eng.saeedsgk
عضو جدید
داداش یه کم رعایت حال ما سال پایینیا رو بکن دیگه!
چه بدونم؟لابد یه نوع درخته؟!

چه بدونم؟لابد یه نوع درخته؟!

داداش چرا خودتون رو دست کم میگیرین. یک کم اعتماد به نفس داشته باش![]()
آخه میدونی آدمایی مثل من که بلد نیستن جواب سوالو بدن،صورت مساله رو پاک میکنن!
آخه داداش گلم اشکالی داشت یه عکس کاملتر میذاشتی؟![]()
البته که گلاب جان ما اینجا تنها نهالهایی رو میکاریم که معمولا سایرین نمیتونن بکارند و در این زمینه کمی انحصاری هستیم. البته من در این موسسه کار میکنم نه اینکه مال خودم باشه.
ضمن اینکه جوجوی طلایی که فعلا لافشو اومده که میشناسه ما هم قبول کردیم.ولی هنوزنظری نداده، تا ببینیم چی میشه!
موفق باشید.
جوجوجان اون شکلی که از میوه نارس گفتی درست هست.حالا اندازه بذر میتونه در سنین مختلف و همینطور در واریته های مختلف متفاوت باشه.راستش من یه امتحان خیلی مهم 5م دارم
نمتونم فلن برم ببینم اسمش چیه
این که گفتم میزاریم تو لوله خودکار موقعی که تازه درست شده و بزرش خیلی ترد هستش و با دست براحتی از هم پاشیده میشه استفاده میکنیم
البته شاید این اونی نباشه که من میگم
ولی منم عکسش ر. میزارم تا متوجه شباهتها بشین
البته اگه حدسم خطا بود
فرزام جان من اينجا خانم ناظم هستم ....
دوست خوبم اول بايد عكسي رو كه نفر قبل گذاشته جواب بگيريم بعد نفري كه جواب صحيح داد ميتونه عكس بزاره اگه طرف مورد نظر عكسي نداشت اونوقت يك نفر به انتخاب خودتون مياد و عكس ميزاره ... اگه رعايت بشه به كسي اجحاف نميشه ....
مرسي .... خيلي هم عكساي قشنگي از ازگيل گذاشتي ممنون
خادم شما ........... گلاب![]()
اجازه خانم ناظم !
مگه جواب عکس قبلی هندوانه ابوجهل نبود.من فکر کردم جواب سوال قبل داده شده. به خدا . تقصیر من نبود .
با این حال قول میدم دیگه تکرار نشه . منم پسر خوبی میشم.
حالا اجازه هست برم سر کلاس.؟؟
نه عزيزم تقصير تو نبود .... از بس كه سيستم ديتابيس ارور ميده ... اينجوري ميشه.... حتما عكس امين رخ رو نديدي كه خودت عكس گذاشتي ( دانشجوي فعال ) .... باريكلا .... حالا جواب امين رو اگه ميدوني زودتر بده ....![]()
ببخشید خانم ناظم. ! منظورتون از دانشجوی فعال کیه![]()
![]()
سلاموااااااااااااااي خوش بحالت اونجا زندگي ميكني ؟ يا فقط براي كار رفتي ؟( ببخشيد سوال شخصي كردم نخواستي جواب نده )![]()
برامون بيشتر اطلاعات بده ... خيلي دوست دارم در مورد گياهان اطلاعات كسب كنم ... من عاشق طبيعتم ...فكر كنم تا فردا مهلت داره ... درسته ؟![]()
تمام منظورم به خود شما بود برادر ..... گلاب![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |