مسابقه دوی 100 متر با کفش پاشنه بلند به مناسبت روز زن در شانگ های-چین
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 7, 2012 #1 مسابقه دوی 100 متر با کفش پاشنه بلند به مناسبت روز زن در شانگ های-چین
samira.nanas کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 7, 2012 #5 واقعا عجب اعجوبه ی هستن....تو بارون با کفش پاشنه بلند.....اونم دووووووووو......
smooth criminal کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 7, 2012 #7 j0o0o0o0o0di گفت: کاش منم میتونستم با کفش پاشنه بلند بدوئم کلیک کنید تا باز شود... من یه بار کفشه مردونه پوشیدم (تازه پاشنشم بلند نبود) نمیتونستم راه برم تو چجوری میخوای با این کفشا بدویی؟؟؟؟؟
j0o0o0o0o0di گفت: کاش منم میتونستم با کفش پاشنه بلند بدوئم کلیک کنید تا باز شود... من یه بار کفشه مردونه پوشیدم (تازه پاشنشم بلند نبود) نمیتونستم راه برم تو چجوری میخوای با این کفشا بدویی؟؟؟؟؟
j0o0o0o0o0di عضو جدید کاربر ممتاز Mar 7, 2012 #8 smooth criminal گفت: من یه بار کفشه مردونه پوشیدم (تازه پاشنشم بلند نبود) نمیتونستم راه برم تو چجوری میخوای با این کفشا بدویی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نکنه آواتار من شومارم به اشتب انداخته داداش(عجب لاتی شدما:دی) ما دخمل میباشیم....و ی دخمل باید بتونه با کفش پاشنه بلند هر غلطی بکنه
smooth criminal گفت: من یه بار کفشه مردونه پوشیدم (تازه پاشنشم بلند نبود) نمیتونستم راه برم تو چجوری میخوای با این کفشا بدویی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نکنه آواتار من شومارم به اشتب انداخته داداش(عجب لاتی شدما:دی) ما دخمل میباشیم....و ی دخمل باید بتونه با کفش پاشنه بلند هر غلطی بکنه
smooth criminal کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 7, 2012 #9 j0o0o0o0o0di گفت: نکنه آواتار من شومارم به اشتب انداخته داداش(عجب لاتی شدما:دی) ما دخمل میباشیم....و ی دخمل باید بتونه با کفش پاشنه بلند هر غلطی بکنه کلیک کنید تا باز شود... من یادم نمیاد که گفته باشم شما پسری!!!!!! گفتم من با اون کفش نمیتونستم راه برم چه برسه با پاشنه بلند!!!
j0o0o0o0o0di گفت: نکنه آواتار من شومارم به اشتب انداخته داداش(عجب لاتی شدما:دی) ما دخمل میباشیم....و ی دخمل باید بتونه با کفش پاشنه بلند هر غلطی بکنه کلیک کنید تا باز شود... من یادم نمیاد که گفته باشم شما پسری!!!!!! گفتم من با اون کفش نمیتونستم راه برم چه برسه با پاشنه بلند!!!