سلام
alternat bearing چیه و علل به وجود آمدن ان چیه ؟ و راههای از بین بردنش اون چیه ؟
امين رخ جان فكر ميكنم اسم گل شما چاي كوهي باشه...
گلاب خاتون![]()
ممنون از نسیم بابت سوال خوب و اسونش که من تونستم جواب بدم!
double working چیه و چرا صورت میگیره؟![]()
سلام و ممنون.پس گل راعی که میگن اینه ؟ دستت درد نکنه امین رخ عزیز .... خیلی اسمش رو شنیدم و خوندم تو کتابا ولی ندیده بودم! اونقدر هم ماشالله پی گیر هستم که اصلا تو نت هم سراغ نگشتم ببینم چه شکلیه . ثوابت باشه به خدا ..![]()
با تشكر از امين رخ عزيزم... اگه جوابها درست باشه ... با اجازه تون اولين پاسخ رو خودم داده بودم...
اما باراني عزيز توضيح كامل رو فرمودند و توضيحات تكميلي رو امين جان خودشون فرمودند... با نيابت از طرف امين جان نوبت خودم رو به باراني عزيز تقديم ميكنم و از ايشون درخواست ميكنم براي ما عكس قرار بدن... ممنون باراني جان منتظريم گلم
گلاب خاتون ناظم![]()
ممنون باراني جان دست گلت درد نكنه عزيز... نه تكراري نيست...
اين گياه رزماري هست باراني جان؟
گلابتون![]()
بارانی;480208 [IMG گفت:http://aycu22.webshots.com/image/38421/2003726766156462593_rs.jpg[/IMG]
![]()
![]()
خداییش دیگه این عکسه خیلی تابلوئه!!!!
![]()
یا علی..........
گلاب جان چقدر بعد از طرح سوال باید جواب اعلام بشه؟؟؟
خوب باراني جان همچنان كه در انتظار پاسخ به سوال مربوط به عكس زيبات هستي گلم... واژه علمي رو هم بگذاريد تا دوستان پاسخگو باشن مهربونم... منتظريم![]()
نمی دونم این خوبه یا نه؟؟!!
ولی یک اصطلاحه دیگه!
بازم گلای خاتون اگر تکراری بود بهم بگین...ممنون خانمی!!!
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]فرایند [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]parthenocarpy[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] به چه معناست؟یه کوچولو هم توضیح بدین....[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]یا علی..........[/FONT]
بارانی جان فکر کنم پارتنوکارپی تولید میوه های بدون بذر باشد که بیشتر من روی میوه خیار گلخانه ای دیدم
نمی دونم این خوبه یا نه؟؟!!
ولی یک اصطلاحه دیگه!
بازم گلای خاتون اگر تکراری بود بهم بگین...ممنون خانمی!!!
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]فرایند [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]parthenocarpy[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] به چه معناست؟یه کوچولو هم توضیح بدین....[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]یا علی..........[/FONT]
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |