مرد و زن و بد بینی ها!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد و زن!!!

این دو مکمل هم هستن و عشق هم .بدون هم نمیتونن زندگی کنن.حالا هر قدر هم قد و مغرور باشن

اما نمیدونم چرا بعضی از دوستان هی از قصد و بی قصد میخوان هی تاریکیهای این رابطه رو ببینن و پررنگ کنن.
میخوان به کجا برسن؟؟؟

تاپیکی زده شد که واقعا زنها ازش لذت بردن.چون بعد از مدتها سیاه نمایی یکی یه حرف مثبت زد:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=200795&highlight=%D9%85%D8%B1%D8%AF

حالا با این تاپیک مقایسه کنید:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=202574
با شقایق و دیگر دوستان همفکرشون یه صحبتی دارم:
چرا شما بدبینانه همیشه دوست دارید بدی ها رو ببینید.شما کم هستید و این بدبینی تو جامعه زیاد نیست و دلیل این حرفم هم اینه که اگه زیاد بودید سنگ رو سنگ بند نبود.و پایه های خانواده و عشق بین این دو وجود نمیداشت

زن از مرد متنفر نیست و مرد از زن هم همینطور.

شما حالا هی تنفر رو با قصد یا بی قصد بخواهید اینجا تبلیغ کنید.

انصاف به خدا خوب چیزیه.

بیاییم مطلبهایی بزاریم تا به سمت خوب شدن حرکت کنیم.با نق زدن کاری انجام نمیشه!

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد و زن!!!

این دو مکمل هم هستن و عشق هم .بدون هم نمیتونن زندگی کنن.حالا هر قدر هم قد و مغرور باشن

اما نمیدونم چرا بعضی از دوستان هی از قصد و بی قصد میخوان هی تاریکیهای این رابطه رو ببینن و پررنگ کنن.
میخوان به کجا برسن؟؟؟

تاپیکی زده شد که واقعا زنها ازش لذت بردن.چون بعد از مدتها سیاه نمایی یکی یه حرف مثبت زد:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=200795&highlight=%D9%85%D8%B1%D8%AF

حالا با این تاپیک مقایسه کنید:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=202574
با شقایق و دیگر دوستان همفکرشون یه صحبتی دارم:
چرا شما بدبینانه همیشه دوست دارید بدی ها رو ببینید.شما کم هستید و این بدبینی تو جامعه زیاد نیست و دلیل این حرفم هم اینه که اگه زیاد بودید سنگ رو سنگ بند نبود.و پایه های خانواده و عشق بین این دو وجود نمیداشت

زن از مرد متنفر نیست و مرد از زن هم همینطور.

شما حالا هی تنفر رو با قصد یا بی قصد بخواهید اینجا تبلیغ کنید.

انصاف به خدا خوب چیزیه.

بیاییم مطلبهایی بزاریم تا به سمت خوب شدن حرکت کنیم.با نق زدن کاری انجام نمیشه!
یه وخت از تاپیک زدن عقب نمونیااااا

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا همونجا بحثو ادامه ندادی؟
برا اینکه یه موضوع به این مهمی تو صفحه چندم یه تاپیک بدبینی شاید مخاطب کمتری و نظرات کمتری داشته باشه.

در ضمن این تاپیک موضوعی کلی تر داشت و شامل یه تاپیک دیگه هم میشد.

به جای قضاوت در باره نیت من یه بار دیگه متن رو بخونید بهتره

nena_921

عضو جدید
خوب درمورد علاقه شد من یه سوال برام پیش اومده ؟
میشه یه پسری از یه جایه دور با چندبار چت و دیدن طرف تو وب عاشق اون دختره بشه؟
برایه من عجیب و غیر قابله باور هست ولی خوب دوست دارم نظر آقایون باشگاهو بدونم
مرسی

love me

عضو جدید
من نمیدونم چرا وقتی یک نفر یه کار غیر منطقی انجام میده باید همه زیر سوال برن این احمقانه و غیر منطقیه که کسی با چت کردن عاشق بشه ولی وجود داره ولی همه پسرا این طوری نیستن

nena_921

عضو جدید
خوب من برایه منم عجیبه . اخه مگه میشه از پشت وب و چت کردن یکی عاشق یکی بشه؟
برام شده سوال!!!! نمی دونم هرچی فکر می کنم عقلم به جایی قد نمیده که جواب دوستمو بدم

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من برایه منم عجیبه . اخه مگه میشه از پشت وب و چت کردن یکی عاشق یکی بشه؟
برام شده سوال!!!! نمی دونم هرچی فکر می کنم عقلم به جایی قد نمیده که جواب دوستمو بدم
بهتر نیست یه تاپیک بزنی و سوالتو اونجا بپرسی؟؟؟
اخه ربطی بین دو موضوع نمیبینم:gol:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره تازگیا موافقم :surprised:
ینی موافقم تازگیا یه سری هستن که فقط دارن درباره زن و مرد تاپیک میزنن ومطالبشونم فقط در جهت بدبین کردن این دو جنس به هم هست و هیچ نکته مثبتی توش نیست.
یه جا زنارو مسخره میکنن یه جای دیگه مردارو
به این میگن فرهنگسازی(البته ضد فرهنگ) از نوع ضایعش. :w16:

مرسی
نه بابا نمیشه
شاید ته دلش یهجوری بشه ولی اگه عقل داشته باشه نمیشه
امکان داره از روی احساسات بشه
اصلا به من چه میشه بشه نمیشه نشه :cool:
والا :biggrin:

mina.a.s

عضو جدید
به نظر من همه چی بستگی به ادمش داره دیگه دوره اینکه مردو زن رو جدا یا همه چی رو سیاه یا سفید ببینی گذشته
حرفای شقایق جون خیلیهاش درباره خیلی از مردا خصوصا اونایی که یه کم ذهنشون بسته است صدق میکنه و خیلی از اینا رو دور وبرم دیدم اما مثلا هیچ کدومش رو درباره نامزد خودم قبول ندارم

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
من وسط تاپیک شقایق .. تاپیک تورو دیدم!! حرفاتم اونجا خوندم!! شما منطقی هستی و این خوبه!

ولی یه واقعیتی که هست اینه که من از دوستی با پسرا خاطرات خوبی دارم ولی از موندن باهاشون خیلی می ترسم!

قبول داری عیب هایی که پسرها دارن( مثلا اینکه به راحتی بعد از یه مدت به خودشون اجازه می دن برن با کس دیگه ای) این عیب ها گند می زنه به یه عمر به جونی و اعتماد و احساسات یه آدم!!
در حالی که عیب های دخترها( یا به عبارت دیگر خصوصیات منفی دخترها) زودگذر و قابل برگشت و گذشته !!
خودت منطقی مقایسه کن!
پسرها ساختار ذهنی بسیار ساده ای دارن و کار باهاش بسیار سادست
ولی تا زمانی که باهاش ازدواج نکنم و ترس از دست دادنم رو داشته باشه! تا جایی که بفهمه من هم آزادم که اگه بره با کس دیگه می ره به درک واسه همیشه!! و من هم میرم با کس دیگه که شاید خیلی بهتر از اون باشه!به محض اینکه بفهمه دیگه مال اونم از آزادی های نا برابرش تو این جامعه استفاده می کنه و من نمی تونم هیچ کاری بکنم! پس ترجیح میدم ازدواج نکنم! آمار طلاقو نگاه کن تازه اضافه کن کسایی که به خاطر حفظ زندگی و بچه شون و آبروشون دارن میسازن! ببین حق دارم با منطق بگم مرد و زن بهتره ازدواج نکنن بهتره دوست باشند تا هر وقت که احساس کردن دیگه نمی تونن هم دیگرو تحمل کنن بدون ناراحتی اعصاب کشمکش و نا برابری های جنسیتی برن به کار و زندگیشون برسن!

آخرین ویرایش:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب واقعیت های جامعه شد بد بینی و دروغ هایی که یه مرد با اسم یه زن فمنیست نوشت شد مورد پسند خانوم ها:surprised:
برو عزیزم حنای این جور دلقک بازی ها دیگه رنگ نداره
با این کارها نمی تونید جلوی فمنیست هارو بگیرید یا بد جلوه بدیدشون:razz:
ما از مردهارو دوست نداریم و نخواهیم داشت خودتونو الکی غالب نکنید خوب جلوه ندید اون آشغال هاییم که تو اون تاپیک بود جز حال بهم زنی تاثیر دیگه ای رومون نداشت

Ahmad.n.t

عضو جدید
salam
man ozve jadid hastam va moteasefane safhe farsi nadaram majbooram finglish bezanam
va faghat mikhastam begam vaghean nemishe az poshte web ya chat ashegh shod
roo dar roo ham adam motmaen nis che berese az poshte web ajibo khande dare ;)
baz ham ozr khahi mikonam

• Like
واکنش ها: Next

Next

عضو جدید
salam
man ozve jadid hastam va moteasefane safhe farsi nadaram majbooram finglish bezanam
va faghat mikhastam begam vaghean nemishe az poshte web ya chat ashegh shod
roo dar roo ham adam motmaen nis che berese az poshte web ajibo khande dare ;)
baz ham ozr khahi mikonam

ضمن عرض سلام و ادب و احترام و از این حرفا باید بگم . عاشق شدن که قاعده و قانون نداره که یه هو چش وا می کنی می بینی عاشق شدی ..

HesamSH

عضو جدید
مرسی

اگه پسره احمق باشه چرا که نه. میشه

HesamSH

عضو جدید
به نظر من همه چی بستگی به ادمش داره دیگه دوره اینکه مردو زن رو جدا یا همه چی رو سیاه یا سفید ببینی گذشته
حرفای شقایق جون خیلیهاش درباره خیلی از مردا خصوصا اونایی که یه کم ذهنشون بسته است صدق میکنه و خیلی از اینا رو دور وبرم دیدم اما مثلا هیچ کدومش رو درباره نامزد خودم قبول ندارم

تو که گفتی خیلیاش درست بوده. میگفتی خیلیاشم نادرست بوده. ممکنه خیلیاش فقط یه بار توسط یه نفر اتفاق بیفته ولی این درسته که به همه نسبت بدیم؟

HesamSH

عضو جدید
من وسط تاپیک شقایق .. تاپیک تورو دیدم!! حرفاتم اونجا خوندم!! شما منطقی هستی و این خوبه!

ولی یه واقعیتی که هست اینه که من از دوستی با پسرا خاطرات خوبی دارم ولی از موندن باهاشون خیلی می ترسم!

قبول داری عیب هایی که پسرها دارن( مثلا اینکه به راحتی بعد از یه مدت به خودشون اجازه می دن برن با کس دیگه ای) این عیب ها گند می زنه به یه عمر به جونی و اعتماد و احساسات یه آدم!!
در حالی که عیب های دخترها( یا به عبارت دیگر خصوصیات منفی دخترها) زودگذر و قابل برگشت و گذشته !!
خودت منطقی مقایسه کن!
ولی تا زمانی که باهاش ازدواج نکنم و ترس از دست دادنم رو داشته باشه! تا جایی که بفهمه من هم آزادم که اگه بره با کس دیگه می ره به درک واسه همیشه!! و من هم میرم با کس دیگه که شاید خیلی بهتر از اون باشه!به محض اینکه بفهمه دیگه مال اونم از آزادی های نا برابرش تو این جامعه استفاده می کنه و من نمی تونم هیچ کاری بکنم! پس ترجیح میدم ازدواج نکنم! آمار طلاقو نگاه کن تازه اضافه کن کسایی که به خاطر حفظ زندگی و بچه شون و آبروشون دارن میسازن! ببین حق دارم با منطق بگم مرد و زن بهتره ازدواج نکنن بهتره دوست باشند تا هر وقت که احساس کردن دیگه نمی تونن هم دیگرو تحمل کنن بدون ناراحتی اعصاب کشمکش و نا برابری های جنسیتی برن به کار و زندگیشون برسن!

کاش تو هم منطقی حرف میزدی، کاش

mina.a.s

عضو جدید
تو که گفتی خیلیاش درست بوده. میگفتی خیلیاشم نادرست بوده. ممکنه خیلیاش فقط یه بار توسط یه نفر اتفاق بیفته ولی این درسته که به همه نسبت بدیم؟
حرف منم همین بود این که وقتی یکی یه کاری کرد نباید به همه نسبت بدیم مرد و زنم نداره خیلی از زن ها هم هستن که به هم جنس خودشون هم رحم نیمیکنن چه برسه به غیر هم جنس

HesamSH

عضو جدید
چه جالب واقعیت های جامعه شد بد بینی و دروغ هایی که یه مرد با اسم یه زن فمنیست نوشت شد مورد پسند خانوم ها:surprised:
ما از مردهارو دوست نداریم و نخواهیم داشت خودتونو الکی غالب نکنید خوب جلوه ندید اون آشغال هاییم که تو اون تاپیک بود جز حال بهم زنی تاثیر دیگه ای رومون نداشت

با من ازدواج میکنی؟ :thumbsup2:

HesamSH

عضو جدید
حرف منم همین بود این که وقتی یکی یه کاری کرد نباید به همه نسبت بدیم مرد و زنم نداره خیلی از زن ها هم هستن که به هم جنس خودشون هم رحم نیمیکنن چه برسه به غیر هم جنس
آفرین. حرف حساب جواب نداره. اصلا نمیشه گفت همۀ مردها خوبن یا همشون بدن. هم بد دارن. هم خوب. مثل زن ها که هم خوب دارن هم بد.

Next

عضو جدید
آفرین. حرف حساب جواب نداره. اصلا نمیشه گفت همۀ مردها خوبن یا همشون بدن. هم بد دارن. هم خوب. مثل زن ها که هم خوب دارن هم بد.

بله اقا سرجم همشون یه کرباسن :w45:
اصلا نمی دونم خدا چرا این همه دوجنس افرید ..
باز هم می گم اگه زن چیزه خوبی خدا واسه خودش میگرفت .​
:d:d:thumbsup2:

HesamSH

عضو جدید
بله اقا سرجم همشون یه کرباسن :w45:
اصلا نمی دونم خدا چرا این همه دوجنس افرید ..
باز هم می گم اگه زن چیزه خوبی خدا واسه خودش میگرفت .​
:d:d:thumbsup2:

خدا چون جنسش تکه. جنس مخالف نداره که بخواد بگیره :D ولی واقعا همشون( چه مرد و چه زن) یه کرباسن.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز

خودت منطقی مقایسه کن!

ممنون از نظرت
بنده هم میخوام بگم که هر جنسی یه ایرادی داره و زن و مرد خوب و بد داریم.
اما بعضی ها فقط بدی ها رو میبینن.این درده!!!

البته مقاصدی هم پشت این بد بینی شاید باشه.خدا میدونه.

درباره خصوصیت پسرها بگم که متاسفانه جنس مرد جماعت همینطوره.ساختار طبیعیش(الهام از طبیعت گرفته)همینه.
شما دخترها برا همین هست که میگن خودتونو اروزن در اختیار پسر ها ندید و ارزش خودتون رو حفظ کنید و پسر اگه شما رو اسون گیر بیاره فکر میکنه اونچنان ارزشی ندارید و اسون هم ولتون میکنه ولی اگه خیلی سخت به دستتون بیاره شما رو به این راحتیا ول نمیکنه.مخصوصا که اهرم فشاری مثل ازدواج هست که جلوی بوالهوسی این مرد جماعت رو میگیره.
شما دخترا باید ارزش خودتون رو درک کنید
این پیامی هست که اسلام براتون اورده.حجاب هم یکی از چند تا راهکارهای این پیام هست که جسم و بدن و موهاتون رو راحت دست این جنس بوالهوس ندید

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که هنوز نفهمیدم تو زنی یا مرد.

اما ممنون از نظرت کاملا مهر تاییدی به حرف اول تاپیک زدی.دستت درد نکنه

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بدبینی بعضی ها از اونجا نشات میگیره که بینش اعتقادی به این جهان هستی هم با بدبینی و شکه

یکی از خوبی های اعتقاد به خدا اینه که همه چیز رو با حکمت الهی میبینیم و برا همین یه جور مثبت اندیشی و روحیه مثبت میاد سراغمون.

انسان مومن همیشه خوبی ها رو میبینه و بدی ها رو سعی میکنه کمترش کنه.

این اصل در تمام مراحل زندگی هست.
مثلا خانواده.اگه زن و شوهری 50 تا بدی داشته باشن 50 تا خوبی قانون اینه که 50 تا خوبی رو بزرگ کن و همیشه ببین و 50 تا بدی رو همیشه کوچیکش کن و سعی کن نبینی.
وگرنه دیگه هیچ زندگی (تاکید میکنم هیچ زندگی)دوام نخواهد داشت

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
شخصا اینجوری نیستم !