مسابقه *** تشخیص گل های فضای سبــز

Hamzeh856

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
بنده هم با آلاله پرپر موافق هستم:)

دوتاشو داریم که یه جورایی گندیده و خشکیده شدن و رو به موتن. نمیدونیم هم دلیلش چیه :)

به محل نور گیر و هوای ازاد نیاز داره . تو خونه خوب نمیمونه . اکثرا تولید کننده ها هم تو خاک سفت اینارو میکارن و پرورش میدن در حالی که به خاک قوی نیاز داره.

حمید 88

کاربر ممتاز
بزرگترین فاجعه که نمیشه گفت ولی دومین فاجعه تولید من تولید الاله بود که توی بازار بهش انمون میگن از حدود هزار بذری که کاشتیم و اکثرا سبز شد تو مراحل مختلف فقط حدود ده تاش باقی مونده الاله فکر میکنم یه گیاه ریزوم دار باشه که پس از فصل گلش باید صبر کرد برگهاش مواد غذایی رو برای سال بعد ذخیره کنن وبعد از خشک شدن برگها ابیاری قطع میشه و دوباره سال بعد در صورتی که همه چیز طبیعی پیش بره باید گل درشتتر و بیشتری بده و..........
البته چون خودم تجربه ناموقی در تولید داشتم نمیتونم توصیه های خوبی هم داشته باشم البته تولید بعدی انشاله بهتر خواهد بود اگر الان بذرش رو بکارید حداقل باید تا سال دیگه صبر کنید تا گل بده و صبر زیادی در تولید هم میخاد
تو گلدونهایی که من امسال خریدم خاک سبک بود طوری که هر روز ابیاری نیاز داشت فکر کنم مخلوطی از کوکوپیت و پرلیت و ماسه و خاک بود

حمید 88

کاربر ممتاز
آلاله...فرتي
فرتی درست گفتی :w17::w17::w17:فرتی سوال بعد لطفا

Hamzeh856

کاربر ممتاز
بزرگترین فاجعه که نمیشه گفت ولی دومین فاجعه تولید من تولید الاله بود که توی بازار بهش انمون میگن از حدود هزار بذری که کاشتیم و اکثرا سبز شد تو مراحل مختلف فقط حدود ده تاش باقی مونده الاله فکر میکنم یه گیاه ریزوم دار باشه که پس از فصل گلش باید صبر کرد برگهاش مواد غذایی رو برای سال بعد ذخیره کنن وبعد از خشک شدن برگها ابیاری قطع میشه و دوباره سال بعد در صورتی که همه چیز طبیعی پیش بره باید گل درشتتر و بیشتری بده و..........
البته چون خودم تجربه ناموقی در تولید داشتم نمیتونم توصیه های خوبی هم داشته باشم البته تولید بعدی انشاله بهتر خواهد بود اگر الان بذرش رو بکارید حداقل باید تا سال دیگه صبر کنید تا گل بده و صبر زیادی در تولید هم میخاد
تو گلدونهایی که من امسال خریدم خاک سبک بود طوری که هر روز ابیاری نیاز داشت فکر کنم مخلوطی از کوکوپیت و پرلیت و ماسه و خاک بود

ولی روش اقتصادیش برای فروش بذر هست . ولی برای نگهداری تو خونه همون روشی که گفتین هست . خاک معمولی + خاک برگ + و مقداری کمی هم شن براش مناسبه . بستر زیاد سبک نباشه فکر کنم بهتره .

نمیدونم چرا به کمپوست و ورمی برای گیاهان زینتی اصلا اعتقادی ندارم . و اگه هم استفاده کنم خیلی کم . بیشتر ترجیح میدم خاک برگ و کوکو پیت باشه.

مارجين

کاربر ممتاز
فرتی درست گفتی :w17::w17::w17:فرتی سوال بعد لطفا

نوبت مارجینه

قربون همتون فرتي ...

ببخشيد ديگه اين روزها يا فرتي ميريم مهموني يا فرتي مهمون مياد....اصن ديگه داريم فرتي خفه ميشيم...

اينم سوال بعد ...فرتي جواب بديدااااا...

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
قربون همتون فرتي ...

ببخشيد ديگه اين روزها يا فرتي ميريم مهموني يا فرتي مهمون مياد....اصن ديگه داريم فرتي خفه ميشيم...

اينم سوال بعد ...فرتي جواب بديدااااا...

یاس آبی :D

حمید 88

کاربر ممتاز
البته همچین هم فرتی نبود خواهر تازه به واسطه این سوال باهاش اشنا شدم انشاله از نزدیک هم ببینمش اما سوال بعد
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=201595&d=1395907598
gh.JPG

حمید 88

کاربر ممتاز
شقایق نعمانی - آنمون ( فرتی )

الان که سرچ کردم متوجه شدم گل این انمون و شقایق ابی چقدر شبیه هم دیگس اما تیپ برگاشون با هم فرق میکن البته هر دو از راسته الاله سانان هم هستن
پس حمزه جان فرتی بفرمایید سوال بعد

Hamzeh856

کاربر ممتاز
شقایق نعمانی - آنمون ( فرتی )

الان که سرچ کردم متوجه شدم گل این انمون و شقایق ابی چقدر شبیه هم دیگس اما تیپ برگاشون با هم فرق میکن البته هر دو از راسته الاله سانان هم هستن
پس حمزه جان فرتی بفرمایید سوال بعد

اینم سوال بعدی یه سوال خیلی اسون ...از اینکه دیر گفتم شرمنده چند روزی نبودم

11111.jpg

بالا