مزاحمت های خیابانی دختران در آمریکا

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی اگر کسی کشف حجاب کرد، نباید کاری باهاش داشته باشن. درسته؟
بستگی به نیت اون فرد داره..........اآن در شمال منظورم گیلان و این شهرهاست.....کم کشف حجاب میشه؟.......ببینید من نگفتم نبایستی باهاش کاری داشته باشن......بایستی تذکر داد....نه اینکه با او بدرفتاری کرد.......البته یک موقع هست عملی سازماندهی شده رخ میده......این میشه جز موارد کیفری.....مثلا یک نمونش کمپین کشف حجاب یواشکی بود که با خارج در ارتباط بود و عده ای برخی دانسته و ندانسته از خارج خط میگرفتند.....تو این دولت رخ داد و نسبتا هم برخورد شد
یعنی اقا محمد اون موقع که زضا شاه برداشتن حجاب رو قانون کرد مشکلی نداشت.
یا اگه به هر دلیلی الان یه قانون مثل کشورهای دیگه بذارن که با حجاب کسی نمیتونه بره دانشگاه یا مدرسه مشکلی نداره؟
علیک سلام.....او قانون نکرد بلکه اجبار کرد و این مسئله حتی خلاف قانون کشور بود......قانون مشروطه........یکی دو مورد نبود.......می افتادن دنبال دخترها و به چادر بی احترامی میکردند......فرق عظیم این دو مسئله اینه که در زمان رضا خان میخواستند از مردم که با زور و لگد و ضرب و شتم از اعتقاداتی که داشتند.....اعتقادات الهی ......دست بردارند......شما وقتی یک دختر مسلمان رو بی حجاب میکنی فقط به حقوق مدنی او توهین نمیکنی......بلکه به همه چیزش توهین میکنی....به عقایدش...به پاکیش....به دینش و ........

این جا اگر حتی کسی قانون مدنی حجاب رو مثل قانون کیفری اجرا کنه مثلا در قبال خانمی که خب از حجاب اطلاعی نداره و اصلا نمیدونه چی به چیه......صرقا به حقوق مدنی اون خانم توهین میشه که البته از نظر من همین هم پذیرفته نیست.......

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
بستگی به نیت اون فرد داره..........اآن در شمال منظورم گیلان و این شهرهاست.....کم کشف حجاب میشه؟.......ببینید من نگفتم نبایستی باهاش کاری داشته باشن......بایستی تذکر داد....نه اینکه با او بدرفتاری کرد.......البته یک موقع هست عملی سازماندهی شده رخ میده......این میشه جز موارد کیفری.....مثلا یک نمونش کمپین کشف حجاب یواشکی بود که با خارج در ارتباط بود و عده ای برخی دانسته و ندانسته از خارج خط میگرفتند.....تو این دولت رخ داد و نسبتا هم برخورد شد

علیک سلام.....او قانون نکرد بلکه اجبار کرد و این مسئله حتی خلاف قانون کشور بود......قانون مشروطه........یکی دو مورد نبود.......می افتادن دنبال دخترها و به چادر بی احترامی میکردند......فرق عظیم این دو مسئله اینه که در زمان رضا خان میخواستند از مردم که با زور و لگد و ضرب و شتم از اعتقاداتی که داشتند.....اعتقادات الهی ......دست بردارند......شما وقتی یک دختر مسلمان رو بی حجاب میکنی فقط به حقوق مدنی او توهین نمیکنی......بلکه به همه چیزش توهین میکنی....به عقایدش...به پاکیش....به دینش و ........

این جا اگر حتی کسی قانون مدنی حجاب رو مثل قانون کیفری اجرا کنه مثلا در قبال خانمی که خب از حجاب اطلاعی نداره و اصلا نمیدونه چی به چیه......صرقا به حقوق مدنی اون خانم توهین میشه که البته از نظر من همین هم پذیرفته نیست.......

یعنی لخت بیاد بیرون، نباید بگیرنش؟

reza_19933

عضو جدید
اجباری بودن حجاب یکی از بزرگترین اشتباهات انقلابیون بود که یکی از بزرگترین ضربه های فرهنگی رو به کشورمون زد که هنوزم تو درست کردنش موندن چه کنن..
هرکسی اعتقاد داره رعایت میکنه و هرکسی مسلمون نیست مجبور نیس رعایت کنه
باید به هم احترام بذاریم..بااااااااااید
ولی متاسفانه..

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی لخت بیاد بیرون، نباید بگیرنش؟

اگر لخت بیاد این میشه جز منکرات........جز حقوق مدنی به حساب نمیاد.....امنیت روانی چامعه هم دچار مشکل عدیده میشه.......این جز همان مواردی است که گفتم بعضا حقوق مدتی میتونه شکل کیفری بگیره.....این حق یعنی لخت چرخیدن در اکثر کشورها جز حقوق مدنی به حساب نمیاد......حق و حقوق مدنی تعریف داره

البته در کشور ما متاسفانه از این موارد بوده....البته نه به خاطر هرزه بودن دختر.....بلکه به خاطر مصرف شیشه

شهریاری 2

کاربر ممتاز
اگر لخت بیاد این میشه جز منکرات........جز حقوق مدنی به حساب نمیاد.....امنیت روانی چامعه هم دچار مشکل عدیده میشه.......این جز همان مواردی است که گفتم بعضا حقوق مدتی میتونه شکل کیفری بگیره.....این حق یعنی لخت چرخیدن در اکثر کشورها جز حقوق مدنی به حساب نمیاد......حق و حقوق مدنی تعریف داره

البته در کشور ما متاسفانه از این موارد بوده....البته نه به خاطر هرزه بودن دختر.....بلکه به خاطر مصرف شیشه

بدون روسری چی؟
میدونی چیه؟
من اصلا نمیتونم قبول کنم این قانون رو. اخه همونطور که گفتی ، باید امنیت روانی جامعه هم حفظ بشه.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدون روسری چی؟
میدونی چیه؟
من اصلا نمیتونم قبول کنم این قانون رو. اخه همونطور که گفتی ، باید امنیت روانی جامعه هم حفظ بشه.

بسته به شرایط بایستی برخورد کرد........یک موقع هست شرایط عادی است......یک موقع هست خواست مردمه که عرف جامعه رعایت بشه......در شرایط مختلف تبصره های قانون متفاوت میشه
گفتم تذکر باید داده بشه.......ولی حق پیگرد قانونی و بدرفتاری نیست.......قوانین مدنی جز قوانینی است که در کشور ما توضیح مبسوطی ندارند

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی دنبال ریشه ی اشتباه نیستی فقط میخوای بگی نه اشتباه مسولین نبوده! دلیل دفاع بی موردتو نمیدونم. با ریشه یابی میفهمی اگه اجباری نبود کسی که حجاب داشت لااقل اسمش مسلمون بود و کسی که حجاب نداشت میفهمیدی که خب مسلمون نیس یه دین دیگه داره! ولی الان اسم کشورمون اسلامیه و قبول داریم تقریبا همه ی کشور مسلمونن . تقریبا
ولی چیزی که شمال شهر دیده میشه تقریبا همه ی دخترایی که میبینی که خب مسلمون نیستن ولی مجبورن به پوشش اسلامی و بقیه کشورها میزارن رو اسلام!تقریبا
در تمامی ادیان الهی به حجاب سفارش شده.......من نقش مسئولان از جمله صدا و سیما و وزارت ارشاد رو منکر نشدم..........متاسفانه تمامی دولت ها کم یا زیاد ضعیف در این زمینه عمل کردند.......مجلس هم که عملا کار خاصی انجام نداده...از مقدار بودجه ای که بری مسائل فرهنگی اختصاص میدن یا صف بندی برای کمیسیون فرهنگی به راحتی میشه متوجه شد...........

یعنی میفرمائید دخترانی که در شمال شهر تهران هستند تماما مسلمان نیستند؟......بنده این چنین فکر نمیکنم

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
من نمیگم کارشون درسته میگم اینکار نتیجه ی انقلابیون افراطی بود که وقتی میری سراغشون میگن اینکارو انقلابیون افراطی کردن و همینجوری شما تا تهش با این جمله رو به رو میشی و هیچ کس مسئول نیس

قبل انقلاب هم انقلابیون افراطی بودن؟

با اون وضع افتضاح میومدن تو خیابونا؟ مادر بزرگ خودم میگفت اون موقع هیچ زنی امنیت نداشت شب تنها از خونش بره بیرون.این زنای معلوم الحال باعث شده بودن که بقیه زنا هم آسایش نداشته باشن.طرف مست میکرد میومد تو خیابون عربده میکشید ، ناموس مردمو اذیت میکردن صدای جیغ زنا میومد.

اینکه همین الانش سو استفاده از زنان بین زنان نسبتا مقید و مذهبی بیشتره، یا زنان بی بندو بار کاملا واضحه.ما ایرانیا خانواده مداریم.یعنی چی که طرف هرجور میخواد بیاد بگرده، امنیت روانی رو از جامعه سلب کنه؟اگه به آزادی باشه، هر کی هرکار دلش خواست میتونه کنه.حتی دزدی.بی حجابی، بی غیرتی و بی حیایی، دزدیه امنیت روانی و آرامش خانواده هاست.اگه دزدی مادی بده، پس دزدیه معنوی هم بده.هیچ زن متاهلی دوست نداره شوهرش تحت تاثیر زنانگی زن دیگه ای قرار بگیره.هیچ مادری دوست نداره بچش بخاطر 4 تا ... تمرکز و آرامشو از دست بده.اگه نتونه ازدواج کنه که دیگه بدتر.جنایتی که در حق امنیت روانی مجردا میشه، خیلی خیلی بیشتره.

ما مثه جامعه غرب نیستیم که زنامونو خارج از حریم خونواده عرضه کنیم یا کاری کنیم که خودشون با میل خودشون عرضه کنن، واسه مصرف گرایی بیشتر و بیزینس بیشتر، 4 تا کلاب و بار بزنیم که توش هرکسی هر غلطی خواست بکنه.هیچ وقت همچین مسئله مهمی عادی نخواهد شد.حریم خانواده، حریم زن و مرد، حریم خداونده و هیچوقت حفظ این ارزش ها از بین نخواهد رفت.

خیانت در هر حالتی در دین ما مذمومه.خیانت به نفس خودمون و خدامون، خیانت به اعتماد خونواده و جامعمون، خیانت به همسرمون و ... .خیانت در هر حالتی بسیار زشت و ناپسنده.چه خیانت مادی و چه خیانت معنوی.اینکه حالا یه عده آدم میخوان خائن باشن، دلیل نمیشه که ارزش رو زیر پا بزاریم.چون اکثریت مردم ما حتی اونایی که خیلی مذهبی نیستن، به این چارچوب اخلاقی باور دارن.

حجاب هم دقیقا در همین راستاس.حجاب یک وسیله ست برای حفظ امنیت روانی افراد و حریم خانواده در جامعه.وگرنه هیچ زنی جلوی محارم خودش داخل خونه خودش حجاب نداره.

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر ممتاز
قبل انقلاب هم انقلابیون افراطی بودن؟

با اون وضع افتضاح میومدن تو خیابونا؟ مادر بزرگ خودم میگفت اون موقع هیچ زنی امنیت نداشت شب تنها از خونش بره بیرون.این زنای معلوم الحال باعث شده بودن که بقیه زنا هم آسایش نداشته باشن.طرف مست میکرد میومد تو خیابون عربده میکشید ، ناموس مردمو اذیت میکردن صدای جیغ زنا میومد.

اینکه همین الانش سو استفاده از زنان بین زنان نسبتا مقید و مذهبی بیشتره، یا زنان بی بندو بار کاملا واضحه.ما ایرانیا خانواده مداریم.یعنی چی که طرف هرجور میخواد بیاد بگرده، امنیت روانی رو از جامعه سلب کنه؟اگه به آزادی باشه، هر کی هرکار دلش خواست میتونه کنه.بی حجابی، بی غیرتی و بی حیایی، دزدیه امنیت روانی و آرامش خانواده هاست.اگه دزدی مادی بده، پس دزدیه معنوی هم بده.هیچ زن متاهلی دوست نداره شوهرش تحت تاثیر زنانگی زن دیگه ای قرار بگیره.هیچ مادری دوست نداره بچش بخاطر 4 تا ... تمرکز و آرامشو از دست بده.اگه نتونه ازدواج کنه که دیگه بدتر.جنایتی که در حق امنیت روانی مجردا میشه، خیلی خیلی بیشتره.

ما مثه جامعه غرب نیستیم که زنامونو خارج از حریم خونواده عرضه کنیم یا کاری کنیم که خودشون با میل خودشون عرضه کنن، واسه مصرف گرایی بیشتر و بیزینس بیشتر، 4 تا کلاب و بار بزنیم که توش هرکسی هر غلطی خواست بکنه.هیچ وقت همچین مسئله مهمی عادی نخواهد شد.حریم خانواده، حریم زن و مرد، حریم خداونده و هیچوقت حفظ این ارزش ها از بین نخواهد رفت.

خیانت در هر حالتی در دین ما مذمومه.خیانت به نفس خودمون و خدامون، خیانت به اعتماد خونواده و جامعمون، خیانت به همسرمون و ... .خیانت در هر حالتی بسیار زشت و ناپسنده.چه خیانت مادی و چه خیانت معنوی.اینکه حالا یه عده آدم میخوان خائن باشن، دلیل نمیشه که ارزش رو زیر پا بزاریم.چون اکثریت مردم ما حتی اونایی که خیلی مذهبی نیستن، به این چارچوب اخلاقی باور دارن.

حجاب هم دقیقا در همین راستاس.حجاب یک وسیله ست برای حفظ امنیت روانی افراد و حریم خانواده در جامعه.وگرنه هیچ زنی جلوی محارم خودش داخل خونه خودش حجاب نداره.

کاشکی بزرگا این چیزارو بیشتر برای ما میگفتن!!
دیگه چی میگفتن؟

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
راهی رو که غربیا رفتن و به ابتذال کشیده شدن و نتونستن این عطششون رو سیراب کنند رفتن سراغ همجنس بازی
در حالیکه غربیها ی ضربه دیده دارن دوباره ساختارهای فرهنگی شون رو احیا میکنند اما یه جورایی دیگه نمیتونن
اما دارن تلاششونو میکنند
الان یه سری به اصطلاح روشنفکر هم در کشور های اسلامی دارن همون راه رو میرن و دم از آزادی میزنند
درحالیکه کاملا واقفند که ابتذال سیری نا پذیره اما دارن اشتباه غربیها رو تکرار میکنند

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدون روسری چی؟
میدونی چیه؟

امنیت روانی جامعه رو کی تعیین میکنه؟ همیشه یکی یا عده‌ای هستند که درگیری ذهنی دارن و حتی خودشون هم برای خودشون خط قرمز حساب میشن، باید بر اساس اون‌ها قوانین جامعه رو تنظیم کنیم؟ آخرین بار کِی نظر مردم رو در مورد حجاب پرسیدند؟ آخرین بار این موسسه‌ای که راجع به انتخابات نظرسنجی میکنه یکی انجام داده بود که قریب به نصف شرکت‌کنندگان با حجاب اجباری مخالف بودند، از بقیه هم بیشترشون به این خاطر موافق بودند که در قانون حجاب اجباری اومده، پس اگر در قانون نبود اینها هم مخالفتی نداشتند لزوماً. توو کشورهای کمونیستی هم اگه نگاه کنید امنیت روانی جامعه بعد از مدتی روی بی‌خدایی تنظیم میشه.

اون حرف هم که آی خاله‌ی عمه‌ی من فلان حرف رو میگفت سندیت نداره. مادر بزرگ من هم یک چیز دیگه می‌گفت. اگه به فیلم‌های مستند قبل از انقلاب نگاه کنید متوجه میشید که توو صف نانوایی و اتوبوس و ... یکی با چادر و برقع هست، یکی با مینی‌ژوب و کسی با هیچ کدوم کاری نداره. در مورد شب بیرون اومدن از خونه هم، مگه همین الان یه خانم جرأت میکنه شب تنها بره بیرون؟ این قضیه هیچ ربطی به حجاب نداره و چه باحجاب و چه بی‌حجاب شب برن بیرون اگر قرار باشه تعرضی صورت بگیره میگیره. در کل این حرف که ایران امنیت زیاد هست مزخرف هست. آره نسبت به سایر کشورهای خاورمیانه که بمب‌گذراری و اینا میشه خوبه ولی این همه زورگیری و ... ربطی به شاه و خمینی نداره، به وضعیت فرهنگی که از اقتصاد نشأت میگیره ربط داره

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

bx5a

عضو جدید
رفته محله های خلافکارای اونجا.

تو خودت که پسری جرات داری تو محله های پایین شهر تهران تنها قدم بزنی .؟

یه جور میگی پایین شهر تهران که انگار شهر زامبیاس
خانم محترم به قران ما هم مثل مردم عادیم.نه کلت کلاشینکف پیشمونه نه قمه.

خدا شفاتون بده

بالا