به به چه فعالیتی کو پس جوابها؟ من اگه جواب ندم یا مصطفی یعنی هیچکس دیگه نباید جواب بذاره تو این بخش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنونم دوستان...
این نام اخیرا در مقالات دام و طیور زیاد به چشم می خوره:
Lasalocid چیست و چه اعمالی رو رهبری می کنه؟ یکی از صمیمی ترین دوستانش رو هم که معمولا نامشون با هم در متون ذکر می شه رو نام ببرید:
به به چه فعالیتی کو پس جوابها؟ من اگه جواب ندم یا مصطفی یعنی هیچکس دیگه نباید جواب بذاره تو این بخش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم دوستان...
این نام اخیرا در مقالات دام و طیور زیاد به چشم می خوره:
Lasalocid چیست و چه اعمالی رو رهبری می کنه؟ یکی از صمیمی ترین دوستانش رو هم که معمولا نامشون با هم در متون ذکر می شه رو نام ببرید:
ممنون مصطفی من جواب ندادم ببینم کسی جواب میده ولی انگار باید تبلیغات کنیم برا این مسابقه.در هر صورت دست گلت درد نکنه که خودت جورشو کشیدی.تعجبه الان چند نفری تو این بخش علوم دامی فعال هستن ولی کسی همکاری نمیکنه
سلام دوست گلم...آفلاتوکسین یک نوع قارچ میکروسکوپی که بر روی بیشتر مواد غذایی رشد وتولید سم میکند ودر بیشتر کشورها آزمایش میزان آفلاتوکسین برای بررسی سلامت غذاها انجام می شود
ما همچنان منتظریم که افراد برای مسابقه خودشون رو معرفی کنن.حمید رضا .مصطفی فعلا میشیم دو نفر 3 نفر دیگه علوم دامی یا از هر رشته ای که دستشون بره بالا سوال بعدی رو میذاریم.چراغ اول رو کی روشن میکنه شب جمعه ای؟![]()
اره دیدم سوال قبلی که مصطفی نوشت چند نفر از این لیست جواب دادن ؟من که نمیخواستم جواب بدم نمیشه همش یکی بگه یکی دیگه جواب بده ؟ بی مزه میشه این مدلی.حالا کاری نداره زهرا خانوم گل خودت یه سوال بذار که زیادم تخصصی نباشه و گرایشهای دیگه هم بتونن شرکت کنن.البته علوم دامی باشه سوالتاااااااااااااااااااااا............................
بچه هااااااااااااااااااااااااااااا
حمیدرضا این فرهاد بگیر بیار اینجا دیگه.....
ببنید اینجا
نفیسه
محمد
فرهاد
مطفی
محمدرضا
حمیدرضا
زهرای گل گلاب
میان
خوب حالا یه برنامه بریزید که خیلی هم سخت نیست تا همه با هم شرکت کنن
حمیدرضا اتحاد این چند نفر چقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟
اااااااااااااااااااااا............................
بچه هااااااااااااااااااااااااااااا
حمیدرضا این فرهاد بگیر بیار اینجا دیگه.....
ببنید اینجا
نفیسه
محمد
فرهاد
مطفی
محمدرضا
حمیدرضا
زهرای گل گلاب
میان
خوب حالا یه برنامه بریزید که خیلی هم سخت نیست تا همه با هم شرکت کنن
حمیدرضا اتحاد این چند نفر چقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟
زهرا خانم گل گلابی. اسم من یه کم فکر می کنم کم نمک شده...
![]()
مرسی سوال قشنگیه3 مورد از محاسن تلقیح مصنوعی گاو ها رو بگید؟؟؟؟؟
ا؟؟؟
2؟؟
3؟
ممنون
اقا مصطفاااااااااااااااااااااااااااااااااا....................
جواب سوالو بگو
آره دیگه حق با حمید رضاست...
اگر قرار باشه بازم من و حمیدرضا جواب رو بگیم که می شه مثل قبل...
شما اگر اجازه بدی همون 48 ساعت بگذره...اگر دوستان جواب ندادن یه کاریش می کنیم...
سئوال خوبی هم پرسیدی....
میبینم که اسمم داره میره تو لیست سیاه.3 مورد از محاسن تلقیح مصنوعی گاو ها رو بگید؟؟؟؟؟
ا؟؟؟
2؟؟
3؟
ممنون
میبینم که اسمم داره میره تو لیست سیاه.
من جواب میدم :
اول اینکه از روشهای اصلاح نژاد دام میشه خیلی بهره برد در روش تلقیح مصنوعی و اسپرم گاو های نر با بهره ژنتبکی بالا رو در آمیزش گاو های ماده استفاده کرد.
دوم اینکه خیلی بارداری گاو با این روش تحت کنترل و منظم میشه.
سوم اینکه در نژاد های سنگین اصلا جفت گیری طبیعی امکان پذیر نیست و ممکنه کمر گاو ماده بشکنه
چهارم اینکه میشه اسپرم رو برای مدت طولانی زنده نگه داشت و استفاده کرد![]()
فرهاد تا زنت ندادن سوال بعدی رو بگو ..
اره عزیز البته مسئولش زهرا خانومهعجب اینجا اگه به سوال جواب بدن به آدم زن هم می دن ؟؟؟؟؟![]()