پژمان جون اول اسم فارسیشو بگم یا انگلیش رو؟سم فارسیش 2تاست! یکیشون یه جوری با نارنج ساخته شده! اون یکیش با گل میخک! اسم انگلیش هم با پیتو شروع میشه!!!!!!!!1
همشو گفتم دیگه!!!!!!!!!![]()
pittosporum tobira
دوست عزیز یکی از راههای مهم خنثی کردن حالت اسیدی خاکهای هوموسی استفاده از آهک است که مخصوصا در کشت در موادی مثل پیت ماس استفاده زیادی داره.مدتي صبر كردم تا ببينم كس ديگه هم جوابي داره يا نه ...اما گويا تنها پاسخگوي اين بخش دوست عزيزمون لاور گرامي بودند( ببخشيد اسم شريفتون رو نميدونم )![]()
دوست خوبم رشته من كشاورزي نيست و فقط بر حسب علاقه مطالعاتي دارم اين سوالات هم از جزوه هاي باغباني است كه در دوره هاي آموزشي در فني حرفه ايي گذارنده بودم درآوردم...شرمنده اگه به باغباني مربوط نيست اما از اونجايي كه به ما به صورت فشرده آموزش ميدادند حتما بخشهايي از خاك شناسي رو هم شامل آموزش كردند...به هرحال از راهنمايي و تذكرتون سپاسگذارم.![]()
و اما پاسخها:
1- همان فرم قرار گرفتن ذرات خاك در كنار هم است.
2- اكسيژن
3- با اضافه كردن آهك
4- 30-25 سانتي متر
ممنون از شما گلابتون گرامی.... راستی Hortilover از ترکیب دو کلمه Horticulture و Lover حاصل شده که به معنی دوستدار باغبانی می باشد... ضمنا همین که شما هم بحث های باغبانی را پیگیری می کنین ... خوبه.. به قول خارجکی ها That's nice!!!!!حالا من یه سئواللاور جان بفرماييد واژه علمي بعدي رو زحمتشو بكشيد.![]()
با سلامممنون از شما گلابتون گرامی.... راستی Hortilover از ترکیب دو کلمه Horticulture و Lover حاصل شده که به معنی دوستدار باغبانی می باشد... ضمنا همین که شما هم بحث های باغبانی را پیگیری می کنین ... خوبه.. به قول خارجکی ها That's nice!!!!!حالا من یه سئوال
می ذارم....
چه روشی بلدین که متوجه بشین خاک گلدون شما خشک شده نیاز به آبیاری داره؟
سلام سركار خانم گلابتون
جسارتا : روش پيشنهادي تان ريسك بسيار زيادي دارد . اگر گلدان شما تا 3-4 سانت مانده به سطح خاك خيس باشد چه ؟
گلدانهاي حاوي گياه "پافيلي" اكثرا اينطورند. ليندا ها آب را نگه مي دارند.
گلدانهاي كه با پوكه پر مي شوند - دقيقا همينطور است .
مطمئنا با گلدانهاي خودتان اين كار را نكنيد .
با عرض معذرت و تشكر
مدیر تاپیک عزیز... پاسخ amin_rogh از همه باحال تر بود... راستی باید عکس تو این تاپیک گذاشت یا سئوال ؟ آخه دیدم بچه ها بعضا سئوال گذاشتن... منم سئوال گذاشتم... مرسی
خوب اون دوستمون که مهندسی برق می خوند گفتش دستمال کاغذی تو خاکش کنیم که حقیقتا من نشنیده بودم ... شاید هم درست بگهممنون
اینجا هم عکس میذارن واسه مسابقه هم واژه
البته قانون خودشو داره
باید به عکس قبلی جواب درست داده باشی و اولین نفری هم باشی که جواب داه تا بتونی عکس بذاری ولی خوب اگه تا فردا آناهیتا عکس نذاشت شما اگه دوست داشته باشین میتونین عکس بذارین
ببین دوست عزیز امین رخ بعد از جواب شما پست دادن یعنی برای تکمیل گفته های شما بود باید اونی که قبل از شما جواب صحیح رو داده انتخاب کنی( اولین نفری که درست به این سوال پاسخ داده رو معرفی کنید )
ممنونم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |