گلاب خانم نگفتید جواب من درست بود یا نه؟
سلام گلاب خانم، پیامتون را خوندم اما نمی دونستم باید چی جواب بدم! والا تا اونجایی که من میدونم خیلی به علف شور شبیهه، اگر هم علف شور نباشه به احتمال زیاد باید از خانواده چغندرقند (Chenopodiaceae)باشه...آقای اسماعیلی جسارتآ شما پیامهای پروفایلتون رو میخونید؟؟؟؟!!!![]()
خیر قربان ظاهرآ درست نیست...
این پیامی بود که توی پروفایلتون نوشتم و متاسفانه تا الان افتخار پاسخگویی ندادید...![]()
سلام روزتون زیبا..
جناب اسماعیلی نمیدونم پاسخی که برای بخش علف هرز دادید صحیح هست یا خیر...چون نه اسم علمیش اونی هست که من میدونم نه اسم فارسیش...اما عکسهایی که با نامی که شما فرمودید سرچ کردم خیلی نزدیک هست. و همینطور بی تناسب به اسمی که فرمودید هم نیست...اینکه این گیاه در زمینهای شور رویش دارد.
سلام گلاب خانم، پیامتون را خوندم اما نمی دونستم باید چی جواب بدم! والا تا اونجایی که من میدونم خیلی به علف شور شبیهه، اگر هم علف شور نباشه به احتمال زیاد باید از خانواده چغندرقند (Chenopodiaceae)باشه...
راستی اگه یه عکس دیگه هم بزارید ممنون میشم، چون عکس اولتون را من نمی تونم باز کنم متأسفانه...
نیست؟ Batis maritima
آفرین به شما حمید جان...کاملا پاسختون صحیح هست... http://pantee.persiangig.com/pantee farhangi/animated/flower.gif
قاقل علف هرز مناطق باتلاقی شور ...
و دقیقا به همین خاطر بود که روی گفته های آقای اسماعیلی مردد شده بودم.
بفرمایید عزیزجان سوال بعدی با شماست... تشکر یکسالی دنبال اسم علمی این علف میگشتم چون تو عرصه جمن با زهکش ضعیف اونرو دیده بودم اگه دوستان موافقند زحمت سوال رو هم اقای اسماعیلی بکشند الان اینترنتم ذغال سنگیه![]()
ممنون گیاه جالبی بود، برای من تازگی داشت، اما لازم به توضیح است که این گیاه به عنوان یک علف هرز در فلور ایران مطرح نیست...
ببخشین یک سوال بپرسم این وسط !!! این گومبولی زرد هاش چیه اونوقت ؟؟؟ میوه اش ؟؟
![]()
یعنی دوپایه است ؟ یا گل نر وماده جدا هستند؟نه جیگر ! اون پایه ی نرش هست این یکی هم پایه ی مادشه :
![]()
این یکی میوشه :
![]()
یعنی دوپایه است ؟ یا گل نر وماده جدا هستند؟
باسلامگونه های آمریکاییش دو پایست و گونه های استرالیایی خنثی هست
بله من هم با شما موافقم، البته نام علمی درستش اینه:با سلام
احتمالا شنگ (Tropopagon) است.
بله من هم با شما موافقم، البته نام علمی درستش اینه:
Tragopogon graminifolius[/Qا
ابوذر جان تشکر اسم علمی درست را شما ذکر کردید اما اگه اجازه بدهید سوال بعدی را دوست اصفهانیمان مطرح کنند که اشاره خوبی به اسم فارسی و علمی(با کمی اشتباه لپی) داشتند البته ارقام زیادی دارد و اینطور که شنیده ام شنگ ارزش دارویی وخوراکی هم دارد
خواهش میکنم حمید جان، بله درست میفرمائید دوست اصفهانی مون اول جواب دادند و من فقط پاسخ ایشون را تأیید کردم. دوست عزیز منتظر سوال جدید شما هستیم...بله من هم با شما موافقم، البته نام علمی درستش اینه:
Tragopogon graminifolius[/Qا
ابوذر جان تشکر اسم علمی درست را شما ذکر کردید اما اگه اجازه بدهید سوال بعدی را دوست اصفهانیمان مطرح کنند که اشاره خوبی به اسم فارسی و علمی(با کمی اشتباه لپی) داشتند البته ارقام زیادی دارد و اینطور که شنیده ام شنگ ارزش دارویی وخوراکی هم دارد
باشه، پس دوستان لطفا بفرمائید این کدوم علف هرزه؟ابوذر جان ظاهرا دست خودت رو میبوسه زحمتش رو بکشید .