مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
به قول بعضیا نمیگم تا بقیه بگن :D اولش ت داره
تازه آخرشم س داره...
( اگه ما طاقت آورديم ساكت بمونيم...)

Zara1

عضو جدید
تازه آخرشم س داره...
( اگه ما طاقت آورديم ساكت بمونيم...)
یه گونه کاکتوسه که چون اولش ت داره میشه =
تاکتوس از خانواده تاکتاسه:eek:
درسته؟:surprised:
راستش منم ازش دارم ولی تیغاش رنگی نیست؛:D
ما که سوات نداریم :wallbash: ومنتظر جوابیم.:w20:

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام

بله کاملا درسته . چه عجله ای بود!

میذاشتید تأیید می کردم پاسختون رو و بعد سوال بعد رو می ذاشتید....:surprised:

چون این جنس کاکتوس خیلی آشنا نیست اگه می تونید یه توضیح مختصری هم در موردش بذارید.....

Hamzeh856

کاربر ممتاز
Aeonium decorum cv. Sunburst این نوعش درسته . در مورد شرایط نگهداربش هم توضیح بدین . و سوال بعدی ...
و اما کاکتوس

Thelocactus bicolor از لحاظ سایز به خد اکثر 25 سانت ارتفاع و 12 سانت قطر میرسه که خیلی کم پیش میاد . این نوع کاکتوس رو خودم داشتم و واقعا از نزدیک دیدن داره . قطر گل حدود 5 تا 11 سانت و به رنگ بنفش پررنگ و در برخی موارد صورتی و یا قرمز است . فصل گلدهی این کاکتوس از اوایل بهار تا تابستان است . بعد گلدهی میوه هایی تولید میکنه که حدود 1 تا 2 سانت طول داره . از اوایل بها تا پاییز نیاز به ابیاری منظم داشته ولی باید مراقب ابیاری بیش از حد بود ( overwater)
اگر با کمپوست غنی شده باشد رشد خوبی داشته و به نور افتاب تا سایه افتاب برای رشد خوب نیازمند است . نیاز به خاک با زهکش مناسب داشته و در فصل زمستان نیاز ابی بسیار کمی داشته . که البته همه ی اینها با توجه به شرایط اقلیم متفاوت هست و با تجربه ای که خودم در مورد نگهداری کاکتوس دارم باید با توجه به نوع خاک و دما و نور به کاکتوس آب داد . تکثیر گیاه ار طریق بذر میباشد چون به ندرت تولید پاگیاه میکند .
به طور کل نگهداری این کاکتوس مانند کاکتوس های دیگه هست .

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
Aeonium decorum cv. Sunburst این نوعش درسته . در مورد شرایط نگهداربش هم توضیح بدین . و سوال بعدی ...
و اما کاکتوس

Thelocactus bicolor از لحاظ سایز به خد اکثر 25 سانت ارتفاع و 12 سانت قطر میرسه که خیلی کم پیش میاد . این نوع کاکتوس رو خودم داشتم و واقعا از نزدیک دیدن داره . قطر گل حدود 5 تا 11 سانت و به رنگ بنفش پررنگ و در برخی موارد صورتی و یا قرمز است . فصل گلدهی این کاکتوس از اوایل بهار تا تابستان است . بعد گلدهی میوه هایی تولید میکنه که حدود 1 تا 2 سانت طول داره . از اوایل بها تا پاییز نیاز به ابیاری منظم داشته ولی باید مراقب ابیاری بیش از حد بود ( overwater)
اگر با کمپوست غنی شده باشد رشد خوبی داشته و به نور افتاب تا سایه افتاب برای رشد خوب نیازمند است . نیاز به خاک با زهکش مناسب داشته و در فصل زمستان نیاز ابی بسیار کمی داشته . که البته همه ی اینها با توجه به شرایط اقلیم متفاوت هست و با تجربه ای که خودم در مورد نگهداری کاکتوس دارم باید با توجه به نوع خاک و دما و نور به کاکتوس آب داد . تکثیر گیاه ار طریق بذر میباشد چون به ندرت تولید پاگیاه میکند .
به طور کل نگهداری این کاکتوس مانند کاکتوس های دیگه هست .

لطفا سوال بعدی رو مطرح کنید و توضیح گیاه قبلی رو خودتون بگید....

امتجانام شروع شده و اصلا وقت ندارم.....

اگه به انتظار من بمونید تاپیک میخوابه!

nazi jooon

کاربر ممتاز
گلش به داتوره میخوره!

Datura stramonium

گل خیلی خوش عطری داره . تو شمال خیلی هست . بذرشو گرفتم ولی نمیدونم کجا گذاشتم .
درسته...داتوره یا تاتوره....

همه ی اندام های داتوره دارای ترکیباتی چون الکالوئیدها بوده که ۷۰-۸۰% الکالوئید ها مربوط به اسکوپولامین و هیوسیامین می باشد.مقدار الکالوئید ها در برگ ۲ تا ۴ درصد,در ساقه ۱۱ تا ۱۵ درصد و در بذر بین ۷ تا ۸ درصد میباشد.افزودن بر الکالوئید ها,کومارین,تانن,فلاونوئید و ویتانولید نیز در گیاه داتوره وجد دارد.
خواص درمانی:اسکوپولامین به عنوان بیهوش کننده در جراحی و زایمان و در مداوای اسم,و هیوسیامین در روان پزشکی و در تهیه ی دارو های ضد تهوع کاربرد فراوانی دارد.همچنین در درمان درد های رماتیسمی نیز کاربرد فراوانی دارد.
طرز استفاده : عوارض جانبی همانند سداب,استنشاق هوا در مجاورت بوته های داتوره و تماس پوست با گیاه,مسمومیت شدید کارگران و جین کار و برداشت کننده ی محصول را در پی دارد پس رعایت نکات ایمنی ضروری می باشد.
دارای خواص روانگردان مشابه قرصهای اکس هم هست...

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
با اجازه مدیر

سوال بعدی

یفرمایید

مشاهده پیوست 189864

این ی گیاهی که برگم داره و برگاشم سبزن و احتمالا اگه یک یز در ان حوالی باشد از خجالت این گیاه خارج می شود و گیاه را می خورد(دید یک بچه علوم دامی ):D
مدیونی اگه بگی اشتباه گفتم

Hamzeh856

کاربر ممتاز
سیسوس Cissus

سیسوس گیاهیست همیشه سبز و رونده که برای رشد به مکان سایه دار یا نیم سایه با خاک غنی و حاوی شن و رس نیاز دارد.
این گیاه تا 3 متر رشد می کند.و از طریق قلمه زدن نیز قابل تکثیر است. این بوته ها که موطن اصلی شان استرالیا و قسمتهای گرمسیری آفریقا و آمریکای جنوبی است نام خود را از گونه های رونده آن گرفته است. «سیسوس» دارای گونه های بسیاری است که برخی رونده و برخی دیگر تخت است. اما کمتر به عنوان گیاه آپارتمانی استفاده می شود.
گونه ها: رایجترین گونه این گیاه پیچ کانگورو، Cissus Antarctica است. این گیاه بوته ای است همیشه سبز که به سرعت و با استفاده از پیچک هایش رشد می کند. برگ های آن پهن و نوک تیز با لبه هایی دندانه دار است و گلبرگ ها بر روی آنها کاملاً مشخص است. این گیاه باریک و سبز به شدت مورد علاقه مردم است، چرا که بسیار بی دردسر است و می تواند نوسانات قابل توجه دما را نیز تحمل کند. پیچ کانگورو را می توان هم در اتاقی گرم و هم در ورودی سرد یک راهرو که دمای آن ممکن است گاهی اوقات تا 50 درجه سانتی گراد هم کاهش یابد نگهداشت.

ریحانه...

عضو جدید
سلام بخشید بچه ها لطفا یکی دیگه سوال طرح کنه من سیستمم یه مشکل کوچولو داره نمیشه.
ببخشید:gol::gol::gol:

اروم بونساي

عضو جدید
اينم خودم جواب بدم ؟ :mad::wallbash::crying::w19::w43:

سرو نانا

نام فارسی : شبه سرو فری ( پاکوتاه – نانا )

Chamaecyparis Obtusa ‘Nanaنام علمی :’

تیره – خانواده : Cupressaceae

مشخصات کلی گیاه :

درختی است کوتاه ، زینتی و خیلی کند رشد به طوریکه ارتفاع آن تا 60 سانتیمتر و گسترش عرضی شاخه های آن به 90 سانتی متر می رسد . زیستگاه اصلی این گونه ژاپن و تایوان است .

مشخصات برگ: برگها فلسی ، به شکل تخم مرغی نوک تیز و کاملا به شاخه ها چسبیده هستند که در ابتدا به رنگ سبز روشن و بعد تیره می شوند .
در سطح زیر فلسها و شاخه های کوتاه خطوط پراکنده استوماتی آبی – نقره ای تا سفید مشاهده می شود .

حداقل دمای مورد تحمل : 10- درجه سانتیگراد

مکان رشد : آفتابی یا نیمه آفتابی
ازدیاد گیاه : پیوند
کاربرد : مناسب جهت طراحی باغهای صخره ای و [FONT=times new roman,times,serif]باغچه های منازل و ویلاها
[/FONT]

مارجين

کاربر ممتاز
سلام ...دوست عزيز خيلي به جمع ما خوش اومديد...

لطفا محبت كنيد و قواعد و قوانين مسابقات رو يه دور بخونيد بد نيست...

اين همه خشانت؟؟؟؟