این کار هم ماله seti joon هستش چون نتونستن اپلود کنن براشون میزارم البته یه شیت دیگشونم مونده که اونم میزارن چند دقیقه دیگه
مشاهده پیوست 110941............................![]()
از همه دوستایی که تو ساعتای اخر کارشونو رسوندن ممنونم![]()
arts عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی و کارتو تو ساعتای اخر رسوندیمشاهده پیوست 110938مشاهده پیوست 110944
اینم شیت اول. تو 30 دقیقه زمانی که داشتم آماده کردم!!!!
توضیح اینکه شیت اول 150*70 و شیت دوم 60*70
s-s.311 عزیز خیلی خوشحالم که شمارو هم در بین خودمون داریم مهم نیست که معمار نیستین اما ذوق هنری دارین که همین عالیهمشاهده پیوست 110940
سلام به همه دوستان معمار.
من معمار نیستم اما معماران رو دوست دارم.
(دوستان معماری دارم که تو شیت بندی باهاشون همکاری میکنم. از این رو اطلاعاتی در این زمینه دارم. هرجند با کارهای شما قابل مقایسه نیست. اما دوست دارم که تو این تاپیک مشارکت داشته باشم).
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم درباره کارم
مشاهده پیوست 110940
سلام به همه دوستان معمار.
من معمار نیستم اما معماران رو دوست دارم.
(دوستان معماری دارم که تو شیت بندی باهاشون همکاری میکنم. از این رو اطلاعاتی در این زمینه دارم. هرجند با کارهای شما قابل مقایسه نیست. اما دوست دارم که تو این تاپیک مشارکت داشته باشم).
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم درباره کارم
.............مشاهده پیوست 110945
هلن عزیز خیلی خیلی ممنونم ازت این یکی شد!!!!
بچه ها ببخشید اگه سر درد آورن..چون نمیتونم خلوت کار کنم!!!..چون نمیخواستم تو مسابقه شرکت کنم و تمرینی واسه خودم بود 2تا شیت هر کدوم یجوره!!
دست همگی هم درد نکنه![]()
از سری بعد که از شنبه شروع میشه منتظر کار شمام هستیم پسسلام
انگیزه پیدا کردم که منم یه شیت ببندم. اما نقد کار:
اینکه شیت افقی هست خیلی خوبه جون همه مدارک در یک همزمانی قرار میگیرند. خطوط سفید داخل شیت هم سرعت و پویایی رو تداعی میکنه که ارتباط به همون ماشین ها هم داره.
نکات دیگه رو که دوستان گفتن و منم موافقم. موفق باشید
مشاهده پیوست 110959
ببخشید که خلاف قوانین عمل میکنم. تازه این تاپیک رو دیدم . کارم رو میزارم که نظر بدید چون زمان رای گیری تموم شده
حمید رضای عزیز حرفتون درسته اما 2 تا دلیل داشت این کارhelen sj عزیز من فکر میکنم این نوع رای گیری زمان بر هست و تعداد رای دهندگان کم کنه اخه الان 10 تا شرکت کننده داریم همه بخوان به 50 ایتم برای هرکس رای بدن میشه حدود 500 تا ایتم برای رای دادن و این یکم زمان بر هست به نظر من البته همونجری با دلیل مدرک رای میدادن خوب بود بخدا
دوستان من هر 3 نوع فایل رو برای راحتی کار شما گزاشتم اما لطفا ترجیحا از فایل اکسل استفاده کنید چون قسمت جمعبندیش خودکاره و دیگه نیازی نیست خودتون اعداد رو جمع کنید پایین بنویسید
از ss311 عزیز بازم ممنونم بابت زحمتی که کشیدن![]()
حمید رضای عزیز حرفتون درسته اما 2 تا دلیل داشت این کار
یکی اینکه یه سری از دوستان میومدن و فقط 3 نفری که میخواستن انتخاب کنن رو نقد میکردن و همین!! خوب دوستان دیگه هم که زحمت کشین شرکت کردن و وقتشونو گزاشتن دلشون میخواد بدونن کجاها کاراشون دقیقا ایراد داشته تا برطرفش کنن
و اینجوری داوری هم یه دست تر میشه و دیگه جای حرف و حدیث برای یه سری از عزیزان باقی نمیمونه که راستش اینش برام مهمتره
ولی خودمونیم خیلی هم وقت نمیگیره فقط یه عدد باید جلوی هر ایتم بزاریم که ارزش این همه زحمتی که برای شرکت کردن کشیدید رو داره![]()
با عرض معذرت
اين شيوه ي راي گيري هم صحيح نيست هم وقت گيره هم تمام اصول گرافيكي رو ميبره زير سوال
سليقه كه چارچوب نداره
تو المپيكم اين همه ريز بيني برا امتياز دهي نياز نيس
فقط چنتا قانونه
ما هم همه به قوانين واقفيم
مشكل تو ضعف شيت بندي بوده
تو گرافيكش
نما و برش و اينا كه همه ميدونيم كدوم به كدوم ارجح هست و اينا
با اين نوع راي گيري حس ميكنم اصل كار و هدف كار داره ميره زير سوال
اگه ما داريم تمرين شيت بندي ميكنيم،اين فقط يه تمرينه همين
حمیدرضای عزیز دقیقا قراره همین موضوع جا بیافته که شیت بندی صرفا یه کار گرافیکی نیست ممکنه یکی بهترین گرافیک به کار برده باشه اما مقطع رو نزاشته باشه بهترین تم رنگی رو داشته باشه اما پلاناش انقدر ریز باشه که نشه خوندش قشنگترین خلاقیت رو داشته باشه اما همه فونتاش مشکل دار باشه یا نصف فونتای مهم رو ننوشته باشه یا جای درستی ننوشته باشه اونا رو.....منم با take off موافقم و نظرم اینه که این نوع رای گیری صحیح نیست و این همه ایتم برای رای دادن غیر منطقی هست اونم کار گرافیکی که بیشترش سلیقه هست
منم با حس خارج شدن اصل هدف کار موافقم و احساس منم همینه
این فقط و فقط یک نمرین هست
حمیدرضای عزیز دقیقا قراره همین موضوع جا بیافته که شیت بندی صرفا یه کار گرافیکی نیست ممکنه یکی بهترین گرافیک به کار برده باشه اما مقطع رو نزاشته باشه بهترین تم رنگی رو داشته باشه اما پلاناش انقدر ریز باشه که نشه خوندش قشنگترین خلاقیت رو داشته باشه اما همه فونتاش مشکل دار باشه یا نصف فونتای مهم رو ننوشته باشه یا جای درستی ننوشته باشه اونا رو.....
پس شیت بندی یه کار صرقا گرافیکی و سلیقه ای نیست و اینجوری هر کس متوجه ریزترین اشتباهاتشم میشه و الان خیلی از دوستان هم هستن که خوشحالن که کار اونها هم ارزیابی میشه به ریزترین حالت و تمرین یعنی این یعنی تا ریزترین مشکلات خودمونو بفهمیم وگرنه در حالت قبلی 90% بچه هایی که رای میدادن میومدن میگفتن فلانی اول فلانی دوم فلانی سوم چون گرافیکش بهتره!!!!پس بقیه بچه ها چی؟پس بقیه ایتم ها چی؟
این ایتمها و نحوه رای گیری هم چندید دلیل داشت که اتفاقا یکی از بزرگترین دلایلش بهونه گیری یه سری از دوستان بود و برای این سیستم رای گیری زحمت زیادی کشیده شد
پس بزاریم تمرین و نحوه راگیریش روند خودشو داشته باشه تا همه دوستان بتونن از رای گیریها استفاده کنن برای پیشرفتشون نه فقط چند نفر یا 3 نفر اول![]()
آليس عزيزم ممنون از وقتي كه گذاشتي
از رو كارت و كارايي كه تو شيتت ميبينم مشخصه كه خيلي وقت گذاشتي
هر كسم كه زره اي وارد باشه به فوتوشاپ سريع متوجه ميشه اما رنگي كه انتخاب كردي خراب كرده كارتو
من پيش تر هم گفتم بايد رنگ رو با توجه به موضوع انتخاب كرد ، اگه اين كار مهدكودك بود اين رنگ براش خيلي خوب بود شايد اما اين يه كار رسميه ميشه بنفشش كرد؟؟
ممنون الیس عزیز از این همه روحیه انتقاد پذیریت که نشونه فهم و جنبه بسیار بالای شماست و این همه انرژی که با پیشرفتت و کارای قشنگت به هممون میدیقبول دارم تونالیته ی بنفشم روشنه و برای رسمی بودن کار بهتر بود از رنگ تیره تری استفاده می کردم . ولی کارای زاها حدید همشون دارای رهایی و سیالیت خاصی اند و به نظر من با وجود معمارانه بودن حالت خودنمایی تندیس گونه هم دارند برای همین وقتی می خواستم این شیتو ببندم ترجیح دادم از دو رنگ متضاد استفاده کنم ،من نظر اولیه ی خودمو قبول دارم هنوزم ولی ممکنه شما سر همینم با من هم عقیده نباشید ولی سر اینکه رنگ بنفش خوبیو انتخاب نکردم با شما هم عقیدم می تونست رنگ بهتری باشه.![]()