مزاحمت های خیابانی دختران در آمریکا

reza_19933

عضو جدید

میدونین مشکل اکثر ما ایرانیا چیه؟ بت ساختن از شخص یا جنبش. طوری که اگه خودش هم اعتراف کنه بگه اشتباه بود شما قبول نمیکنی جایی که دیگه عقل و تفکر رسما تعطیل میشه..
خود مسئولین ما و نماینده ی بیت رهبری در دانشگاه ما اعتراف کرد اینکار تصمیمی اشتباه بود که درست نمیشه!
ول عده ای هنوز میگن نه ! اون مسئول از طرف خودش حرف زده کاملا هم درست بوده هیچ کاره انقلاب اشتباه نبود. ما با طرز فکر به کجا میخوایم برسیم؟؟؟؟ این میشه تقلید کورکورانه، به اصطلاح انقلابی..

reza_19933

عضو جدید
م من به نظر سنجی شما اعتراض دارم.
خنده داره. خودت میدونی چرا برادر
جوابا باس اینجوری باشه
1) بله
2) خیر

بازی با کلمات قرآن خوب نیس انقلابی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میگی اجباری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی میگی مثلا اگه یه خارجی که روسری و مانتو و کلا حجاب واسش تعریف نشده بخواد بیاد ایران تو فرودگاه یا مثلا تو وزارت خونه راش میدن یا مجبورش میکنن حجابشو رعایت کنه؟؟؟؟ تو ورزشگاه برای خونواده های خارجی حجاب اجباریه یا نه؟ تو کشور ما
جوابش یه کلمه آره یا نه؟؟ منتظر داستان نیستم

میدونی دنبال ریشه ی اشتباه نیستی فقط میخوای بگی نه اشتباه مسولین نبوده! دلیل دفاع بی موردتو نمیدونم. با ریشه یابی میفهمی اگه اجباری نبود کسی که حجاب داشت لااقل اسمش مسلمون بود و کسی که حجاب نداشت میفهمیدی که خب مسلمون نیس یه دین دیگه داره! ولی الان اسم کشورمون اسلامیه و قبول داریم تقریبا همه ی کشور مسلمونن . تقریبا
ولی چیزی که شمال شهر دیده میشه تقریبا همه ی دخترایی که میبینی که خب مسلمون نیستن ولی مجبورن به پوشش اسلامی و بقیه کشورها میزارن رو اسلام!تقریبا
ببین آقا رضای عزیز.......شما سوالی از من میپرسی که خود سوال دارای ایراد است!........بنده به شما گفتم این حجاب اجباری نیست.......اسم این حجاب هست قانونمند.....ما یک قانون مدنی داریم و یک قانون کیفری......البته قانون مدنی میتونه تحت شرایط بسیار خاصی به قانون کیفری تبدیل بشه.......قانون حجاب یک قانون مدنی است........و فرقی هم نداره چه برای کسی که در ایرانه و زندگی میکنه و چه برای اون خارجی که از یک کشور دیگه میاد و مهمان کشور ماست......نمیشه که مهمان آداب رسوم میزبان رو رعایت نکنه......میشه؟......ضمن اینکه خون کسی رنگی تر نیست
قانون قانونه و باید اجرا بشه........حال این وسط یک عده افراط میکنند.......و به جای زبان خوش دست به اقداماتی میزنن که دودش اول از همه به چشم حکومت میره ،سوتفاهم ها پیش میاد،بدرفتاری هایی رخ میده بحث دیگری است .........

و اگر کسی پیرو رهبر انقلاب باشه.......بایستی این کلام ایشون رو به خاطر داشته باشد
[h=3]سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد دختران به اصطلاح بد حجاب - آپارات[/h]

[h=3]جهان نيوز - نظر درس‌آموز رهبر انقلاب درباره "دختران بدحجاب"[/h]
«خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید، بعد به این کانونهاى فرهنگى - هنرى بروید و پذیراى جوانها باشید.

با روى خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. فرمود: «و سنّة من نبیّه»، که ظاهراً عبارت است از «مداراة النّاس»؛ مدارا کنید. ممکن است ظاهر زننده‌اى داشته باشد؛ داشته باشد.

بعضى از همین هائى که در استقبالِ امروز بودند و شما - هم جناب آقاى مهمان‌نواز، هم بقیه‌ى آقایان - الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانم هائى بودند که در عرف معمولى به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته‌ى به این اهداف و آرمانهاست.

او یک نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است؛ نمى‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گوئى هستم / آیا تو چنان که مینمائى هستى؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهى از منکر هم میکند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت. بنابراین با قشر دانشجو ارتباط پیدا کنید.»

reza_19933

عضو جدید
ببین آقا رضای عزیز.......شما سوالی از من میپرسی که خود سوال دارای ایراد است!........بنده به شما گفتم این حجاب اجباری نیست.......اسم این حجاب هست قانونمند.....ما یک قانون مدنی داریم و یک قانون کیفری......البته قانون مدنی میتونه تحت شرایط بسیار خاصی به قانون کیفری تبدیل بشه.......قانون حجاب یک قانون مدنی است........و فرقی هم نداره چه برای کسی که در ایرانه و زندگی میکنه و چه برای اون خارجی که از یک کشور دیگه میاد و مهمان کشور ماست......نمیشه که مهمان آداب رسوم میزبان رو رعایت نکنه......میشه؟......ضمن اینکه خون کسی رنگی تر نیست
قانون قانونه و باید اجرا بشه........حال این وسط یک عده افراط میکنند.......و به جای زبان خوش دست به اقداماتی میزنن که دودش اول از همه به چشم حکومت میره ،سوتفاهم ها پیش میاد،بدرفتاری هایی رخ میده بحث دیگری است .........

و اگر کسی پیرو رهبر انقلاب باشه.......بایستی این کلام ایشون رو به خاطر داشته باشد
سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد دختران به اصطلاح بد حجاب - آپارات

جهان نيوز - نظر درس‌آموز رهبر انقلاب درباره "دختران بدحجاب"

«خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید، بعد به این کانونهاى فرهنگى - هنرى بروید و پذیراى جوانها باشید.

با روى خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. فرمود: «و سنّة من نبیّه»، که ظاهراً عبارت است از «مداراة النّاس»؛ مدارا کنید. ممکن است ظاهر زننده‌اى داشته باشد؛ داشته باشد.

بعضى از همین هائى که در استقبالِ امروز بودند و شما - هم جناب آقاى مهمان‌نواز، هم بقیه‌ى آقایان - الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانم هائى بودند که در عرف معمولى به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته‌ى به این اهداف و آرمانهاست.

او یک نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است؛ نمى‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گوئى هستم / آیا تو چنان که مینمائى هستى؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهى از منکر هم میکند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت. بنابراین با قشر دانشجو ارتباط پیدا کنید.»

سوال ایراد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا مشکل داشت؟
((((((یعنی میگی مثلا اگه یه خارجی که روسری و مانتو و کلا حجاب واسش تعریف نشده بخواد بیاد ایران تو فرودگاه یا مثلا تو وزارت خونه راش میدن یا مجبورش میکنن حجابشو رعایت کنه؟؟؟؟ تو ورزشگاه برای خونواده های خارجی حجاب اجباریه یا نه؟ تو کشور ما
جوابش یه کلمه آره یا نه؟؟ منتظر داستان نیستم)))))

جوابش یه کلمه بود.
آره. اجبار یعنی این. تعریف تو از اجبار چیه؟ نکنه اجبار تو فرهنگ شما به اصطلاح انقلابیون تعریفای گوناگونی داره
میدونی اگه میگفتی نه خب دروغ بود!! دروغ برادر
اگه میگفتی بله خب یه حقیقتو اثبات میکردی
نمیدونم تعصبت رو چیه و چرا! ولی حرفات بیشتر شبیه کش دادنه موضوعه تا به تنیجه رسیدن

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
م من به نظر سنجی شما اعتراض دارم.
خنده داره. خودت میدونی چرا برادر
جوابا باس اینجوری باشه
1) بله
2) خیر

بازی با کلمات قرآن خوب نیس انقلابی

بیشتر توضیح بده.
یعنی چی بله؟
یعنی چی خیر؟!
من هرچی فکر کردم، دیدم خارج از این سه گزینه ای که گذاشتم، نظر دیگه ای وجود نداره.

reza_19933

عضو جدید
بله یعنی بله با توجه به تحقیقات و نظر خودم نه دلیلی که تو توی نظر سنجی نوشتی
خیر یعنی خیر نه دلیلی که تو واسم تو نظر سنجی نوشتی

آزادی انتخاب بده به عقیده ها مومن... آزادی عقیده

شهریاری 2

کاربر ممتاز
بله یعنی بله با توجه به تحقیقات و نظر خودم نه دلیلی که تو توی نظر سنجی نوشتی
خیر یعنی خیر نه دلیلی که تو واسم تو نظر سنجی نوشتی

آزادی انتخاب بده به عقیده ها مومن... آزادی عقیده

بازم نفهمیدم:D

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال ایراد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا مشکل داشت؟
((((((یعنی میگی مثلا اگه یه خارجی که روسری و مانتو و کلا حجاب واسش تعریف نشده بخواد بیاد ایران تو فرودگاه یا مثلا تو وزارت خونه راش میدن یا مجبورش میکنن حجابشو رعایت کنه؟؟؟؟ تو ورزشگاه برای خونواده های خارجی حجاب اجباریه یا نه؟ تو کشور ما
جوابش یه کلمه آره یا نه؟؟ منتظر داستان نیستم)))))

جوابش یه کلمه بود.
آره. اجبار یعنی این. تعریف تو از اجبار چیه؟ نکنه اجبار تو فرهنگ شما به اصطلاح انقلابیون تعریفای گوناگونی داره
میدونی اگه میگفتی نه خب دروغ بود!! دروغ برادر
اگه میگفتی بله خب یه حقیقتو اثبات میکردی
نمیدونم تعصبت رو چیه و چرا! ولی حرفات بیشتر شبیه کش دادنه موضوعه تا به تنیجه رسیدن
بله.........بحث وزارت خونه که فرمودین نه تنها خلاف قانون عمل کرده بلکه بی احترامی کرده........هر کسی به ایران سفر میکنه از قوانین اون کشور خبر داره....حالا اگر این فرد یک دیپلمات باشه و رعایت میکنه جز توهین به مردم ایران معنی دیگری نداره.......گفتم خون کسی رنگی تر نیست........گذشت اون زمان که یک سگ آمریکایی شرف داشت به یک ایرانی .....خوشبختانه:smile:

اجبار با قانون دو مسئله متفاوته......البته گاهی اوقات قانون میتونه معنی اجبار رو بده که اون قانون کیفری است.......نه قانون مدنی......مثلا در اسلام......ببینید این همه قانون مطرح شده......خب مثلا یک نفر نماز نمیخونه ولی در شناسنامه مسلمان است.....

راستش شما هنوز اون قانون رو با منبع معتبر نیوردین..که انقدر منتظر جواب من هستید......در شرایطی که بنده جواب رو ابتدای امر دادم......اجباری نیست.....بلکه قانونمند است......حالا شما میخوای منو دروغ گو بدون یا راستگو به خودت مربوطه:)

reza_19933

عضو جدید
بازم نفهمیدم:D

بعد از این کامنت لطفا پاسخ ها ویرایشه موضوعی نشه

خب اونایی که این کامنتارو میخونن نظرشون راجع به این حرف چیه..نیاز به نوشتن نیس..فقط "فکر" کنند. دلیل تمایز ما با بقیه موجودات همینه
"قوه ی تفکر و تعقل"
و اینکه شما نفهمیدی. برادر تاحالا شده ببینی دو نفر یه انتخاب داشته باشن ولی به دلایل مختلف؟ مثلا دو نفر که میخوان پزشکی بخونن . یکی علاقه داره یکی میگه نه من فقط چون پدرم گفته پزشکی بخون میخونم چون میخوام خوشحالش کنم. دو دلیل متفاوت واسه یه انتخاب. اگه بازم نفهمیدی بیشتر توضیح میدم عزیزم!

شهریاری 2

کاربر ممتاز
بله.........بحث وزارت خونه که فرمودین نه تنها خلاف قانون عمل کرده بلکه بی احترامی کرده........هر کسی به ایران سفر میکنه از قوانین اون کشور خبر داره....حالا اگر این فرد یک دیپلمات باشه و رعایت میکنه جز توهین به مردم ایران معنی دیگری نداره.......گفتم خون کسی رنگی تر نیست........گذشت اون زمان که یک سگ آمریکایی شرف داشت به یک ایرانی .....خوشبختانه:smile:

اجبار با قانون دو مسئله متفاوته......البته گاهی اوقات قانون میتونه معنی اجبار رو بده که اون قانون کیفری است.......نه قانون مدنی......مثلا در اسلام......ببینید این همه قانون مطرح شده......خب مثلا یک نفر نماز نمیخونه ولی در شناسنامه مسلمان است.....

راستش شما هنوز اون قانون رو با منبع معتبر نیوردین..که انقدر منتظر جواب من هستید......در شرایطی که بنده جواب رو ابتدای امر دادم......اجباری نیست.....بلکه قانونمند است......حالا شما میخوای منو دروغ گو بدون یا راستگو به خودت مربوطه:)

خب قانون یعنی اجبار دیگه. نه؟
من نمیفهمم.
فرق قانون مدنی با کیفری چیه؟

شهریاری 2

کاربر ممتاز
بعد از این کامنت لطفا پاسخ ها ویرایشه موضوعی نشه

خب اونایی که این کامنتارو میخونن نظرشون راجع به این حرف چیه..نیاز به نوشتن نیس..فقط "فکر" کنند. دلیل تمایز ما با بقیه موجودات همینه
"قوه ی تفکر و تعقل"
و اینکه شما نفهمیدی. برادر تاحالا شده ببینی دو نفر یه انتخاب داشته باشن ولی به دلایل مختلف؟ مثلا دو نفر که میخوان پزشکی بخونن . یکی علاقه داره یکی میگه نه من فقط چون پدرم گفته پزشکی بخون میخونم چون میخوام خوشحالش کنم. دو دلیل متفاوت واسه یه انتخاب. اگه بازم نفهمیدی بیشتر توضیح میدم عزیزم!

خب بازم در هر صورت، انتخاب دو نفر یک گزینه هست دیگه.

چکار به دلیلش دارم؟
بعدم عقیده رو دارم میپرسم.بحث زور و اجبار که نیست.
اختیار دادم، که اگه قانون گذار شد، کدوم رو وضع میکنه.

reza_19933

عضو جدید

قانونو که خودت گفتی! نمیدونی منتظر چی هستی! مثل این میمونه بگیم کمربند ایمنی باید ببندیم . بعد من میگم اجباریه چون اگه نبندم منو جریمه میکنن شما میگی نه اجباری نیس! قانون بیار و من موندم با یه عالمه سوال در مورد طرز جوابت! البته کمربند ایمنی خوبه! دلیل نمیشه فکر کنیم حجاب هم اجباری بودنش خوب بود. چون همه فهمیدن اشتباه بود
لابته به جز جوانان به اصطلاح انقلابی

reza_19933

عضو جدید
خب بازم در هر صورت، انتخاب دو نفر یک گزینه هست دیگه.

چکار به دلیلش دارم؟
بعدم عقیده رو دارم میپرسم.بحث زور و اجبار که نیست.
اختیار دادم، که اگه قانون گذار شد، کدوم رو وضع میکنه.
دلیل خیلی مهمه برادر. میدونی بعد از پایان نظر سنجی کسایی که به انتخاب تو رای دادن یعنی من هم عقیده ی تو بودم و با همون دلیل موافق بودم. حرفت کاملا بی پایه و اساسه
من نظر بذارم آیا خدا رو دوس داری؟
1) چون منو فلج نیافریده بلی
2) چون منو فلج آفریده خیر
میبینی تو ام خدارو دوس داریا ولی نه با اون دلیل . من باشم رای نمیدم
امیدوارم فهمیده باشی.. کار سختی پیش رو دارم.. هیشکیم نیس کمک کنه :دی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
قانونو که خودت گفتی! نمیدونی منتظر چی هستی! مثل این میمونه بگیم کمربند ایمنی باید ببندیم . بعد من میگم اجباریه چون اگه نبندم منو جریمه میکنن شما میگی نه اجباری نیس! قانون بیار و من موندم با یه عالمه سوال در مورد طرز جوابت! البته کمربند ایمنی خوبه! دلیل نمیشه فکر کنیم حجاب هم اجباری بودنش خوب بود. چون همه فهمیدن اشتباه بود

خیر..........من چیزی درباره قانون نگفتم............بله کمربند ایمنی هم جز قوانین مدنی است........خدمت شما عرض شد تحت شرایطی قانون مدنی میتونه قانون کیفری باشه...البته نه کاملا مشابه اون..........
در قبال سواستفاده و رفتارهای نادرست که قبلا گفته شد

شهریاری 2

کاربر ممتاز

:surprised:
ما اخر نفهمیدیم. شما میگی باید خود مردم بفهمن خوبه! بعد میگی اجباری بودنش خوب نیست؟
اصلا همین مثالی زدی، خیلی خوبه که!
اگه طرف نفهمه که کمربند، چقدر مهمه، خب باید اجبارش کرد دیگه!
حالا حجاب هم همین هست. اگه قرآن میگه خانم در جامعه حجاب داشته باش، خب حتما خوبه که خدا دستورشو بهش داده.
حالا اگرم خانم نفهمه فوایدشو، بازم باید اجباری باشه.

نه ؟

شهریاری 2

کاربر ممتاز
دلیل خیلی مهمه برادر. میدونی بعد از پایان نظر سنجی کسایی که به انتخاب تو رای دادن یعنی من هم عقیده ی تو بودم و با همون دلیل موافق بودم. حرفت کاملا بی پایه و اساسه
من نظر بذارم آیا خدا رو دوس داری؟
1) چون منو فلج نیافریده بلی
2) چون منو فلج آفریده خیر
میبینی تو ام خدارو دوس داریا ولی نه با اون دلیل . من باشم رای نمیدم
امیدوارم فهمیده باشی.. کار سختی پیش رو دارم.. هیشکیم نیس کمک کنه :دی

اقا من حرف ایشون رو نمیفهمم.
یکی بیاد برام درست توضیح بده ..

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببینید .........تفاوت واضحش رو که بخوام بگم اینه..........دین یک قانونه و راه و روش الهی......آیا اجباره؟....امروز آیا کسی رو به جرم بی دینی مجازات میکنن؟......یا موقعی اون رو مجازات میکنن که به تقابل با دین میپردازه؟.......یک جنگ تفرقه آمیز راه میندازه؟

reza_19933

عضو جدید
:surprised:
ما اخر نفهمیدیم. شما میگی باید خود مردم بفهمن خوبه! بعد میگی اجباری بودنش خوب نیست؟
اصلا همین مثالی زدی، خیلی خوبه که!
اگه طرف نفهمه که کمربند، چقدر مهمه، خب باید اجبارش کرد دیگه!
حالا حجاب هم همین هست. اگه قرآن میگه خانم در جامعه حجاب داشته باش، خب حتما خوبه که خدا دستورشو بهش داده.
حالا اگرم خانم نفهمه فوایدشو، بازم باید اجباری باشه.

نه ؟

پوف برادر برادر برادر شما قشنگ بخون لطفا
ببین هر آدم عاقل و بالقی میدونه کمربند خوبه باید بزنه . یه مثال بود.. کاش نمیزدم :((
ولی حجاب اجبارش کاملا اشتباه بود. کاملا و نمیدونم داریم سر چی بحث میکنیم
آیل محمد آقا در مسائل خقوقی از استاد داشنگاه و نماینده ی رهبری دانشگاه بیشتر میدونه؟
شاید بیشتر میدونه که حرف ایشونو نقص میکنه
شایدم میخواد فقط اداه بدیم! حالا ببینیم چی میگی :دی

شهریاری 2

کاربر ممتاز
ببینید .........تفاوت واضحش رو که بخوام بگم اینه..........دین یک قانونه و راه و روش الهی......آیا اجباره؟....امروز آیا کسی رو به جرم بی دینی مجازات میکنن؟......یا موقعی اون رو مجازات میکنن که به تقابل با دین میپردازه؟.......یک جنگ تفرقه آمیز راه میندازه؟

خب الان بی حجابی(یعنی کشف حجاب) میشه تقابل با دین؟
خب طرف شاید بی دین باشه.

شهریاری 2

کاربر ممتاز
پوف برادر برادر برادر شما قشنگ بخون لطفا
ببین هر آدم عاقل و بالقی میدونه کمربند خوبه باید بزنه . یه مثال بود.. کاش نمیزدم :((
ولی حجاب اجبارش کاملا اشتباه بود. کاملا و نمیدونم داریم سر چی بحث میکنیم
آیل محمد آقا در مسائل خقوقی از استاد داشنگاه و نماینده ی رهبری دانشگاه بیشتر میدونه؟
شاید بیشتر میدونه که حرف ایشونو نقص میکنه
شایدم میخواد فقط اداه بدیم! حالا ببینیم چی میگی :دی

ببین حجاب لازمه چون خدا گفته. مثل همون کمربند که فایدش واسه خود طرفه(گرچه حجاب به اطرافیان هم مربوط میشه)
هر آدمی که بره درباره اسلام و قرآن تحقیق کنه هم، میفهمه که حجاب خوبه و باید رعایت کنه.

با نظر اقا محمد که خودم از جهات دیگه مشکل دارم. با خودش بحث میکنم.

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب الان بی حجابی(یعنی کشف حجاب) میشه تقابل با دین؟
خب طرف شاید بی دین باشه.

دقیقا.......وقتی من میگم فرق هست بین اجبار و قانون همین جاهاست.......کلیت تفاوت قانون مدنی و کیفری

اجبار از ماده جبر است و به آن الجاء هم گفته‌اند.......گاهی اوقات البته به معنای اضطرار و اکراه هم واقع میشه.......به همین علت هم هست که گاهی اوقات معنی سلیقه ای پیدا میکنه
«اکراه»، «اجبار» و «اضطرار» چه تفاوتی با هم دارند؟ - گنجینه ..

اجبار عبارتست از اینکه کس دیگری را وادار کند بدون اراده و اختیار مبادرت به انجام عمل یا ترک عمل نماید........ در حالی که در اکراه دیگری وادار به فعلی می‌شود که از آن کراهت دارد، بنابراین در اکراه شخص مُکره فاقد رضا است ولی در اجبار، شخص مجبور فاقد رضا و اراده می‌باشد.

.
.
.
حجاب در کشور ما جز قوانین مدنی است.......طبق این مسئله نمیشود شخصی که به اکراه عملی رو میپذیره تحت تعقیب قرار داد.......و تقاضای جبران خسارت کرد.........ولی در قانون کیفری حتی حق ضرب و شتم نیز هست.........البته گفتم در پاره ای موارد مسئله مدنی میتونه کیفری بشه.....که این مسئله به امنیت کشور مربوط بشه و یک کار سازماندهی شده باشه.......مثل ماجرای ولنجک در دولت نهم

reza_19933

عضو جدید
ببین حجاب لازمه چون خدا گفته. مثل همون کمربند که فایدش واسه خود طرفه(گرچه حجاب به اطرافیان هم مربوط میشه)
هر آدمی که بره درباره اسلام و قرآن تحقیق کنه هم، میفهمه که حجاب خوبه و بازم رعایت کنه.

با نظر اقا محمد که خودم از جهات دیگه مشکل دارم. با خودش بحث میکنم.
آفرین ولی خدا نگفته اگه هرکی حجاب نداشت شما به زور وادارش کن، بزنش، بندازش زندون، جریمش کن، تو کشورت راش نده. گفته آیا؟
اقا محمد گفته؟

شهریاری 2

کاربر ممتاز
دقیقا.......وقتی من میگم فرق هست بین اجبار و قانون همین جاهاست.......کلیت تفاوت قانون مدنی و کیفری

اجبار از ماده جبر است و به آن الجاء هم گفته‌اند.......گاهی اوقات البته به معنای اضطرار و اکراه هم واقع میشه.......به همین علت هم هست که گاهی اوقات معنی سلیقه ای پیدا میکنه

اجبار عبارتست از اینکه کس دیگری را وادار کند بدون اراده و اختیار مبادرت به انجام عمل یا ترک عمل نماید........ در حالی که در اکراه دیگری وادار به فعلی می‌شود که از آن کراهت دارد، بنابراین در اکراه شخص مُکره فاقد رضا است ولی در اجبار، شخص مجبور فاقد رضا و اراده می‌باشد.

.
.
.
حجاب در کشور ما جز قوانین مدنی است.......طبق این مسئله نمیشود شخصی که به اکراه عملی رو میپذیره تحت تعقیب قرار داد.......و تقاضای جبران خسارت کرد.........ولی در قانون کیفری حتی حق ضرب و شتم نیز هست.........البته گفتم در پاره ای موارد مسئله مدنی میتونه کیفری بشه.....که این مسئله به امنیت کشور مربوط بشه و یک کار سازماندهی شده باشه.......مثل ماجرای ولنجک در دولت نهم

یعنی اگر کسی کشف حجاب کرد، نباید کاری باهاش داشته باشن. درسته؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من؟ اگه چند تا دختر بهم متلک بندازن خوشحالم میشم :D

تازه نگو صد رحمت به ایران، آخه به هر کسی که متلک نمیندازن، باید به اندازه کافی جذاب باشی :biggrin:

خخخخ..............از در خوابگاه دخترا رد شو به اندازه کافی متلک میشنوی.........البته تنها و بی پناه :)))))) :biggrin:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
رفته محله های خلافکارای اونجا.

تو خودت که پسری جرات داری تو محله های پایین شهر تهران تنها قدم بزنی .؟

عامو ما که مال او پایینایم خبریم نیس................سبک بالانه قدم میزنیم...........:razz:

شهریاری 2

کاربر ممتاز
آفرین ولی خدا نگفته اگه هرکی حجاب نداشت شما به زور وادارش کن، بزنش، بندازش زندون، جریمش کن، تو کشورت راش نده. گفته آیا؟
اقا محمد گفته؟

باید برم بپرسم.
نمیدونم چرا.
ولی بزار ببینم بحثم با اقا محمد ، یا همون محمد اقا:D ، بالاخره به کجا میرسه.

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

.
.
.

یعنی اقا محمد اون موقع که زضا شاه برداشتن حجاب رو قانون کرد مشکلی نداشت.
یا اگه به هر دلیلی الان یه قانون مثل کشورهای دیگه بذارن که با حجاب کسی نمیتونه بره دانشگاه یا مدرسه مشکلی نداره؟

بالا