[مسابقه] اگه گفتی ...؟

tititoti

عضو جدید
ممنونم دوستان...

این نام اخیرا در مقالات دام و طیور زیاد به چشم می خوره
:

Lasalocid چیست و چه اعمالی رو رهبری می کنه؟ یکی از صمیمی ترین دوستانش رو هم که معمولا نامشون با هم در متون ذکر می شه رو نام ببرید:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم دوستان...

این نام اخیرا در مقالات دام و طیور زیاد به چشم می خوره:

Lasalocid چیست و چه اعمالی رو رهبری می کنه؟ یکی از صمیمی ترین دوستانش رو هم که معمولا نامشون با هم در متون ذکر می شه رو نام ببرید:
به به چه فعالیتی کو پس جوابها؟ من اگه جواب ندم یا مصطفی یعنی هیچکس دیگه نباید جواب بذاره تو این بخش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tititoti

عضو جدید
به به چه فعالیتی کو پس جوابها؟ من اگه جواب ندم یا مصطفی یعنی هیچکس دیگه نباید جواب بذاره تو این بخش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا همین رو بگو حمید رضا..

همه رفتن تعطیلات ژانویه...مثل اینکه ما هم باید در دوکون رو ببندیم بریم تعطیلات
:razz:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااااااااااا........
مصطفی .........
حمیدرضا....
چه زودم دلسرد میشن ...........
کارتونو ادامه بدین حداقل یه تکرار مکراراتی برای خودتون دوتا که هست .......
دلسرد نشیداا.............
ادامه بدید
ممنون

tititoti

عضو جدید
ممنونم دوستان...

این نام اخیرا در مقالات دام و طیور زیاد به چشم می خوره
:

بسیار خوب... انگار مجبورم خودم جواب رو بدم. چون بحثی که در موردش سئوال مطرح کردم خیلی گسترده است، ترجیحا قسمت های مهم مطالب رو کپی می کنم و در آخر لینک منبع رو می زارم تا دوستانی که علاقه دارن استفاده کنند.

tititoti

عضو جدید
یونوفرها افزودنیهای خوراکی هستند که فرایند تخمیر شکمبه را به سمت افزایش تولید اسید پروپیونیک و کاهش تولید متان هدایت میکنند و فلور میکروبی شکمبه
را به حد مطلوب می رسانند. یونوفرها ساختمان آنتی بیوتیکی دارند و حاصل تخمیر توسط باکتریهای گونه ی استرپتومایسین هستند که عبارتند از: موننسین(رومنسین)- سالینومایسین- ناراسین و لازالوسید (بواتک آواتک).
یونوفر ترکیبی است که کاتیونها (یونهای حامل بار مثبت) را در چربی قابل حل میکند واین مواد ساختمان پلی اتری دارند. یونوفرها محصولات چربی دوستی هستند که برای تعدادی از باکتریها – پروتوزواها – قارچها و ارگانیسمهای بزرگتر سمی هستند سمیت این ترکیبات به علت نفوذ این ترکیبات به غشای سلولی و تغییرات بار یونی در داخل سلولها ودر نتیجه مرگ آنهاست.
لازالوسید LASALOCIDE
لازالوسید سدیم آنتی بیوتیک یونوفری دو ظرفیتی پلی اتری است که در نتیجه ی تخمیر استرپتومایسین لازالینزیس تولید شده و مشابه موننسین است . ازاین دارو در پیشگیری کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی استفاده می شود و در نشخوار کنندگان بعنوان یک کوکسیدیوستات با کفایت مطرح است و مانند موننسین باعث افزایش تولید اسید پروپیونیک و اسیدهای چرب فرار و کاهش تولید متان می شود. لازالوسید باعث بهبود سرعت افزایش وزن و کارایی خوراک می شود. با خورانیدن این ماده در جیره ی دامها می توان
باعث افزایش ذخیره ی گلوکزو افزایش بازده شیر وکاهش کتوزیس در طول اولین دوره شیردهی شد.
امروزه از یونوفرها بعنوان محرک رشد نیز استفاده می کنند که از سه راه باعث افزایش عواید اقتصادی می شود :
1- بهبود میزان رشد و ضریب تبدیل خوراک
2- کاهش میزان مرگ و میر
3- کاهش میزان ابتلا به بیماریها
این در حالی است که این مواد باعث افزایش چربی لاشه نمی شوند ولاشه ی بهتری ایجاد می کنند. یونوفرها باعث کاهش رشد و از بین بردن استرپتوکوکوس بویس و لاکتوباسیلوس – مولد لاکتات در شکمبه شده که این عمل در کاهش وقوع اسیدوز بسیار مهم است. همچنین باعث کاهش فعالیت باکتریهای پروتئولیتیک (تجزیه کننده ی پروتئین ها) شده و در نتیجه باعث کاهش تجزیه ی آمینو اسیدها وغلظت آمونیاک در شکمبه می شوند یا بعبارتی باعث عبوری شدن پروتئین ها و اسید های آمینه موجود در مواد خوراکی شده و میزان جذب اسیدهای آمینه در روده ی کوچک افزایش می یابد.

tititoti

عضو جدید
همونطور که در پاسخ هم پیداست، دوست همیشگی لازالوسید همون موننسین هست که معموا با هم ازشون نام برده می شه.

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون مصطفی من جواب ندادم ببینم کسی جواب میده ولی انگار باید تبلیغات کنیم برا این مسابقه.در هر صورت دست گلت درد نکنه که خودت جورشو کشیدی.تعجبه الان چند نفری تو این بخش علوم دامی فعال هستن ولی کسی همکاری نمیکنه

tititoti

عضو جدید
ممنون مصطفی من جواب ندادم ببینم کسی جواب میده ولی انگار باید تبلیغات کنیم برا این مسابقه.در هر صورت دست گلت درد نکنه که خودت جورشو کشیدی.تعجبه الان چند نفری تو این بخش علوم دامی فعال هستن ولی کسی همکاری نمیکنه

خواهش می کنم حمید رضا جان.

به نظر من شاید نیاز باشه یه مقداری تغیرات اساسی در چهارچوب و محتوای مسابقه داده بشه که هم از این حالت کسادی خارج بشه هم هیجان لازم رو داشته باشه.

متاسفانه من سرم این روزها خیلی شلوغه و الا حتما یک فکری برای تغییرات می کردم.

حالا از دوستان هر کی هر نظری داره، دریغ نکنه. شاید کاربردی باشه.:gol:

حمید رضا، قربونت برم این دفعه پس شما زحمت سئوال رو بکش لطفا.:gol:

fa.ros

عضو جدید
آفلاتوکسین یک نوع قارچ میکروسکوپی که بر روی بیشتر مواد غذایی رشد وتولید سم میکند ودر بیشتر کشورها آزمایش میزان آفلاتوکسین برای بررسی سلامت غذاها انجام می شود

tititoti

عضو جدید
آفلاتوکسین یک نوع قارچ میکروسکوپی که بر روی بیشتر مواد غذایی رشد وتولید سم میکند ودر بیشتر کشورها آزمایش میزان آفلاتوکسین برای بررسی سلامت غذاها انجام می شود
سلام دوست گلم...
خوش اومدی به تالار...
این نکته رو باید عرض کنم خدمتت که شما تنها باید به آخرین سئوالی که مطرح شده پاسخ بدید. حالا دقیقا نمی دونم افلاتوکسین مربوط به چه موقعی بوده.
برای اطلاعات بیشتر می تونید در صفحۀ اصلی تالار علوم دام، قوانین مسابقه رو بخونید

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما همچنان منتظریم که افراد برای مسابقه خودشون رو معرفی کنن.حمید رضا .مصطفی فعلا میشیم دو نفر 3 نفر دیگه علوم دامی یا از هر رشته ای که دستشون بره بالا سوال بعدی رو میذاریم.چراغ اول رو کی روشن میکنه شب جمعه ای؟ :D

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما همچنان منتظریم که افراد برای مسابقه خودشون رو معرفی کنن.حمید رضا .مصطفی فعلا میشیم دو نفر 3 نفر دیگه علوم دامی یا از هر رشته ای که دستشون بره بالا سوال بعدی رو میذاریم.چراغ اول رو کی روشن میکنه شب جمعه ای؟ :D

اااااااااااااااااااااا............................
بچه هااااااااااااااااااااااااااااا
حمیدرضا این فرهاد بگیر بیار اینجا دیگه.....

ببنید اینجا
نفیسه
محمد
فرهاد
مصطفی
محمدرضا
حمیدرضا
زهرای گل گلاب

میان
خوب حالا یه برنامه بریزید که خیلی هم سخت نیست تا همه با هم شرکت کنن
حمیدرضا اتحاد این چند نفر چقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببنید اینجا
نفیسه
محمد
فرهاد
مطفی
محمدرضا
حمیدرضا
زهرای گل گلاب

میان
اره دیدم سوال قبلی که مصطفی نوشت چند نفر از این لیست جواب دادن ؟من که نمیخواستم جواب بدم نمیشه همش یکی بگه یکی دیگه جواب بده ؟ بی مزه میشه این مدلی.حالا کاری نداره زهرا خانوم گل خودت یه سوال بذار که زیادم تخصصی نباشه و گرایشهای دیگه هم بتونن شرکت کنن.البته علوم دامی باشه سوالت:w30:

tititoti

عضو جدید

ببنید اینجا
نفیسه
محمد
فرهاد
مطفی
محمدرضا
حمیدرضا
زهرای گل گلاب

میان

:biggrin: زهرا خانم گل گلابی. اسم من یه کم فکر می کنم کم نمک شده...:razz:

tititoti

عضو جدید
اقا مصطفاااااااااااااااااااااااااااااااااا....................
جواب سوالو بگو

آره دیگه حق با حمید رضاست...
اگر قرار باشه بازم من و حمیدرضا جواب رو بگیم که می شه مثل قبل...
شما اگر اجازه بدی همون 48 ساعت بگذره...اگر دوستان جواب ندادن یه کاریش می کنیم...
سئوال خوبی هم پرسیدی....

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره دیگه حق با حمید رضاست...
اگر قرار باشه بازم من و حمیدرضا جواب رو بگیم که می شه مثل قبل...
شما اگر اجازه بدی همون 48 ساعت بگذره...اگر دوستان جواب ندادن یه کاریش می کنیم...
سئوال خوبی هم پرسیدی....

اجازه داده شد......

cairo

عضو جدید
3 مورد از محاسن تلقیح مصنوعی گاو ها رو بگید؟؟؟؟؟
ا؟؟؟
2؟؟

ممنون
میبینم که اسمم داره میره تو لیست سیاه.
من جواب میدم :
اول اینکه از روشهای اصلاح نژاد دام میشه خیلی بهره برد در روش تلقیح مصنوعی و اسپرم گاو های نر با بهره ژنتبکی بالا رو در آمیزش گاو های ماده استفاده کرد.
دوم اینکه خیلی بارداری گاو با این روش تحت کنترل و منظم میشه.
سوم اینکه در نژاد های سنگین اصلا جفت گیری طبیعی امکان پذیر نیست و ممکنه کمر گاو ماده بشکنه
چهارم اینکه میشه اسپرم رو برای مدت طولانی زنده نگه داشت و استفاده کرد:gol:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب و اعلام برنده

جواب و اعلام برنده

میبینم که اسمم داره میره تو لیست سیاه.
من جواب میدم :
اول اینکه از روشهای اصلاح نژاد دام میشه خیلی بهره برد در روش تلقیح مصنوعی و اسپرم گاو های نر با بهره ژنتبکی بالا رو در آمیزش گاو های ماده استفاده کرد.
دوم اینکه خیلی بارداری گاو با این روش تحت کنترل و منظم میشه.
سوم اینکه در نژاد های سنگین اصلا جفت گیری طبیعی امکان پذیر نیست و ممکنه کمر گاو ماده بشکنه
چهارم اینکه میشه اسپرم رو برای مدت طولانی زنده نگه داشت و استفاده کرد:gol:

درسته
گل گفتی ای گل گفتی
مثل یه بلبل گفتی
جواب عالی دادای غنچه بودی(البته نیستیا از غنچه گذشتی) شکفتی...

فرهاد برنده شدههههههههههههه
فرهاد تا زنت ندادن سوال بعدی رو بگو که بدجور منتظرمااااااا.....

بالا