مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
ظاهرا کسی پاسخگوی گیاهی که دوستمون کاکتوس عزیز قرار دادن نیست..:surprised:.خوب چون وقت عکس ایشون خیلی وقته به پایان رسیده... با اجازه ایشون چون تشریف ندارن گیاهشون رو معرفی میکنم...:gol:

نام علمي: Osteospermum Caulescens
خانواده: COMPOSITAE
اين گياه به بلندي ۱۰ و گستردگي ۶۰ سانتي متر مي رسد. داراي برگهاي سرنيزه اي شكل بوده و گلهاي سفيد آن اواخر بهار تا پاييز ظاهر مي شوند.
نيازها: به مكان آفتابي و خاك سبك و غني با زهكش خوب نياز دارد و حداقل دماي قابل تحمل آن ۵- درجه سانتي گراد مي باشد.
ازدياد: از طريق كاشت بذر در بهار و تهيه قلمه نيمه رسيده در اواخر تابستان امكان پذير است..

گلابتون

مدیر بازنشسته
کلروفیل جان من فکر میکنم یکی از پایه های مرکبات باشه که به درجه حرارت پایین مقاومت زیادی داره...درسته؟:gol:

گلاب:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
کاکتوس عزیز عکس شما برنده ایی نداشت پس لطفا زحمت عکس بعدی رو هم بکشید...در صورت عدم تمایل میتونید نوبت خودتون رو به شخص دیگه هم واگذار کنید... سپاس دوست عزیز:gol:

گلابتون:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب وقت واژه تموم شده . منتظر بودم توضیح کاملتری بدین ....

سیترنج همونجوری که گلاب گفت از پایه های مرکباته که بوسیله بدر تکثیر میشه .

این پایه هیبرید بین نارنج سه برگ و پرتقاله. کلا از کارایی ضعیفی برخورداره . به خاکهای شور و آهکی و امراض ویروسی حساسه ،مقاومتشون به سرما هم به اندازه نارنج سه برگ نیست .

گلابتون

مدیر بازنشسته
با عرض معذرت خدمت کاکتوس عزیز... اجازه میخوام که نوبت ایشون رو با اجازه شون به کلروفیل عزیز بدم تا روند تاپیک راکد نمونه... البته نوبت ایشون محفوظ خواهد ماند...متشکرم دوست من.:redface::gol:

کلروفیل جان منتظر عکس شما هستیم.:gol:

گلابتون ناظم:gol:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
خیلی قشنگه کلروفیل جان.کاج نیست!!!!:D(شوخی)
میگردم دنبال اسمش ولی تا حالا ندیده ام.احتمالا نوعی از filao باشه.

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
کلروفیل جان از انواع و اقسام کاجها یکی یدونه گذاشتی.؟:d:w20:

موضوع خاصی مد نظرت بوده؟ میتونی راهنمایی کنی و یا اگه مطلب خاصی توی ذهنت هست برامون بیشتر توضیح بدی... شرمنده به بی سوادی من ببخشید.:w05:

گلابتون

مدیر بازنشسته
دوستان عزیز... برای واژه اینبار چندتا سوال دارم براتون:

1- انواع گلدان و اندازه های آن را با ذکر نام آنها بفرمایید.
2- گیلاس عشق در فرانسه به چه گیاهی اتلاق میشود؟
3- انواع شاسی را نام ببرید..

ببخشید که خیلی سوالها ساده است.گلاب:gol::redface:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

گلاب جون اینا تست کنکوره؟ :w10::w10:حال تایپ کردن ندارم!
میخوام برم برف بازی!:w42:

کلروفیل جان از انواع و اقسام کاجها یکی یدونه گذاشتی.؟:d:w20:

موضوع خاصی مد نظرت بوده؟ میتونی راهنمایی کنی و یا اگه مطلب خاصی توی ذهنت هست برامون بیشتر توضیح بدی... شرمنده به بی سوادی من ببخشید.:w05:

نه اتفاقا همه مربوط به یه واریته از همون گیاهه! فقط شباهت زیادی به کاج داره ولی کاج نیست. در مدلای مختلف گذاشتم که حتی بن سایش رو هم ببینید و بدونید ازش میشه بن سای تهیه کرد.

یه توضیح مختصر میدم : موطنش استرالیاست . جزو پهن برگان همیشه سبزه . شباهت زیادی به کاج داره.....

بقیش رو هم بعداً میگم.:gol:

آخرین ویرایش:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

گلدان پیتی فشرده
گلدان پلاستیکی
گلدان فیبری
گلدان سفالی

اندازه هاشون رو نمیدونم!:w19:

نمیدونم:w05:

شاسی گرم و شاسی سرد
شاسی متحرک و شاسی ثابت

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلاب جون اینا تست کنکوره؟ :w10::w10:حال تایپ کردن ندارم!
میخوام برم برف بازی!:w42:
خوشبحالتون ... مگه اونجا داره برف میاد....؟؟؟؟:surprised::eek::surprised::eek:

نه اتفاقا همه مربوط به یه واریته از همون گیاهه! فقط شباهت زیادی به کاج داره ولی کاج نیست. در مدلای مختلف گذاشتم که حتی بن سایش رو هم ببینید و بدونید ازش میشه بن سای تهیه کرد.

یه توضیح مختصر میدم : موطنش استرالیاست . جزو پهن برگان همیشه سبزه . شباهت زیادی به کاج داره.....

بقیش رو هم بعداً میگم.:gol:

والا منم به همون که امین جان فرمودن...فیلائو ... اعتقاد بیشتری دارم... اما نوعش رو نمیدونم چیه...کلروفیل ایندفعه خیلی سختش کردی هاااا...:w05:
بازم باید بگردم...:w20:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره اینجا دیشب برف اومده الان هم ادامشه ... با اینکه اینجا منطقه گرمیه و زیاد برف دوام نمیاره ، زودی اب میشن. جاتون خالی تازه فهمیدیم داره زمستون میاد! درختا تا امروز حالیشون نبود باید خزان کنن! درختای خونمون امروز برگاشون و ریختن رو زمین!:D

گلابتون

مدیر بازنشسته
کلروفیل جان تا امشب بچه ها فرصت پاسخگویی دارن...البته اگه کسی بخواد پاسخ بده ...:cry:

گلاب :gol:

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز

1- انداره گلدان دارای استاندارد و قاعده خاصی است.و بین قاعده انتهای و ابتدایی و ارتفاع آن رابطه و تناسب برقرار است.نامگذاری آنها بر مبنای قطر داخلی لبه فوقانی آنهاست.و به ترتیب دارای قطرهای 7 ، 9 ، 12 ، 20 ، 25 و 37 سانتی متر میباشد.
جنس گلدان از سفال ، پلاستیک ، فایبر گلاس و ...... میباشد ولی بهترین نوع گلدان ، گلدان سفالی است که دارای محاسنی از قبیل سنگین بودن و در نتیجه عدم واژگونی میباشد ، و هم چنین به دلیل قابلیت نفوذ جدار آن و شکل و رنگ آنها بمراتب به طبیعت نزدیکتر است.

2 -شرمنده نمیدونم :sweatdrop:

3- تا جایی که خوندم شاسی گرم و سرد داریم

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام
احتمالا منظورتون گیلاس ترش نیست گلاب جان؟

نه عزیزجان.... متاسفم...:d

و اما جوابها...:

1- انواع گلدان :

سفالی - پلاستیکی - گیاهی یا پیتی - فلزی - پلاستیک کاشت

اندازه های گلدان : ( اندازه ها به سانتیمتر)

استکانی 7-5 ....نشائی 12-10 ... فرنگی 15-14 ...خیاری 20-17 ... لب شتری 30-22

2- گیلاس عشق در فرانسه به گیاه تاج ریزی اتلاق میشود.

3- انواع شاسی:

سرد و گرم

گلاب:gol::redface:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

1- انواع گلدان :

سفالی - پلاستیکی - گیاهی یا پیتی - فلزی - پلاستیک کاشت

اندازه های گلدان : ( اندازه ها به سانتیمتر)

استکانی 7-5 ....نشائی 12-10 ... فرنگی 15-14 ...خیاری 20-17 ... لب شتری 30-22

میشه منبعش رو بگی؟:w10:

2- گیلاس عشق در فرانسه به گیاه تاج ریزی اتلاق میشود.

یه عکس لطفاً

3- انواع شاسی:

سرد و گرم

این تقسیم بندی دماییه . در تقسیم بندی انواع شاسی ما بطور عام، 2 تا شاسی ثابت و متحرک داریم:w12:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب وقت معرفی رسید البته بعد از 56 ساعت .

اسمش casuarina equisetifolia یا دم اسب درختی هستش که در انگلیسی Horse tail Beef wood یا Beef wod گفته میشه . موطنش استرالیاست.جزو درختان پهن برگ همیشه سبزه

جنبه زیباییش شاخه هاشه بعنوان پرچین ،بادشکن ،پوشش سریع و کنترل فرسایش خاک استفاده میشه .
برگها بصورت فلسهای طویل روی شاخه ها قرار گرتن که شباهت زیادی با سوزنی برگان داره و با کاج اشتباه گرفته میشه .

درختب قوی و مقاوم به گرما ،اقلیم خشک و کمی سرماست ولی تحمل یخبندان طولانی رو نداره . در اقلیم بیابانی خوب رشد میکنه .

عیبش هم اینه که ضایعات زیادی داره . :gol:

امین رخ پاسخگوی سوال بود:gol:

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
میشه منبعش رو بگی؟:w10:
یه عکس لطفاً

این تقسیم بندی دماییه . در تقسیم بندی انواع شاسی ما بطور عام، 2 تا شاسی ثابت و متحرک داریم:w12:

کلروفیل عزیز ممنون از دقت نظرتون:gol:

کل این سوالها ..سوالاتی بود که توی امتحان فنی حرفه ایی از ما گرفته بودن...منبع خاصی جز جزواتم نداره... اگه خواستی یه عکس از روی دفترم میگیرم براتون میزارم اینجا...:gol:

عکس تاج ریزی رو هم من سرچ کردم...تاج ریزی سیاه پیدا کردم...اما توی حیاط خودمون تاج ریزی سرخ هم داریم...که الان متاسفانه خشک شده... و نمیتونم ازش عکسی بگیرم..:gol:
این لینک سایتی که عکس تاج ریزی سیاه توش هست
تاج ریزی سیاه

در مورد شاسی هم حق با شماست من سوال رو بد عنوان کردم...درسته از نظر دمایی مد نظر من بود... و شما انواع شاسی رو نام بردید که ثابت و متحرک هست....ممنون از شما دوست من:gol::redface:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام
والله راستش من مطمئن نیستم گلاب جان که منظورتون از تاجریزی قرمز میوه هاش هست یا چیز دیگه.اما اگه منظورتون اینه که میوه هاش قرمزه تا اونجا که من میدونم میوه های تاجریزی برنگ سبز ظاهر میشه بعد کم کم قرمز و بعدش به جگری و سیاهی میرسه.

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام
والله راستش من مطمئن نیستم گلاب جان که منظورتون از تاجریزی قرمز میوه هاش هست یا چیز دیگه.اما اگه منظورتون اینه که میوه هاش قرمزه تا اونجا که من میدونم میوه های تاجریزی برنگ سبز ظاهر میشه بعد کم کم قرمز و بعدش به جگری و سیاهی میرسه.

سلام از ماست قربان
بله امین جان درسته ..اولش میوه هاش ریز و سبز هست ...بعد کم کم قرمز میشه ...اما بعد از قرمز شدن یک گونه هست که همونطور سرخ میمونه ...و یک گونه دیگه هم هست که رنگش به سیاه تبدیل میشه که البته این گونه میوه هاش هم کمی ( البته کمی ) درشتتر هست...و میوه هاش هم مقداری سمی هستند..
.البته بازم اگه اشتباه میگم شما اصلاحش کنید دوست من...ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون قرار میدید دوست من :gol::redface:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلروفیل عزیز ممنون از دقت نظرتون:gol:

کل این سوالها ..سوالاتی بود که توی امتحان فنی حرفه ایی از ما گرفته بودن...منبع خاصی جز جزواتم نداره... اگه خواستی یه عکس از روی دفترم میگیرم براتون میزارم اینجا...:gol:

ممنون گلاب جون . واسه خودم میخواستم منبع رو بدونم ، اگه یه زمانی تو کتابی چشمت به این مطلب افتاد واسم اسمشو بگو. ممنون میشم.:gol: