مرگ 29 هزار کودک سومالیایی در اثر گرسنگی

drippy*

عضو جدید
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]«هرکس صدای برادر مسلمان خود را بشنود که تقاضای کمک می کند و به او کمک نمی کند مسلمان نیست»[/FONT]

در سایه سکوت مدعیان حقوق بشر؛
مرگ 29 هزار کودک سومالیایی در اثر گرسنگی
گزارش "سازمان توسعه بین المللی امریکا" (USAID) نشان می‌دهد بیش از ۲۹ هزار کودک زیر پنج سال در سومالی به دلیل خشکسالی و گرسنگی جان خود را از دست داده اند.
به گزارش گرداب به نقل از"سایت دانشجونیوز"، این آمار روز چهارشنبه در واشنگتن از سوی "نانسی لیندبورگ"، مدیر سازمان کمک به توسعه بین‌المللی برای دفتر دموکراسی، درگیری و امداد انسانی اعلام شد.

این نخستین بار است که چنین تخمین دقیقی از فاجعه انسانی در کشورهای شاخ آفریقا مانند سومالی، اتیوپی و جیبوتی زده می‌شود. آفریقای شرقی خشکسالی مشابهی را در سال 1950 تجربه کرده بود.

پیش از این اعلام شده بود که 2 منطقه در سومالی از قحطی رنج می‌برند؛ بیش از 30 درصد از کودکان این مناطق دچار سوء‌تغذیه مبرم هستند؛ بیش از دو نفر از هر 100 هزار نفر هر روز جان خود را از دست می‌دهند و غذا و دیگر نیازهای اولیه در دسترس اغلب افراد نیست.

"صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل" نیز ماه گذشته وضعیت سومالی را به دلیل وقوع خشکسالی و جنگ "فجیع‌ترین بحران انسانی جهان" نامید و خواستار توجه جامعه جهانی به این منطقه شد.

برآوردها نشان می‌دهدکه مشکلات مردم سومالی با جمعیتی معادل 11 میلیون نفر، بر کشورهای اتیوپی، جیبوتی و کنیا اثر بگذارد. مردم این کشورها نیز قحطی، از بین رفتن محصول، دام و غذا را تجربه کرده‌اند.

چندی قبل "سازمان بهداشت جهانی" (WHO) هشدار داده بود که در سومالی، وضعیت از آنچه هست بسیار وخیم‌تر خواهد شد. کاهش مصرف مواد غذایی و فقدان رژیم غذایی متنوع منجر به سوء‌تغذیه و نقایص ناشی از تغذیه اندک می‌شود و افزایش مرگ و میر ناشی از امراض مسری را به دنبال دارد.

تاکنون برخی کشورها کمک‌های انسان دوستانه خود را به سومالی فرستاده‌اند اما به نظر می‌رسد که این کمک‌ها کافی نبوده و فاجعه در حال گسترش است.

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
؟؟؟؟

؟؟؟؟

من تهجب میکنم اینا که میدونن وضع اقتصادیشون خرابه چرا اینقد بچه میارن؟؟؟؟؟؟؟؟به جای هردوتا آدم بزرگ تو فیلماوعکسا 10بچه میبینی!!!:surprised::surprised::surprised::surprised::eek::eek::eek::eek::confused::confused::confused::confused:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من تهجب میکنم اینا که میدونن وضع اقتصادیشون خرابه چرا اینقد بچه میارن؟؟؟؟؟؟؟؟به جای هردوتا آدم بزرگ تو فیلماوعکسا 10بچه میبینی!!!:surprised::surprised::surprised::surprised::eek::eek::eek::eek::confused::confused::confused::confused:
به این خاطر که مثله شما تنظیم جمعیت پاس نکردند!
خدا کمکشون کنه:cry:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
واقعا وضعیتشون تاسف باره ...
توی یه سایتی نوشته بود روزه میگیرن و بعد با خاک افطار میکنن ...
راستی دوستان یه جا خوندم که اینا از نسل امام حسین و مسلم بن عقیل هستن ! درسته یا نه ؟!!؟!؟
خوب طبیعیه دیگه !
درسته وضع اقتصادیشون خرابه ولی غرایز جنسیشونو که از دست ندادن که ... (!)

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به این خاطر که مثله شما تنظیم جمعیت پاس نکردند!
خدا کمکشون کنه:cry:
بی تلبیت!:mad:
واقعا وضعیتشون تاسف باره ...
توی یه سایتی نوشته بود روزه میگیرن و بعد با خاک افطار میکنن ...
راستی دوستان یه جا خوندم که اینا از نسل امام حسین و مسلم بن عقیل هستن ! درسته یا نه ؟!!؟!؟

خوب طبیعیه دیگه !
درسته وضع اقتصادیشون خرابه ولی غرایز جنسیشونو که از دست ندادن که ... (!)
عجب غریزه ای خیلی فعالن!وقتی میبینن بچه هاشون مثه گل جلو چششون پرپر میشن دیگه باید دست بردارن!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
بی تلبیت!:mad:
عجب غریزه ای خیلی فعالن!وقتی میبینن بچه هاشون مثه گل جلو چششون پرپر میشن دیگه باید دست بردارن!
خوب واقعیت هستش دیگه ضمن اینکه اونا کف دستشون رو بو نکرده بودند که ممکنه با همچین قحطی روبرو بشند!
در کل اینا علاج قبل واقعه بوده.به نظرم وظیفه هر انسانی اینه که اگه میتونه کمکشون کنه مخصوصا مدعیان دروغینی که مسبب اصلی بدبختی اونها هستند:gol:

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب واقعیت هستش دیگه ضمن اینکه اونا کف دستشون رو بو نکرده بودند که ممکنه با همچین قحطی روبرو بشند!
در کل اینا علاج قبل واقعه بوده.به نظرم وظیفه هر انسانی اینه که اگه میتونه کمکشون کنه مخصوصا مدعیان دروغینی که مسبب اصلی بدبختی اونها هستند:gol:
خب پس بهتره هم کمک اقتصادی بهشون بشه هم کمک فرهنگی اموزشی پرورشی بهداشتی!جدی گفتما!اینا فقرفرهنگی هم دارن خییلی شدید!!!

drippy*

عضو جدید
خب پس بهتره هم کمک اقتصادی بهشون بشه هم کمک فرهنگی اموزشی پرورشی بهداشتی!جدی گفتما!اینا فقرفرهنگی هم دارن خییلی شدید!!!

این بنده های خدا دارن از گرسنگی تلف میشن:cry:...ما اگه بتونم فقط جونشونو نجات بدیم شاهکار کردیم... کمک های دیگه پیشکش