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیر یادمه گفتی که شبیه آسکوکارپه اما اونا که آسک نیست! خب یه قسمت از جمله ات درسته! اگه شبیه پس اونم آسکه دیگه!
عسل گفت فائزه هم گفت! آسکوکارپ و ... هستند درسته ... نوع آسکوکارپ هم تابلوئه دیگه بگید!
تعداد آسکوسپورهای زیاد هم مشخصه یه راسته هست ... اسم راسته اش هم بگید بدک نیست ...

من این وسط یه چیزی گنگه واسم! اگه اون آسکوکارپ از نوع کلیستوتس هست! اونام آسکوسپوره! این وسط آسک ها کجان؟؟؟؟ ها؟؟؟

آخرین ویرایش:

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش هرچی فکر میکنم آسکوکارپش بیشتر شبیه پریتسیوم هست!!!

f.mars

عضو جدید

اسکوکارپ که از نوع پریتس هست !!!! درسته دیگه ؟؟؟ اسک هم تو عکس دیده نمیشه !!!
حالا راسته ش ........ !!!!! فعلا نمیدونم

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من کدومتون رو برنده اعلام کنم؟
همتون گفتید آسک و آسکوسپور و آسکوکارپ
بله آسکوکارپ از نوع پریتس هست ... آسک ها هم کشیده هستند و دراز اگر با دقت بیشتری نگاه کنید یه نوار شفاف دور تا دور آسکوسپورها میبینید! (فقط یکجا مشخصه!!!!) اونا آسک هستن و آسکوسپورها رو هم که به تعداد زیاد بصورت ردیفی میبینید.

از راسته سورداریال گونه Sordaria fimicola
از نظر بیماری زایی هم مهم نیستند... روش کارای ژنتیکی انجام میشه!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان از اونجایی که فائزه خانونم در سفر هستند سوال بعدی رو خودم میذارم که مسابقه روندش قطع نشه...نوبت فائزه خانوم هم محفوظه واسه طرح سوال...

دوستان این چیه؟ و عامل بیماری که این گونه ایجاد میکنه را هم ذکر فرمایید...

آخرین ویرایش:

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
قارچ Aphanomyces cochlioides
عامل مرگ گیاهچه یا پوسیدگی ریشه در چغندر قند!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش: