شبیه کاکتــوسِ خلال دندان می مونه!!
STETSONIA coryne

STETSONIA coryne
تازه آخرشم س داره...به قول بعضیا نمیگم تا بقیه بگناولش ت داره
یه گونه کاکتوسه که چون اولش ت داره میشه =تازه آخرشم س داره...( اگه ما طاقت آورديم ساكت بمونيم...)![]()
Thelocactus bicolor
Aeonium decorum cv. Sunburst این نوعش درسته . در مورد شرایط نگهداربش هم توضیح بدین . و سوال بعدی ...
و اما کاکتوس
Thelocactus bicolor از لحاظ سایز به خد اکثر 25 سانت ارتفاع و 12 سانت قطر میرسه که خیلی کم پیش میاد . این نوع کاکتوس رو خودم داشتم و واقعا از نزدیک دیدن داره . قطر گل حدود 5 تا 11 سانت و به رنگ بنفش پررنگ و در برخی موارد صورتی و یا قرمز است . فصل گلدهی این کاکتوس از اوایل بهار تا تابستان است . بعد گلدهی میوه هایی تولید میکنه که حدود 1 تا 2 سانت طول داره . از اوایل بها تا پاییز نیاز به ابیاری منظم داشته ولی باید مراقب ابیاری بیش از حد بود ( overwater)
اگر با کمپوست غنی شده باشد رشد خوبی داشته و به نور افتاب تا سایه افتاب برای رشد خوب نیازمند است . نیاز به خاک با زهکش مناسب داشته و در فصل زمستان نیاز ابی بسیار کمی داشته . که البته همه ی اینها با توجه به شرایط اقلیم متفاوت هست و با تجربه ای که خودم در مورد نگهداری کاکتوس دارم باید با توجه به نوع خاک و دما و نور به کاکتوس آب داد . تکثیر گیاه ار طریق بذر میباشد چون به ندرت تولید پاگیاه میکند .
به طور کل نگهداری این کاکتوس مانند کاکتوس های دیگه هست .
گلش به داتوره میخوره!
درسته...داتوره یا تاتوره....Datura stramonium
گل خیلی خوش عطری داره . تو شمال خیلی هست . بذرشو گرفتم ولی نمیدونم کجا گذاشتم .
راهنمايي كنم عايا؟؟؟![]()
بدون راهنمایی جواب بدم ؟ کانگورو داره توش![]()
زعفران زینتی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |