مشاهده پیوست 146943مشاهده پیوست 146944لطفا نام این گیاه رو عنوان کنید
سلام
Juncus articulatus
از خانواده Juncaceae
سازوی مفصلی، سازوی بند بند
آخرین ویرایش:
مشاهده پیوست 146943مشاهده پیوست 146944لطفا نام این گیاه رو عنوان کنید
سلام
عروسک پشت پرده (Atropa belladonna)
نامهای دیگر آن سایه و شب ، توت شیطان می باشد .
این مگه شابیزک نیست ؟
عروسک پشت پرده یه چیز دیگه بودا !![]()
سلام
عروسک پشت پرده (Atropa belladonna)
نامهای دیگر آن سایه و شب ، توت شیطان می باشد .
این مگه شابیزک نیست ؟
عروسک پشت پرده یه چیز دیگه بودا !![]()
من نميدونم شايد فرمايشات شمادرست باشه..سلام
حق با شماست نام دیگرش شابیزک هست. دو تا عروسک پشت پرده داریم که این یکی ماده سمیش آتروپینه ودیگری که کاکنج هم می نامند ماده سمیش فیزالین هست. هردو ازخانواده سولاناسه هستند.
1-بلادون با نام علمی آتروپا بلادونا Atropa belladonna كه به آن عروسك پشت پرده، سایه و شب و توت شیطان وشابیزک هم می گویند، گیاهی فوق العاده سمی است. برخی منابع قدیمیتر فارسی آن را بامهرگیاه یکی انگاشتهاند
شابیزک میوههای بنفش و تیره دارد و دارای مادهٔ سمیآتروپین است که بعنوان مخدر به کار میرود. مادهٔ سمّی آن در ریشههای ضخیم جمع میشوددر ریشه، برگ ها و میوه خود دارای سم خطرناكی است كه خوردن آن سبب آسیب دیدگی شدید قلب و همچنین سامانه تنفسی انسان می شود.جان جرارد جراح، گیاه شناس و پرورش دهنده گیاه قرن شانزدهم- بلادون را بسیار وحشتناك و مرگ آور توصیف كرده است. بنابر شرحی كه جرارد داده است هر كسی كه از این گیاه بخورد، بلافاصله به خوابی عمیق فرو می رود كه ممكن است هرگز بیدار نشود. گفته شده است كه سربازان پادشاه اسكاتلند در سال 1582 با شرابی كه از بلادون تهیه نموده بودند، همه قوای دانمارك را در رختخوابشان به قتل رساندند.2-یكی دیگر از گیاهان سمی كه در تولید مثل دام و انسان ایجاد اختلال میكند ,گیاهعروسك پشت پرده (Physalis alkekengi) است كه بهطور وسیعی در اكثر مراتعایران بهصورت خودرو رشد میكند.عروسک پشت پردهکهکاکنجنیز نامیده می شود گیاهی است یک ساله یا چند ساله، زیبا و به بلندی کمتر از نیم متر. گلهای آن سفید وکوچک هستند. این گونه از عروسک پشت پرده فقط درجنگل های شمال می روید.
برگ و میوه این گیاه خاصیت دارویی دارد. عروسک پشت پرده طبعی سرد وخشک دارد و اثراتی نظیر مدر، تب بر، ضد انگل، تصفیه کننده خون و قاعده آور دارد. برای رهایی از کرم کدو ( تنیا ) و انگل های معده و روده می توان از 25 گرم میوه عروسک پشت پرده همراه با 25 گرم درمنه استفاده کرد. میوه عروسک پشت پرده شبیه گیلاس است و ویتامین Cآن بیشتر از لیمو است. از عروسک پشت پرده برای درمان بیماریهای زیر می توان استفاده کرد : زخم مجاری ادرار، بواسیر، هپاتیت، استسقاء ( آب طلبی )، ناراحتی های پوستی مانند جوش و کورک ( به صورت مخلوطی از روغن با سوخته میوه )، برونشیت وتنگی نفس، رماتیسم و نقرس. از میوه آن برای تسهیل زایمان نیز می توان استفاده کرد.
اشتباه نكنم. با گياه ديگه اي اشتباه نكرده باشم..سلام جز گیاهان زینتی محسوب میشه ؟
اشتباه نكنم. با گياه ديگه اي اشتباه نكرده باشم..
جز و علفهاي هرز هم به حساب مياد.
خيلي برام اشناست..
انگشتانهسلام . لطفا نام این گیاه رو بیان بفرمایید . مشاهده پیوست 147159مشاهده پیوست 147160
جزء گیاهان اپارتمانی هم هست . البته تو باغچه هم میشه کاشتش . یه راهنمایی می کنم . به طور غیر رسمی گل یک کشور اروپایی نام گرفته
گل انگشتانه .. لبه گل ندارهسلام . گل شیپوری و گل انگشتانه نیست .
اسمش با چايي هم ارتباط نزديكي داره...( ببخشيد جهت مزاح)
گل فنجونی، یا شایدم استکانی!![]()
اينو اقا رضا گفتن نه مارچين.. اشتباه اسمشونو گفتنيدسلام . مارجین عزیز اسم فارسی شو دست گفتی !!! شانسی که نگفتی!!!! مطمئنم!!!
نام علمیش رو هم بگی خیلی خوب میشه مارجین عزیز
من همیشه این دوتا رو اشتباه میگیرم...گل فنجونی، یا شایدم استکانی!![]()
من همیشه این دوتا رو اشتباه میگیرم...
اينو اقا رضا گفتن نه مارچين.. اشتباه اسمشونو گفتنيد
ببخشید من گل استکانی رو دیدم اما گلاش شبیه اینه اما قرار گرفتنش رو شاخه گل اینجوری نبود که![]()
ببخشید من گل استکانی رو دیدم اما گلاش شبیه اینه اما قرار گرفتنش رو شاخه گل اینجوری نبود که![]()
جزء گیاهان اپارتمانی هم هست . البته تو باغچه هم میشه کاشتش . یه راهنمایی می کنم . به طور غیر رسمی گل یک کشور اروپایی نام گرفته
campanula rapunculoidesگل زنگوله ای
Campanula rotundifolia گل استکانی اسکاتلندی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |