مسابقه: کی این گیاه دارویی رو میشناسه ...؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باغبانی

عضو جدید

Torpedo Cuphea, Giant Bat Face Cuphea

از تیره Lytheraceae با نام علمی Cuphea lllavea 'Torpedo'
درست گفتم؟;)

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
به قول مامان گلاب خانوووم ما بگیم ؟

مرزه آمریکایی نیست ؟ :eek:

چه سوال سختیه !! :eek:

خدا کنه همین باشه !!! البته مطمئن نیستم. گل های باغبانی عزیز با مال شما فرق داره ؟ برگاش هم کرکدار هست... لبه های برگش فرق داره ؟ البته فکر کنم باغبانی درست گفته باشه. من چون حدس میزدم و شک بردم به موضوع پایان نامت رفتم فوضولی.... البته سرعت اینترنت پایینه عکساش به زور باز شد... نمیدونم درست گفتم یا نه... شنیده بودم مرزه آمریکایی داریم. البته اس گونش مال مکزیکو سیتی هست نه کشور مکزیک :eek: این گیاه مثل خاهر هست که نوشته میشه خواهر :eek:

شک کردم به موضوع پایان نامت.... کل خاندانشو کشیدم بیرون !!!

Satureja mexicana

• Domain: Eukaryota (
    ) - Whittaker & Margulis,1978 - eukaryotes
    • Kingdom: Plantae (
      ) - Haeckel, 1866 - Plants
      • Subkingdom: Viridaeplantae (
        ) - Cavalier-Smith, 1981
        • Phylum: Tracheophyta (
          ) - Sinnott, 1935 Ex Cavalier-Smith, 1998 - Vascular Plants

آخرین ویرایش:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
تو حیاط ما نیست
البته تو مراتع هم یادم نمیاد این گیاه رو دیده باشم

چون اونجا شمال نیست زهرا خانوم اینجا این گیاه علف هرزه و حتی تو کوچه ها کنج دیوارا در میاد

Satureja mexicana جواب سوال هم این گیاهه مرزه تابستانی ؟

باغبانی

عضو جدید
دقیقا همینه. درسته.:gol:
زیتون تلخ از تیره Meliaceae
نام لاتین: Melia azedarach
تیپ رویشی: درخت
وضعیت خزان: خزان کننده
سرعت رشد: متوسط
ارتفاع: 10 متر
قطر تاج: 12 متر
نیاز نوری: آفتابی
نیاز آبی: کم نیاز
معیار زیبایی: گل و ميوه
زمان ظهور معیار زیبایی: بهار و تابستان
قابلیت هرس: نياز ندارد
مقاومتهای اکولوژیک: مقاوم به گرما و کم آبی
خاک مناسب: هر نوع خاک
کاربرد در فضای سبز: کاشت در به عنوان بادشکن در چمن کاریها، بولوارها و پارکها
وضعیت سازگاری با شرایط اکولوژیک موجود: خوب

آخرین ویرایش:

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

زیتون تلخ با نام علمی Melia azedarach L : زیتون تلخ درختی است از خانواده " شال سنجد " در گیلان " رزخه زیتون، تلخه زیتون ، شال زیتون "، در مازندران " زیتون تلخ - سنجد تلخ "، در نور " شال پستانه "، در رامسر " دیوزیت "، در تهران " سنجد تلخ " و در آستارا " زیبیل آغاجی " نامیده می شود.

درختی است زیبا به ارتفاع 10 تا 15 متر. برگ های آن مرکب از 5 یا هفت برگچه نوک تیز و دندانه تشکیل شده است. گل های آن معطر و به رنگ آبی مایل به بنفش و مجتمع به صورت خوشه مرکب است که در هر گل آن، 5 یا 6 گلبرگ باریک، به حالت افتاده و 10 تا 12 پرچم وجود دارد. گلبرگ های آن در پایه قسمت لوله ای شکلی که از به هم پیوستن میله پرچم ها به وجود آمده، به آن پیوسته اند.
گل های درخت زیتون تلخ در اواسط بهار بر درختان گيلان زمين پدیدار می شوند.

میوه درخت زیتون تلخ شفت، کوچک، تخم مرغی، آبدار و به رنگ مایل به زرد و محتوی هسته سختی می باشد و و به مدت طولاني حت تا فروردین و اردیبهشت بر روي شاخه ها باقي مي مانند.

اگرچه در فرهنگ نامه های عمومی از میوه این درخت به عنوان یک میوه سمی یاد شده و اهالی گیلان و مازندران از خوردن آن امتناع می ورزند، اما در کتاب های علمی و گیاه شناسی، خواص میوه زیتون تلخ را، آرام بخش، ضد انگل، تب بر و مدر ذکر می نمایند. همچنین مصرف میوه زیتون تلخ برای رفع هذیان، فتق، بیمارهای رحمی و ترشح غیر ارادی اسپرم مفید می باشد.
از آن جا که هسته ریتون تلخ دارای سوراخ است، از این رو برای درست کردن نوعی " تسبیح" از آن استفاده می شود و به همین علت فرانسوی ها و انگلیسی ها به آن " درخت تسبیح " می گویند.

منبع: شناسایی گیاهان دارویی، صنعتی، مرتعی و جنگلی / تالیف مهندس مهدی عماد/ ناشر: انتشارات توسعه روستایی

Phyto

مدیر تالار
متاسفانه هیچکدوم نیست!

سایه سار

عضو جدید
سنبل الطيب
valeriana Officinalis
كليات گياه شناسي
سنبل الطيب گياهي است علفي و چند ساله كه ساقه آن بطور عمودي تا ارتفاع دو متر بالا مي رود . اين گياه بصورت وحشي در جنگل هاي كم درخت ، در حاشيه جويبارها و گودال ها در بيشتر مناطق آسيا و ايران مي رويد .​
سنبل اطيب داراي بويي مطبوع است و گربه بوي اين گياه را از فاصل دور تشخيص داده بطرف آن رمیده و در اطراف آن به جست و خيز مي پدرازد و از بوي آن مست مي شود.​
گلهاي سنبل الطيب به رنگ سفيد يا صورتي و بصورت خوشه اي مي باشد .​
قسمت مورد استفاده اين گياه ريشه آن است و معمولا از ريشه گياهي كه بيش از سه سال عمر دارد استفاده مي شود .​
سنبل الطيب پس از خشك شدن برنگ قهوه اي در مي آيد . طعم آن تلخ ولي خوشبو و معطر است . عطر آن پس از خشك شدن بيشتر مي شود .​
تركيبات شيميايي:
ريشه سنبل الطيب حاوي 1% اسانس است . اين اسانس درريشه تازه بيشتر است و بتدريج كه ريشه خشك مي شود مقدار اسانس آن كاهش يافته ولي بوي آن قوي تر مي شود . اسانس تازه برنگ سبز مايل به زرد است ولي در اثر ماندن غليظ ميشود .​

Phyto

مدیر تالار
فکر کنم والرین یا همون سنبل الطیب باشه!!!!!
درسته؟ بوی خیلی بدی هم میده
درسته. آفرین... سوال بعد

علف گربه معروفه خواستم بگم اما نتم اجازه نداد
اینم درسته، دیر جنبیدی! تو که هر روز با این نتت مشکل داری، خب از یه جای دیگه بگیر، مگه قحطه!

tara96

عضو جدید
یکی بیاد بگه درست گفتم یا نه دههههههههههههههههههههه:mad:

اوهوم
مرزنجوشه.موافقم
(من تازه ديدم!!!!!!!!!!!!!!!)
اسم علمی:Origanum majorana

روش تکثیر: بذر

زمان کاشت: اوایل بهار

زمان برداشت: آغاز گلدهی

اندام مورد استفاده : اندام هوایی

خواص درمانی: ضد نفخ- خلط آور- مسكن- مدر- مقوی معده -ضد عفونی کننده-درمان آسم
ببخشيدااااااااا زياده گويي كردم زينب جون :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.