یکی از محاسن این مسابقه همینه ...!لطفا بازم عکس بذار مهندس.انقد که بزرگه آدم رو گیج میکنه.آخه هیچوقت انقد دقیق به بذر ها نگاه نکردیم
شما درست فک میکنی... سوال بعدی بی زحمتاندازه واقعی بذر رو میذاری.من فک میکنم دونه های سیب باشه
ایول بابا، گلی به گوشه جمالت!شوخی کردی پژمان جون که گفتی انار نه؟؟
با مزه بود.
ولی گاهی سوالات آسون خوبه روحیه واعتماد به نفس میده.
کی مث من جرات داره تا نوع انگورش رو هم حدس بزنه؟؟
بذر 1 بذر تازه انگور شاهرود و بذر 2 بذر کاملا رسیده انگور سیاه که احتمالا آماده روغن گیریه![]()
مرسی واقعا درست بود نوع انگوراش؟؟؟؟
مرسی بهم روحیه میدین
اینم سوال بعد مخصوص مهندس پژمان جون
مشاهده پیوست 78753
فکر کنم وقت اینه که یه عکس واضحتر بذارید یا عکس خود گیاهو.نه اشتباس
کارخونه ش فرق میکنه![]()
متشكرم/خيلي راحته به فرماييد/
مشاهده پیوست 79198
الهي پژمان جان/اصلن اصلا صلن ...... دوستتون ندارم.....
Tamaria Hindi
تمبر هندی... معضلی شده برام این مسابقه جواب درستشو بدم !!! !!!
اسم تاپیک اینه :
بذر شناسي گياهان دارويي همراه با خواص دارويي
شرمنده
بچه ها پس خواصش کو !؟یادمون رفته !؟ منم یادم نمیاد !!!
شرمنده پژمان جان/
من فكر كردم گذاشتم منتهي انقدر سرعت من پايينه گفتم حتما خواصشم ميگم/ببخشيد فكر كردم اين متن رو همراه با عكسم گذاشتم/ سرعتم اوكي شد ميزارم/
مرسي ا/
فكر كنم خلال دندان/
[/CENTER]
گیاه غافث یا دوای جگر : Agrimania eupatoria از تیره گل سرخ
دوران گلدهي : تیر تا شهریور
زمان برداشت : سرشاخه ها از اردیبهشت تا اواخر مرداد و برگها از اردیبهشت تا آخر تیرماه
مشخصات گیاهشناسی :
گیاهی علفی _ پایا _ با ریشه ی سطحی و برگهای گسترده در روی خاک با بریدگی های شانه ای و ساقه ای افراشته با برگهای متناوب و بدون دمبرگ _ انتهای ساقه به یك خوشه گل منتهی می شود ساقه ی خیلی باریکی دارد رنگ آن سبز است و خیلی زود می شكند و روي آن را طبقه ناركي از کرک انبوه قرا گرفته است برگهای غافث در رو سبز و در زیر سفید رنگ است و سربرگها به شکل سرنیزه است گلهای آن زرد رنگ انبوه به شکل خوشه ای دراز ظاهر می شود که در وسط زیاد جمع شده و در سر انتهای آن کمتر است و به شکل خوشه دور ساقه ظاهر می شود .سرشاخه ی برگ دار این گیاه یا فقط برگهای آن را درست در اوایل فصل گلدهی جمع می کنند آنها را دست می چینند بطور جداگانه روی سبد نهاده و به منظور خشک شدن در جریان هوا و سایه قرار می دهند پس لز خشک شدن عطر خوشایندی متصاعد می کنند که با کمی بوی تلخ همراه است .
اسانس :
مواد مؤثر آن محتوای تاننها _ اسید سیلیسیک _ عصاره های تلخ _ اسانسهای روغنی است .
اثر درمانی :
ناراحتی های کبدی _ کلیوی _ خصوصاً سنگ کلیه را تسکین داده _ برای آنژین _ برفک _ درد گلو _ دوای تقویت _ زخمهای واریسی استفاده می شود _ در درمان ترشحات معده ای و روده ای یا اسهال به کار می رود .
مقدار مصرف روزانه 1.5 گرم به صورت جوشانده است این گیاه از نظر دارویی بسیار با ارزش است.
دکتر واله شان عقیده دارد که دوای جگر رنگ مخصوص شراب دارد و نوشابه معطری است که می تواند به بیمارانی که که دچار اسهال شده اند تجویز کرد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آ | مسابقه: کی این گیاه دارویی رو میشناسه؟ | گیاهان دارویی | 107 | |
![]() |
گیاهان داروئی مطرح شده در مسابقه کی این گیاه داروئی رو میشناسه | گیاهان دارویی | 49 | |
![]() |
مسابقه: کی این گیاه دارویی رو میشناسه ...؟ | گیاهان دارویی | 1057 |