بنده هم با آلاله پرپر موافق هستم
دوتاشو داریم که یه جورایی گندیده و خشکیده شدن و رو به موتن. نمیدونیم هم دلیلش چیه

دوتاشو داریم که یه جورایی گندیده و خشکیده شدن و رو به موتن. نمیدونیم هم دلیلش چیه

بنده هم با آلاله پرپر موافق هستم
دوتاشو داریم که یه جورایی گندیده و خشکیده شدن و رو به موتن. نمیدونیم هم دلیلش چیه![]()
بزرگترین فاجعه که نمیشه گفت ولی دومین فاجعه تولید من تولید الاله بود که توی بازار بهش انمون میگن از حدود هزار بذری که کاشتیم و اکثرا سبز شد تو مراحل مختلف فقط حدود ده تاش باقی مونده الاله فکر میکنم یه گیاه ریزوم دار باشه که پس از فصل گلش باید صبر کرد برگهاش مواد غذایی رو برای سال بعد ذخیره کنن وبعد از خشک شدن برگها ابیاری قطع میشه و دوباره سال بعد در صورتی که همه چیز طبیعی پیش بره باید گل درشتتر و بیشتری بده و..........
البته چون خودم تجربه ناموقی در تولید داشتم نمیتونم توصیه های خوبی هم داشته باشم البته تولید بعدی انشاله بهتر خواهد بود اگر الان بذرش رو بکارید حداقل باید تا سال دیگه صبر کنید تا گل بده و صبر زیادی در تولید هم میخاد
تو گلدونهایی که من امسال خریدم خاک سبک بود طوری که هر روز ابیاری نیاز داشت فکر کنم مخلوطی از کوکوپیت و پرلیت و ماسه و خاک بود
فرتی درست گفتیفرتی سوال بعد لطفا
سوالِ بعدی!![]()
نوبت مارجینه![]()
یاس آبیقربون همتون فرتي ...![]()
ببخشيد ديگه اين روزها يا فرتي ميريم مهموني يا فرتي مهمون مياد....اصن ديگه داريم فرتي خفه ميشيم...![]()
اينم سوال بعد ...فرتي جواب بديدااااا...![]()
![]()

ceanothus?
ینبوت ceanothus

دشمنتون شرمنده !!! خوشم امد از سوالتون !!!

دشمنتون شرمنده !!! خوشم امد از سوالتون !!!
نخل میباشد دیگه !!!![]()
سیکاس؟
فرتی درست میباشد فرتی سوال بعد خواهر
قوربون داداش...![]()
اينم فرتي سوال بعد..ببينم كدومتون فرتي جواب ميدينااااااا...![]()
![]()

Anemonella thalictroies![]()