مسابقات معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s.s.311

عضو جدید
zaha_hadid1.jpg
سلام به همه دوستان معمار.
من معمار نیستم اما معماران رو دوست دارم.
(دوستان معماری دارم که تو شیت بندی باهاشون همکاری میکنم. از این رو اطلاعاتی در این زمینه دارم. هرجند با کارهای شما قابل مقایسه نیست. اما دوست دارم که تو این تاپیک مشارکت داشته باشم).
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم درباره کارم

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این کار هم ماله seti joon هستش چون نتونستن اپلود کنن براشون میزارم البته یه شیت دیگشونم مونده که اونم میزارن چند دقیقه دیگه
setijoon.jpg
[h=1]از همه دوستایی که تو ساعتای اخر کارشونو رسوندن ممنونم:gol::gol:[/h]

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کار هم ماله seti joon هستش چون نتونستن اپلود کنن براشون میزارم البته یه شیت دیگشونم مونده که اونم میزارن چند دقیقه دیگه
مشاهده پیوست 110941............................

از همه دوستایی که تو ساعتای اخر کارشونو رسوندن ممنونم:gol::gol:

.............s.2.jpg

هلن عزیز خیلی خیلی ممنونم ازت این یکی شد!!!!

بچه ها ببخشید اگه سر درد آورن..چون نمیتونم خلوت کار کنم!!!..چون نمیخواستم تو مسابقه شرکت کنم و تمرینی واسه خودم بود 2تا شیت هر کدوم یجوره!!
دست همگی هم درد نکنه:gol:

آخرین ویرایش:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 110938مشاهده پیوست 110944

اینم شیت اول. تو 30 دقیقه زمانی که داشتم آماده کردم!!!!

توضیح اینکه شیت اول 150*70 و شیت دوم 60*70
arts عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی و کارتو تو ساعتای اخر رسوندی:gol:
(من بیشتر سعی میکنم نکات منفی کار رو از نظر خودم بگم چون خودتون به نکات + کارتون واقفین)
در کل عکسای خوبی رو انتخاب کردین ولی مشکل اینه که چیدمان عکسا یه مقدار نامنظمه یعنی تعریف شده نیست جای هر عکسی
مقاطع باید بزرگتر میشدن
بهتره اسم مدارک بنا مثلا plans/sections/elevations/interior view و .... اینا رو بنویسین
متن مرتبط با بنا رو عکس افتاده برا همین کمی ناخوانا شده
عکس سمت چپ رو چپه کردین که کار درستی نیست تو شیت بندی
بهتر بود عکس مراحل ساخت رو هم بزارین
اسم خودتون به عنوان طراح شیت و اسم باشگاه رو بهتر بود کوچیک پایین صفحه یه گوشه بنویسین
اگه یه کم رنگ و خط و خطوط هم تو کارتون میاوردین خیلی خوب میشد
نکات+
این که از متن مرتبط با بنا استفاده کردین خیلی خوبه
مرسی که عکس هوایی رو تو کار گزاشتین
کلا اگه عکس مراحل ساخت و ساز رو هم میزاشتین انتخاب عکسای خیلی خوبی داشتین
با این که از رنگ استفاده نکردین اما عکسای خوبی رو بزرگ کردین که حس رنگی بودن زمینه رو میده اما کاش کمی هم رنگ اینا داشت
ممنون از زحمتی که کشیدی :gol:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 110940
(دوستان معماری دارم که تو شیت بندی باهاشون همکاری میکنم. از این رو اطلاعاتی در این زمینه دارم. هرجند با کارهای شما قابل مقایسه نیست. اما دوست دارم که تو این تاپیک مشارکت داشته باشم).
s-s.311 عزیز خیلی خوشحالم که شمارو هم در بین خودمون داریم مهم نیست که معمار نیستین اما ذوق هنری دارین که همین عالیه;)
(من بیشتر سعی میکنم نکات منفی کار رو از نظر خودم بگم چون خودتون به نکات + کارتون واقفین)
چیدمان عکسا نامنظمه یعنی تعریف شده نیست جای هر عکسی به خصوص عکسایی که داخل اون شکل پلان قرار گرفتن
مقاطع و پلانها باید بزرگتر میشدن چون مهمترین هدف یه شیت اینه که پلان و مقاطع و نماها که مدارک اصلیه یه کار هستن به راحتی از توش خونده شن
بهتره اسم مدارک بنا مثلا plans/sections/elevations/interior view و .... اینا رو بنویسین
بهتر بود اون خط دور پلان که داخلش عکس گزاشتین(که اتفاقا ایده قشنگی هم بوده میرفت یه گوشه و داخلش تعداد خیلی کمتری عکس با یه نظمی قرار میگرفت مثلا عکسای مراحل ساخت داخلش قرار میگرفت در حد 4 تا عکس
بهتر بود یه پرسپکتیو خارجی که بشه بلافاصله بعد دیدنش ادم فرم کلی کار رو بفهمه یه کم بزرگتر و شاخص تر توی کارتون میزاشتین
اگه یه کم با تنالیته بین سفید و مشکی که کار کردی استفاده میکردین خیلی بهتر میشد
بهتر بود عکس مراحل ساخت رو هم بزارین
اسم خودتون به عنوان طراح شیت و اسم باشگاه رو بهتر بود کوچیک پایین صفحه یه گوشه بنویسین
نکات+

این که اسم بنا رو بزرگ بالا نوشتین خیلی خوبه فونت خوبی هم داره
این که متن مرتبط با بنا رو هم به کار بردین خیلی خوبه
فکرای گرافیکی قشنگی داشتین مثل اون خط دور پلان که توش عکسه یا اون شعاع های سفید فقط کمی بد اجرا شده مثلا راجع به اون خط دور پلان که خدمتتون گفتم اگه میرفت یه گوشه با تعدا عکسای کمتر داخلش خیلی خوب بود همینطور اون شعاعهای سفید میشد که کل شیت رو هم نگیرین اما فکرای قشنگین
مرسی از زحمتی که کشیدین :gol:

hamed2mt

عضو جدید
مشاهده پیوست 110940

سلام
انگیزه پیدا کردم که منم یه شیت ببندم. اما نقد کار:
اینکه شیت افقی هست خیلی خوبه جون همه مدارک در یک همزمانی قرار میگیرند. خطوط سفید داخل شیت هم سرعت و پویایی رو تداعی میکنه که ارتباط به همون ماشین ها هم داره.
نکات دیگه رو که دوستان گفتن و منم موافقم. موفق باشید

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
.............مشاهده پیوست 110945

هلن عزیز خیلی خیلی ممنونم ازت این یکی شد!!!!

بچه ها ببخشید اگه سر درد آورن..چون نمیتونم خلوت کار کنم!!!..چون نمیخواستم تو مسابقه شرکت کنم و تمرینی واسه خودم بود 2تا شیت هر کدوم یجوره!!
دست همگی هم درد نکنه:gol:
SETI JOON عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی و کارتو تو ساعتای اخر رسوندی
:gol:

خب همونطور که خودتونم گفتین خیلی از تعداد عکسای زیادی استفاده کردی مثلا میشد اون 2تا عکس کوچولوی پایین صفحه رو نزاشت و عکسای ماکت رو هم 2 بار گزاشتی که میشد به جای یه سریشون عکسای مراحل ساخت کار رو گزاشت(کلا خیلی مهمه که از بین تعداد زیاد مدارک بتونی مهمتریناشو انتخاب کنی همیشه)
چون از تعداد زیادی عکس استفاده کردی بهتر بود زمینتو یه رنگ با تنالیتش انتخاب میکری الان انگار پس زمینه هم یه عکسه که افکت خورده همین کارو شلوغ تر جلوه میده اما چون به نسبت تعدا زیاد عکسات سعی کردی خوب بچینیشون و منظم اگه از یه پس زمینه ساده تر استفاده میکری شلوغیش زیاد به چشم نمیومد
مقاطع و پلانها باید بزرگتر میشدن چون مهمترین هدف یه شیت اینه که پلان و مقاطع و نماها که مدارک اصلیه یه کار هستن به راحتی از توش خونده شن
نوع فونتات خیلی مختلف شده مثلا بهتره نام بنا رو بزرگ با یه فونت ترجیحا گرافیکی بنویسی و برای باقی فونتها از یک یا نهایتا 2 نوع فونت ساده با رنگ مناسبی که روی پس زمینت دیده شه استفاده کن و تو سایزاشونم خیلی تنوع نباشه
چیدمان عکسا یه ذره بعضی جاها خوب نیست مثلا بعضی جاها زیادی به هم چسبیدن
یه جا نوشتی BY SETI JOON یه جا DESIGN SETI JOON بهتر بود مثلا هر 2 رو مینوشتی PRESENTATION BY:SETI JOON یا یه چیزی مثل این

متن مرتبط به بنا اصلا خوانا نیست مخصوصا که روی عکس هم افتاده
تم رنگی یه کم هماهنگی ندارن شاید اگه رنگای چرکتر و روشن تری رو انتخاب میکردی بهتر بود
نکات+
تو نوع و رنگ فونتا یه کم بیدقتی کردی اما اسم همه مدارک نوشتی مرسی
این که اسم خودت و باشگاه رو تو جای مناسب نوشتی خیلی خوبه
افکت جالبی به اون پرسپکتیو دادی
این که اسم بنا رو بزرگ بالا نوشتی خیلی خوبه
اون قسمتی که یه حالت دایره شکل از عکسا کنده شده خیلی فکر قشنگی بوده
مرسی که از عکسای ماکت هم استفاده کردی(فقط زیادی گزاشتیشون یکی 2 تا کافی بود)

مرسی از زحمتی که کشیدی عزیزم

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
انگیزه پیدا کردم که منم یه شیت ببندم. اما نقد کار:
اینکه شیت افقی هست خیلی خوبه جون همه مدارک در یک همزمانی قرار میگیرند. خطوط سفید داخل شیت هم سرعت و پویایی رو تداعی میکنه که ارتباط به همون ماشین ها هم داره.
نکات دیگه رو که دوستان گفتن و منم موافقم. موفق باشید
از سری بعد که از شنبه شروع میشه منتظر کار شمام هستیم پس;)

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برای این که مقایسه کارها راحت تر شه براتون همه کارها رو پشت سر هم میزارم و سعی میکنم تا فردا صبح هم جدول امتیاز دهی رو بزارم براتون نحوه امتیاز دهی رو توضیح بدم ممنون از همه کسایی که شرکت کردن و کار همدیگه رونقد کردن:gol::gol::gol:

1.ET-RT

2.ALICE

3.HAGIR

4.SETI JOON

5.S-S.311

6.VIOLET

7.TAKE OFF

آخرین ویرایش:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش توسط مدیر:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خب دوستان یه توضیحی راجع به نحوه رای گیری بدم یه جدولی رو براتون اینجا قرار میدم که شامل یک سری ایتم امتیاز دهی هستش

به تمام ایتمهای مشکی به اضافه 3تا ایتم قرمز اخر باید امتیاز بدین

تمام ایتمهای مشکی امتیازشون از 1 تا 3 هست البته 1.5/2.5/ و 0.5 هم میتونید بدید و اگر هم فک میکنید یکی از ایتم ها رو فلان شخص اصلا خوب کار نکرده و نباید نمره بگیره جلوشو خالی بزارید که به منزله 0 هستش

3تا ایتم قرمز اخر امتیازدهیشون از 1 تا 5 هستش که باز هم میتونید اعداد/0.5/1.5/2.5/3.5/4.5 هم بدید

و در اخر طبق امتیازاتی که دادید باید جمع امتیازات هر شرکت کننده رو بنویسید زیر اسمش

دقت کنید که جلوی هر ایتم امتیاز مربوط به همون ایتم رو به شخص مورد نظر بدین پس حتما یه بارم چک کنید که درست امتیاز دادین

از امروز تا 6 PM شنبه فرصت رای گیریه درنهایت همه جداولتون رو میزارم کنار هم و طبق جمع امتیازات 3 نفری که بیشترین امتیازات رو اوردن اعلام میکنم
برای دیدن کار شرکت کننده ها به این 2 پست مراجعه کنید
#279 و #280
ممنون از همکاریتون

فایل jpg جدول رای گیری
http://www.4shared.com/photo/-NAYLdqF/JADVAL.html?

فایل word جدول رای گیری که زحمتشو ss311 عزیز کشیدن
http://www.4shared.com/file/FzOWMPU_/NazarSanji_2.html?

فایل اکسل جدول رای گیری که زحمتشو ss311 عزیز کشیدن
http://www.4shared.com/file/LRMzq5i6/NazarSanji_2.html?

دوستان من هر 3 نوع فایل رو برای راحتی کار شما گزاشتم اما لطفا ترجیحا از فایل اکسل استفاده کنید چون قسمت جمعبندیش خودکاره و دیگه نیازی نیست خودتون اعداد رو جمع کنید پایین بنویسید
از ss311 عزیز بازم ممنونم بابت زحمتی که کشیدن

آخرین ویرایش:

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
helen sj عزیز من فکر میکنم این نوع رای گیری زمان بر هست و تعداد رای دهندگان کم کنه اخه الان 10 تا شرکت کننده داریم همه بخوان به 50 ایتم برای هرکس رای بدن میشه حدود 500 تا ایتم برای رای دادن و این یکم زمان بر هست به نظر من البته همونجری با دلیل مدرک رای میدادن خوب بود بخدا

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
helen sj عزیز من فکر میکنم این نوع رای گیری زمان بر هست و تعداد رای دهندگان کم کنه اخه الان 10 تا شرکت کننده داریم همه بخوان به 50 ایتم برای هرکس رای بدن میشه حدود 500 تا ایتم برای رای دادن و این یکم زمان بر هست به نظر من البته همونجری با دلیل مدرک رای میدادن خوب بود بخدا
حمید رضای عزیز حرفتون درسته اما 2 تا دلیل داشت این کار
یکی اینکه یه سری از دوستان میومدن و فقط 3 نفری که میخواستن انتخاب کنن رو نقد میکردن و همین!! خوب دوستان دیگه هم که زحمت کشین شرکت کردن و وقتشونو گزاشتن دلشون میخواد بدونن کجاها کاراشون دقیقا ایراد داشته تا برطرفش کنن
و اینجوری داوری هم یه دست تر میشه و دیگه جای حرف و حدیث برای یه سری از عزیزان باقی نمیمونه که راستش اینش برام مهمتره
ولی خودمونیم خیلی هم وقت نمیگیره فقط یه عدد باید جلوی هر ایتم بزاریم که ارزش این همه زحمتی که برای شرکت کردن کشیدید رو داره :gol::gol:;)

s.s.311

عضو جدید
دوستان من هر 3 نوع فایل رو برای راحتی کار شما گزاشتم اما لطفا ترجیحا از فایل اکسل استفاده کنید چون قسمت جمعبندیش خودکاره و دیگه نیازی نیست خودتون اعداد رو جمع کنید پایین بنویسید
از ss311 عزیز بازم ممنونم بابت زحمتی که کشیدن

خواهش کاری نکردم:redface:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
حمید رضای عزیز حرفتون درسته اما 2 تا دلیل داشت این کار
یکی اینکه یه سری از دوستان میومدن و فقط 3 نفری که میخواستن انتخاب کنن رو نقد میکردن و همین!! خوب دوستان دیگه هم که زحمت کشین شرکت کردن و وقتشونو گزاشتن دلشون میخواد بدونن کجاها کاراشون دقیقا ایراد داشته تا برطرفش کنن
و اینجوری داوری هم یه دست تر میشه و دیگه جای حرف و حدیث برای یه سری از عزیزان باقی نمیمونه که راستش اینش برام مهمتره
ولی خودمونیم خیلی هم وقت نمیگیره فقط یه عدد باید جلوی هر ایتم بزاریم که ارزش این همه زحمتی که برای شرکت کردن کشیدید رو داره :gol::gol:;)

با عرض معذرت
اين شيوه ي راي گيري هم صحيح نيست هم وقت گيره هم تمام اصول گرافيكي رو ميبره زير سوال
سليقه كه چارچوب نداره
تو المپيكم اين همه ريز بيني برا امتياز دهي نياز نيس
فقط چنتا قانونه
ما هم همه به قوانين واقفيم
مشكل تو ضعف شيت بندي بوده
تو گرافيكش
نما و برش و اينا كه همه ميدونيم كدوم به كدوم ارجح هست و اينا
با اين نوع راي گيري حس ميكنم اصل كار و هدف كار داره ميره زير سوال
اگه ما داريم تمرين شيت بندي ميكنيم،اين فقط يه تمرينه همين

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض معذرت
اين شيوه ي راي گيري هم صحيح نيست هم وقت گيره هم تمام اصول گرافيكي رو ميبره زير سوال
سليقه كه چارچوب نداره
تو المپيكم اين همه ريز بيني برا امتياز دهي نياز نيس
فقط چنتا قانونه
ما هم همه به قوانين واقفيم
مشكل تو ضعف شيت بندي بوده
تو گرافيكش
نما و برش و اينا كه همه ميدونيم كدوم به كدوم ارجح هست و اينا
با اين نوع راي گيري حس ميكنم اصل كار و هدف كار داره ميره زير سوال
اگه ما داريم تمرين شيت بندي ميكنيم،اين فقط يه تمرينه همين

منم با take off موافقم و نظرم اینه که این نوع رای گیری صحیح نیست و این همه ایتم برای رای دادن غیر منطقی هست اونم کار گرافیکی که بیشترش سلیقه هست
منم با حس خارج شدن اصل هدف کار موافقم و احساس منم همینه
این فقط و فقط یک نمرین هست

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم با take off موافقم و نظرم اینه که این نوع رای گیری صحیح نیست و این همه ایتم برای رای دادن غیر منطقی هست اونم کار گرافیکی که بیشترش سلیقه هست
منم با حس خارج شدن اصل هدف کار موافقم و احساس منم همینه
این فقط و فقط یک نمرین هست
حمیدرضای عزیز دقیقا قراره همین موضوع جا بیافته که شیت بندی صرفا یه کار گرافیکی نیست ممکنه یکی بهترین گرافیک به کار برده باشه اما مقطع رو نزاشته باشه بهترین تم رنگی رو داشته باشه اما پلاناش انقدر ریز باشه که نشه خوندش قشنگترین خلاقیت رو داشته باشه اما همه فونتاش مشکل دار باشه یا نصف فونتای مهم رو ننوشته باشه یا جای درستی ننوشته باشه اونا رو.....
پس شیت بندی یه کار صرقا گرافیکی و سلیقه ای نیست و اینجوری هر کس متوجه ریزترین اشتباهاتشم میشه و الان خیلی از دوستان هم هستن که خوشحالن که کار اونها هم ارزیابی میشه به ریزترین حالت و تمرین یعنی این یعنی تا ریزترین مشکلات خودمونو بفهمیم وگرنه در حالت قبلی 90% بچه هایی که رای میدادن میومدن میگفتن فلانی اول فلانی دوم فلانی سوم چون گرافیکش بهتره!!!!پس بقیه بچه ها چی؟پس بقیه ایتم ها چی؟
این ایتمها و نحوه رای گیری هم چندین دلیل داشت که اتفاقا یکی از بزرگترین دلایلش بهونه گیری یه سری از دوستان بود و برای این سیستم رای گیری زحمت زیادی کشیده شد
پس بزاریم تمرین و نحوه راگیریش روند خودشو داشته باشه تا همه دوستان بتونن از رای گیریها استفاده کنن برای پیشرفتشون نه فقط چند نفر یا 3 نفر اول
:gol::gol:

آخرین ویرایش:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
البته از هفته بعد صرفا برای این که دوستان راحت تر باشن برای امتیاز دهی یه تغییر خیلی کوچولویی تو امتیاز دهی اتفاق میافته البته باز هم ایتمها همینه فقط شیوه امتیاز دهی راحتتر میشه تا رای دهنده ها راحت تر باشن(و البته این دیگه اخرین تغییری هست که تو نحوه را گیری صورت میگیره)که برای سری بعد توضیح میدم خدمتتون:gol::gol:

فرهيخته

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز...همگی خسته نباشید.خیلی خوشحالم که کیفیت کارها در هر مرحله پیشرفت چشمگیری داشته..باید از زحمات "هلن" عزیزِ تشکر کرد که قابل تقدیرِ . برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم....:gol::gol:

پیوست ها

• ebe236f3c306 copy copy.jpg
    ebe236f3c306 copy copy.jpg
    62.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

DDDIQ

مدیر ارشد

سلام به همه دوستان هنرمند و معمار عزیزم
و خسته نباشید به دوست و همکار خوبم خانم مهندس هلن عزیز برای مدیریت خوب این مسابقه و سپاس از همه دوستانی که دنبال میکنن

در رابطه با آیتم های در نظر گرفته شده همه ما میدونیم مطمئنن هیچ مرحله ای در طراحی صرفا یک امر کاملا سلیقه ای نیست!! و هر آیتم در طراحی اصولی هر چیزی فکر شده و آگاهانه با استفاده از سلیقه طراح در جایگاه خودش قرار میگیره و جزئی از یک نظم فکر شده میشه؛ گاها نظرات داوری به دلیل تفاوت بودن سلیقه و گاهی صرفا تنها در نظر گرفتن سلیقه بدون در نظر گرفتن اصول طراحی فاصله زیادی از هم داشت و به همین دلیل با هدف اصلی مسابقه که همانا استفاده از تجربیات و تمرین اصول هست فاصله داشت
تمامی اساتید با تجربه نیز برای بررسی کارها یک سری ایتم هایی رو در نظر میگیرن که برای هماهنگی بیشتر وقتی داوری گروهی میشه یک سری ایتم پیش فرض هماهنگ تر در نظر گرفته میشه که داوران طبق این موارد نمره میدن
که با نظر خانم مهندس هلن در این رابطه موافق هستم که انشالا برای راحت تر شدن امتیاز دهی یک سری تغییرات در تعداد امتیازدهی به همین آیتم ها در سری اینده صورت خواهد گرفت که خانم مهندس هلن توضیحات تکمیلی رو خواهند داد ...

با سپاس و خسته نباشید به همه دوستان

حمیدرضای عزیز دقیقا قراره همین موضوع جا بیافته که شیت بندی صرفا یه کار گرافیکی نیست ممکنه یکی بهترین گرافیک به کار برده باشه اما مقطع رو نزاشته باشه بهترین تم رنگی رو داشته باشه اما پلاناش انقدر ریز باشه که نشه خوندش قشنگترین خلاقیت رو داشته باشه اما همه فونتاش مشکل دار باشه یا نصف فونتای مهم رو ننوشته باشه یا جای درستی ننوشته باشه اونا رو.....
پس شیت بندی یه کار صرقا گرافیکی و سلیقه ای نیست و اینجوری هر کس متوجه ریزترین اشتباهاتشم میشه و الان خیلی از دوستان هم هستن که خوشحالن که کار اونها هم ارزیابی میشه به ریزترین حالت و تمرین یعنی این یعنی تا ریزترین مشکلات خودمونو بفهمیم وگرنه در حالت قبلی 90% بچه هایی که رای میدادن میومدن میگفتن فلانی اول فلانی دوم فلانی سوم چون گرافیکش بهتره!!!!پس بقیه بچه ها چی؟پس بقیه ایتم ها چی؟
این ایتمها و نحوه رای گیری هم چندید دلیل داشت که اتفاقا یکی از بزرگترین دلایلش بهونه گیری یه سری از دوستان بود و برای این سیستم رای گیری زحمت زیادی کشیده شد
پس بزاریم تمرین و نحوه راگیریش روند خودشو داشته باشه تا همه دوستان بتونن از رای گیریها استفاده کنن برای پیشرفتشون نه فقط چند نفر یا 3 نفر اول
:gol::gol:

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
NazarSanji.jpg

اینم رای من که به سرعت پر کردم.
دوستان انتقادات به شیوه رای گیری رو بزارید برای مرحله بعدی. این تاپیک ادامه داره و قرار نیست همین جا تموم شه. شبیه روز ژوژمان دانشگاه و بعدش و زمان اعلام نمره برخورد نکنیم. همیشه انتقادهایی یه شیوه آرا هست حتی در سطح مسابقات بین الملی. پس بیایم از هم نکات جدید یادبگیریم جای انتقادهای مداوم.
موفق باشید در کل کار همه دوستان عالی بود و معلوم بود که براش وقت گزاشتن.

alice

عضو جدید
آليس عزيزم ممنون از وقتي كه گذاشتي
از رو كارت و كارايي كه تو شيتت ميبينم مشخصه كه خيلي وقت گذاشتي
هر كسم كه زره اي وارد باشه به فوتوشاپ سريع متوجه ميشه اما رنگي كه انتخاب كردي خراب كرده كارتو
من پيش تر هم گفتم بايد رنگ رو با توجه به موضوع انتخاب كرد ، اگه اين كار مهدكودك بود اين رنگ براش خيلي خوب بود شايد اما اين يه كار رسميه ميشه بنفشش كرد؟؟

قبول دارم تونالیته ی بنفشم روشنه و برای رسمی بودن کار بهتر بود از رنگ تیره تری استفاده می کردم . ولی کارای زاها حدید همشون دارای رهایی و سیالیت خاصی اند و به نظر من با وجود معمارانه بودن حالت خودنمایی تندیس گونه هم دارند برای همین وقتی می خواستم این شیتو ببندم ترجیح دادم از دو رنگ متضاد استفاده کنم ،من نظر اولیه ی خودمو قبول دارم هنوزم ولی ممکنه شما سر همینم با من هم عقیده نباشید ولی سر اینکه رنگ بنفش خوبیو انتخاب نکردم با شما هم عقیدم می تونست رنگ بهتری باشه.:gol:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قبول دارم تونالیته ی بنفشم روشنه و برای رسمی بودن کار بهتر بود از رنگ تیره تری استفاده می کردم . ولی کارای زاها حدید همشون دارای رهایی و سیالیت خاصی اند و به نظر من با وجود معمارانه بودن حالت خودنمایی تندیس گونه هم دارند برای همین وقتی می خواستم این شیتو ببندم ترجیح دادم از دو رنگ متضاد استفاده کنم ،من نظر اولیه ی خودمو قبول دارم هنوزم ولی ممکنه شما سر همینم با من هم عقیده نباشید ولی سر اینکه رنگ بنفش خوبیو انتخاب نکردم با شما هم عقیدم می تونست رنگ بهتری باشه.:gol:
ممنون الیس عزیز از این همه روحیه انتقاد پذیریت که نشونه فهم و جنبه بسیار بالای شماست و این همه انرژی که با پیشرفتت و کارای قشنگت به هممون میدی:gol::gol::gol::gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا