مسئله این است !!!!دختر یا پسر بودن

mehrdadeng

عضو جدید
سلام به دوستان
همه هزاران بار تو سایت های مختلف و جاهای مختلف کلکل دختر و پسر ها رو دیدید.
همه هم می دونید که امروزه دخترا شبیه پسرا و پسرا شبیه دخترا شدن.
دوست دارم نظر دوستان رو بدونم که چرا ماها جایگاهمون عوض شده ؟
چرا دیگه یه مرد نمی تونه قهرمان زندگی زنش باشه ؟
چرا یه زن نمی تونه امید زمان نا امیدی یه مرد باشه ؟
چرا مرد نمی تونه زنش رو به لحاظ عاطفی ارضا کنه ؟
چرا دختر و پسر به هم دیگه با تردید نگاه می کنن و از هم غول می سازن(بماند که بعضی دختر ها و پسر ها واقعا غولن)
چرا یه مرد دیگه با دیدن زنش احساس ارامش نمی کنه ؟
چرا یه زن دیگه احساس داشتن یه کوه به عنوان پشتیبان رو نمی کنه ؟
لطفا نظراتتون رو با ریشه یابی بگید نه اینکه یه سر خوردگی توی زندگیت خوردی حالا خشمتو اینجا بنویسی

.......و فقط عشق

یاکاموز

عضو جدید
اینو واقعا خوب اومدی امیدوارم مهندسای دیگه هم شرکت کنن.شاید توسط همین حرفا خیلی از اونایی که از جایگاه اصلیشون دور شدن یه تصمیم جدی بگیرن و سعی کنن توی جایگاه اصلیشون بهترین باشن.
من که تمام سعی خودم رو میکنم تا دخترانگیمو با رعایت تمام حدو مرزهاش حفظ کنم.
من حتی یک بار هم آرزو نکردم که پسر باشم نه اینکه از ذات پسرا بدم بیاد نه!
فقط واسه اینکه نا شکری نکرده باشم و اونقدر غرق این آرزوی محال نشم که از دختر بودنم غافل بشم.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نکته ی خوبی اشاره کردی : چرا؟
جواب دادن به این سوال به همکاری همه ی دوستان باشگاه نیازمنده.
ایشلا منم بعدا نظرمو میدم.
موفق باشی

psychologist

عضو جدید
حرفاتون نسبی خیلی ها اینطور نیستن خیلی نا امیدانه فکر میکنید:w19:

رعدآبادی

عضو جدید
عشق يعني چون خورشيد تابيدن بر شب هاي دوست
و چون برف ذوب شدن به غم هاي دوست
دوست خوبم تولدت مبارك

behnam-t

عضو جدید
سلام به دوستان
همه هزاران بار تو سایت های مختلف و جاهای مختلف کلکل دختر و پسر ها رو دیدید.
همه هم می دونید که امروزه دخترا شبیه پسرا و پسرا شبیه دخترا شدن.
دوست دارم نظر دوستان رو بدونم که چرا ماها جایگاهمون عوض شده ؟
چرا دیگه یه مرد نمی تونه قهرمان زندگی زنش باشه ؟
چرا یه زن نمی تونه امید زمان نا امیدی یه مرد باشه ؟
چرا مرد نمی تونه زنش رو به لحاظ عاطفی ارضا کنه ؟
چرا دختر و پسر به هم دیگه با تردید نگاه می کنن و از هم غول می سازن(بماند که بعضی دختر ها و پسر ها واقعا غولن)
چرا یه مرد دیگه با دیدن زنش احساس ارامش نمی کنه ؟
چرا یه زن دیگه احساس داشتن یه کوه به عنوان پشتیبان رو نمی کنه ؟
لطفا نظراتتون رو با ریشه یابی بگید نه اینکه یه سر خوردگی توی زندگیت خوردی حالا خشمتو اینجا بنویسی

.......و فقط عشق
سلام دوست من ممنونم از این حرفات آی بدم میاد از این بچه سوسولا که آبروی مردا رو بردن زنده باد خروس با همه ی حیوونی آبروی هرچی مرد حفظ کرده

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ما فکر می کنیم هر چی که قدیم بوده خوب بوده و الان که تغییر کرده این تغییرات بده.
اگه قرار بود هر چیزی شکل سنتی و قدیمی داشته باشه که هیچ وقت پیشرفت نمی کردیم

یاکاموز

عضو جدید
واقعا این مسئله میتونه منجر به خیلی از مشکلات بشه.ببینید توی این روندی که الان اکثر جوون های ما پیش گرفتن پسرها به نوعی از مردونگیشون و دختر ها هم از زنانگیشون فاصله گرفتن حالا نمیگم که همشم دارن مثل هم دیگه میشن. تا حدودی این طوری هست ولی واقعا پسرهای ما الان دارن کارایی میکنن که نه تنها در شان یه مرد نیست حتی مثل کار دختر هاهم نیست.مثلا مرد بودن حکم میکنه که آدم خیلی زیاد آینده نگر باشه فقط به فکر امروز و نهایتا فرداش نباشه.به فکر چند سال بعد که می خواد تشکیل خانواده بده باشه!اینو باور داشته باشه که در آینده می خواد بشه یه کسی که در جایگاه همسر و پدر قرار میگیره.
باید مثل یه کوه پشت همسرش باشه یعنی کسی که یه دختر بتونه واسه از همین حالا تا آخر عمرش روش حساب باز کنه و به عنوان مرد زندگیش قبولش کنه.اونقدر واسه یه زندگیه خوب تمام تلاشش رو بکنه که هیچ وقت دل همسرش از بابت آینده نلرزه.
جوونی که تا 30 سالگی فکرو ذکرش فقط جوونی کردنو خوش گذرونیو این جور چیزاست.تازه 30 ساله که میشه یادش میفته ای بابا بد نیست حالا یه کاری هم پیدا کنیم.35 سالگی با خودش میگه خب دیگه حالا وقت زن گرفتن.تازه واسه بچه هاش چقدر مشکل پیش میاد.فاصله ی سنیش با بچش میشه 35 سال.اینا اشکالی نداره ولی یه سوال میتونی تحمل کنی وقتیرو که تا میای حرف بزنی بچت میگه :بس کن بابا تو چی میدونی؟تو دیگه قدیمی شدی!الان دنیا پیش رفت کرده جایی واسه این حرفای تو نیست.
نمی خوام بحث رو به انحراف بکشونم ولی خب اینم یکی از طبعات مرد نبودن پسرای گله.
در مورد فاصله گرفتن دخترای گل هم از زنانگیشون توی پست دیگه توضیح میدم.​
بهتره با قبول کردن مشکلاتمون اونارو حل کنیم نه با ندید گرفتنشون دورشون بزنیم.

solar flare

مدیر بازنشسته
:(
شايد نظر من يه كم مضحك و عامي به نظر بياد
با اين حال من نظرمو ميدم
ميدونيد چرا؟
چون قرار بوده كه اين طوري بشه
مادر بزرگم ميگه قديما ميگفتن يه زماني ميرسه كه جاي زن و مرد عوض ميشه و اون وقته كه عمر حيات آدما داره به انتها نزديك ميشه
و الان همون زمانه

mehrdadeng

عضو جدید
چرا ما فکر می کنیم هر چی که قدیم بوده خوب بوده و الان که تغییر کرده این تغییرات بده.
اگه قرار بود هر چیزی شکل سنتی و قدیمی داشته باشه که هیچ وقت پیشرفت نمی کردیم
دوستمون یاکاموز توضیحات خوبی دادن.
فقط اینو بگم که بزرگترین اشکال به قول شما این تغییرات توی ذات دختر و پسر همون ارامشی هست که دختر ها و پسرها از دست دادن.تمام تلاش انسان توی زندگی برای به دست اوردن ارامش در قسمت های مختلف هست.حالا یه نگاه دور وبرت بکن ببین ارامشو چقدر کم می تونی تو چهره اطرافیانت پیدا کنی.این بزرگ ترین اشکال این تغییرات هست.انسان بر حسب فطرت زندگی می کنه اگر بخای ذات دختر و پسر و عوض کنی نتایج سنگینی رو باید متحمل بشی:cry:

mehrdadeng

عضو جدید
:(
شايد نظر من يه كم مضحك و عامي به نظر بياد
با اين حال من نظرمو ميدم
ميدونيد چرا؟
چون قرار بوده كه اين طوري بشه
مادر بزرگم ميگه قديما ميگفتن يه زماني ميرسه كه جاي زن و مرد عوض ميشه و اون وقته كه عمر حيات آدما داره به انتها نزديك ميشه
و الان همون زمانه
حرف مادر بزرگت درسته .
یکی از نشانه های ظهور امام زمان اینه که زن و مرد شبیه هم می شن.
البته ظهور امام به منزله پایان دنیا نیست.
گفتم به خدا مرا مرادی بفرست *****طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
فرمود که با زمزمه یامهدی *********نظر گل نرگس صلوتی بفرست:gol:

hamidarchitec

عضو جدید
:huh:این مسئله برمیگرده به تغییرات اساسی در انتظارات دختر و پسر از هم. عامل اون هم :ضعف شدید مدیریتی دولتمردان در برنامه ریزی فرهنگی کشور در مواجه شدن با پیشرفتهای صنعتی و تغییرات در نظام اقتصادی و همراهی ناگهانی ارتباط فرهنگی با کشور های پیشرفته که در ان تساوی حقوق زن و مرد . پایان نظام مرد سالاری . حقوق کودک . امنیت اجتماعی زن . و در نتیجه مردم تحت فشار ناشی از ناتوانی مدیریتی .. به این روز افتاده اند

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
علت اينكه زنان و مردان روحيه نسبتا يكساني پيدا كردند اين است كه آگاهي در علم و ... بين زنان و مردان بصورت يكساني شده است
البته من احساس مي كنم متاسفانه جامعه امروز مردان احساس مسئوليت كمتري پيدا كردند و علت آن اين است كه خودشان را وابسطه به خانواده مي دانند و انتظار از خودشان كمتر شده است و اما دختران مي خواهند احساس استقلال داشته باشند و ....

البته اين خيلي هم بد نيست اينكه زنان و مردان همگي دست به دست همديگر بدهند و براي پيشرفت تلاش كنند اما اميدوارم اين جوري بشه و باعث نشه كه مشكلاتي را حاكم كنه
خوبه كه هركسي جايگاه خودش را حفظ كنه

موفق باشيد
پري:gol:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستمون یاکاموز توضیحات خوبی دادن.
فقط اینو بگم که بزرگترین اشکال به قول شما این تغییرات توی ذات دختر و پسر همون ارامشی هست که دختر ها و پسرها از دست دادن.تمام تلاش انسان توی زندگی برای به دست اوردن ارامش در قسمت های مختلف هست.حالا یه نگاه دور وبرت بکن ببین ارامشو چقدر کم می تونی تو چهره اطرافیانت پیدا کنی.این بزرگ ترین اشکال این تغییرات هست.انسان بر حسب فطرت زندگی می کنه اگر بخای ذات دختر و پسر و عوض کنی نتایج سنگینی رو باید متحمل بشی:cry:
منظور من اینه که چرا هر کس خودش قهرمان زندگی خودش نباشه به موفقیت های خودش افتخار نکنه و با دیدن موفقیت هاش احساس آرامش نکنه چرا هرکس کوه پشته خودش نباشه؟
حتما باید با جنس مخالفشون این حس هارو داشته باشن؟
شما فکر کنید که یه زمانی درس خوندن برای خانوم ها بد بوده و اگه کسی این کارو می کرد مثل مردا میشد آیا واقعا درس خوندن بده؟اگه یه خانومی این کارو بکنه مثل آقایون میشه؟
من فکر نمی کنم الان ذات دختر و پسر تغییر کرده باشه فقط انتظاراتشون از زندگی تغییر کرده

mehrdadeng

عضو جدید
منظور من اینه که چرا هر کس خودش قهرمان زندگی خودش نباشه به موفقیت های خودش افتخار نکنه و با دیدن موفقیت هاش احساس آرامش نکنه چرا هرکس کوه پشته خودش نباشه؟
حتما باید با جنس مخالفشون این حس هارو داشته باشن؟
شما فکر کنید که یه زمانی درس خوندن برای خانوم ها بد بوده و اگه کسی این کارو می کرد مثل مردا میشد آیا واقعا درس خوندن بده؟اگه یه خانومی این کارو بکنه مثل آقایون میشه؟
من فکر نمی کنم الان ذات دختر و پسر تغییر کرده باشه فقط انتظاراتشون از زندگی تغییر کرده
یه سوال:
اگر یه نفر تمام کمالات رو با هم داشته باشه چرا انسانها وتمام ذرات زوج افریده شدن؟
به نظرمن این تفاوت های دختر و پسر هست که اونا رو به هم نزدیک می کنه .دو قطب مثبت اهن ربا هیچ وقت همدیگه رو جذب نمی کنن.
حالا اگر تفاوت دختر پسراز بین بره می شن همون دو قطب مثبت.دیگه خانواده ای تشکیل نمیشه .دیگه اجتماعی نداریم.دیگه بچه ها نمی دونن محبت کردن و از کجا یاد بگیرن.
شما از حرف من اشتباه برداشت کردید.
پیشرفت توی علم نه دختر داره نه پسر.اتفاقا برای اینکه با هم جور بشن باید در یه سطح فرهنگی باشن.اما ایا نمی شه درس خوند اما جاهامون عوض نشه؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

mehrdadeng

عضو جدید
:huh:این مسئله برمیگرده به تغییرات اساسی در انتظارات دختر و پسر از هم. عامل اون هم :ضعف شدید مدیریتی دولتمردان در برنامه ریزی فرهنگی کشور در مواجه شدن با پیشرفتهای صنعتی و تغییرات در نظام اقتصادی و همراهی ناگهانی ارتباط فرهنگی با کشور های پیشرفته که در ان تساوی حقوق زن و مرد . پایان نظام مرد سالاری . حقوق کودک . امنیت اجتماعی زن . و در نتیجه مردم تحت فشار ناشی از ناتوانی مدیریتی .. به این روز افتاده اند

تمام حرفای شما صحیح .اما یه عامل مهم رو یادت رفت و اون خود شخص هست.
شاید برنامه ریزی فرهنگی جامعه نقص داشته باشه.اما تصمیم نهایی رو فردمیگیره.برنامه ریزی فرهنگی درونی هر فرد رو هم اعتقاداتش تنظیم می کنه .پس بهتره اول سراغ اعتقاداتمون بریم و درستش بکنیم ،مطمئنا جامعه خودش درست می شه .چون جامعه از من و تو تشکیل شده.

بالا