بله ما خودمون اینکاره ایم :دیییییییییی
خواهش یره :دییییییییی...بهرحال ماه رمضان ماه امتحان الهیه دیگه..باید امتحان بشی![]()
امیدوارم خدا هیچ مشهدیی رو با شله امتحان نکنه

بله ما خودمون اینکاره ایم :دیییییییییی
خواهش یره :دییییییییی...بهرحال ماه رمضان ماه امتحان الهیه دیگه..باید امتحان بشی![]()
امیدوارم خدا هیچ مشهدیی رو با شله امتحان نکنه![]()
اینقد تابلوئه هم گفتم انگور گفتی سوها؟؟ !!! :دیییییییییییییییی[/
QUOTE]
اسم تاپیکتو عوض کن بذار غیبت کنون سوها
تو یعنی؟؟؟مشهدیا کلا در لفافه صحبت میکنن :دیییییییییییییییییی![]()
آفرین تکذیبش کن ... وای بر تکذیب شوندگان..ما هم شوما را با کمال احترام تکذیب موکونیم :دییییییییییییییییییی
ها....حالا نوموخواد شرمنده باوشی![]()
میدونسی اون انگور نازنین موخواس دس به خودکشی بزنه؟منم موخواس بکشه.....هی....)
ای آدم فراری از شمالیا...نمیای شمال بودونی شه خبره.....:دیییییییییییییییییییییییییی![]()
.
نرو نگو به همه ده کور![]()
ای بابا...این پیلا پیلا مثه انگور آویزونه از باشگاه..کجا بره اخه؟؟ :دییییییییییییییییییی
آره داغون بود..همه رو زیر بار فحش گرفته بود...ولی اینقد حال داد...3 تا اخطار بهش دادم اخراج شد :دییییییییییی تا حالا اینقد حال نکرده بودم :دییییییییی حالا میفهمم این مدیرا چرا هی اخراج میکنن :دیییییییییییییییییی
.
ما از دیشبش هرچی گزارش میدادیم اون پستا و پیامای فجیهشو هیچ کس محل نمیداد!
بوشو بابا ..... ما راسخ تر ازین حرفا در صحنه ایم .. پاپوشه آقاااااای بابا..شما دخترام میگن غذا سرده خودکشی میکنین..غذا گرمه خودکشی میکنین..غذا ولرمه بازم خودکشی میکنین :دییییییییییییییییییییییییییی
خسته بود خو.....:دیییییییییییییییییییییییییی
آخریه؟
میگم چه زود اخراجش کردن.....پ تو بودی اخطار میدادی؟(حال بنمو مارتین ژان):دیییییییییییییییییییییی![]()
خوب کاری میکنی:دیییییمنم همیشه خسته ام..ولی بجای خودکشی میخوابم :دیییییییییی
هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..![]()
راس میگوی خو...
آدمِ خسته میره میخوابه خو....
خو شایدم میخواس بره بخوابه...:دییییییییییییییییییییییی
حال بنمو.....![]()
واقعا .. شاید میخواستم بخوابم
اما تو له ام کردی
تا 10 صب خوابم نبرد:دیییی
آمین یا رب العالمین :دییییییییییییامیدوارم خدا هیچ مشهدیی رو با شله امتحان نکنه![]()
ما خودمون شعبه داریم آقا مزاحم کسب و کار نشوبا سلام.
اگه شله خواستین در خدمتیم البته با سفارش چند روز قبل کلیویی 20تومن نا قابل .
تویی ماه رمضان هم سرویس میدهیم از مجالس کوجک تا بزرگ.
(ستاد دل گرم کردن دوستاران شله مشهدی)![]()
ما خب کارمون درسته :دیییییییییییییییییییاینقد تابلوئه هم گفتم انگور گفتی سوها؟؟ !!! :دیییییییییییییییی[/
QUOTE]
اسم تاپیکتو عوض کن بذار غیبت کنون سوها
تو یعنی؟؟؟![]()
آفرین تکذیبش کن ... وای بر تکذیب شوندگان..![]()
.
.
ما از دیشبش هرچی گزارش میدادیم اون پستا و پیامای فجیهشو هیچ کس محل نمیداد!
بوشو بابا ..... ما راسخ تر ازین حرفا در صحنه ایم .. پاپوشه آقااااا
![]()
خوب کاری میکنی:دییییی
اما تو له ام کردی
باز که اومدی تو!!! خودکشی چی شد پس؟؟![]()
ما خب کارمون درسته :دییییییییییییییییییی
باز که اومدی تو!!! خودکشی چی شد پس؟؟![]()
بعد از مسافرت مشهد![]()
از قدیم گفتن کار امروز را به فردا نیفکن :دیییییییییییییییبعد از مسافرت مشهد![]()
فردا نمیندازم که .. 6 ماه دیگه:دیییییییییاز قدیم گفتن کار امروز را به فردا نیفکن :دییییییییییییییی
حالا راستی قضیه این دعواتون با طرف چی بود؟؟ از چی شروع شد به کجا ختم شد؟؟
قشنگ توضیح بده یه بسته چس فیل گذاشتم کنارم :دییییییییییییییییییییییییییییی
بهرحال کاری که باعث خوشحالیه قشر عظیمی از دوستان میشه زشته که به تاخیر بیفته :دیییییییییییییییییییفردا نمیندازم که .. 6 ماه دیگه:دییییییییی
الان میان تاپیکتو میبندنا:دیییی
بگممممممم؟؟؟ ب:دیییییی
بهرحال کاری که باعث خوشحالیه قشر عظیمی از دوستان میشه زشته که به تاخیر بیفته :دییییییییییییییییییی
بگووو بگوووو...اینجا منطقه پرواز ممنوعه :دییییییییییییی
نزار این چس فیلا رو دستم باد کنه :دیییییییییییی
عجب بیشعوری بوده دیگه این.....چه فکری با خودش کرده مثلا؟؟!!! دخترا با فحش جذبش میشن ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نه نه ... قضیه صخره و اینا .. :دییییییییی
هیچی آقا این اومد یه جمله زشتی نوشت گفت بچه ها این شمالیه بگین معنیش چیه یکی از دوستا بهم گفت
بعد جمله هه کلا معلوم بود چیه ها .. یعنی فعلش دیگه اصل فارسی بود! فقط دوتا کلمه ناشیانه انداخته بود قبلش! یعنی کلا عمد بود همش
سرپاسی مودب بش گفت جمله او پاک کن زشته بعد من گفتم نسی این عمدا اینو نوشته وگرنه افغانی هم میفهمید که این جمله فوشه این که دیگه فارسه..
دیگه پخ ها آغاز شد!!!!! والسلام
عجب بیشعوری بوده دیگه این.....چه فکری با خودش کرده مثلا؟؟!!! دخترا با فحش جذبش میشن ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی بود حالا یوزرش؟؟ من اون آخری رو دیدم..
اهاااا...فضای مجازی همینش جالبه...طرف کاملا بعضی وقتا ماهیتشو رو میکنهاولی استفان و دمون بود
از گفتن بقیه معذوریم
نیمیدونم با و ... نه بابا جذب چیه .. مشکل داشت .. جالبه ب من پخ میداد چرت میگفت بعد تو تاپیک تیریپ مظلومیت میومد و میگفت چرا به من میگی افغانی!
دیگه دید نسی هم داره بد باش تا میکنه خودشو رو کرد! البته صبش پستاشو ویرایش کرده بود دوباره مظلومیتی شده بود .. !
اهاااا...فضای مجازی همینش جالبه...طرف کاملا بعضی وقتا ماهیتشو رو میکنه
اون موقعی که من اومدم دیگه خبری از مظلومیت نبود یه ریز داشت فحش میداد...بد هااااااااا
البته اگه بودمم مث دیشب پا به پای همسنگرا مقاومت میکردم....!آره آره دیدم بچه ها له شدن ... خوب بود من نبودما ..اصن اومدم دیدم برا م پیام تهدیدانه گذاشته میخواستم پخو وا نکنم !!!![]()
![]()
مریض بود کلا!![]()
نمیدونم والا....عجیب بود کلا موضوعالبته اگه بودمم مث دیشب پا به پای همسنگرا مقاومت میکردم....!
اما برام عجیب بود که اینقد دیر اخراج شد .. من دیگه مطمئن بودم با اون حرفای دیشبشو گزارشای ما صب نشده اخراجه!![]()
به زمان خودکشیم فک کن:دیمن میرم .. شبت خوش![]()
امیدوارمنه میرسین نگران نباش..اون همیشه همونجوریه روالش...نمره های بچه هاشم همیشه خوب میشه
صوبت بی صوبت....]
.
اما تو له ام کردی
نه دیگه ایتالی المانو برد من امید به زندگی پیدا کردم:دیبه زمان خودکشیم فک کن:دی
شبت خوش
صوبت بی صوبت....![]()
اصن نمتونستم......مارتینو که هس کردم باس بهش بگم.....نمدونم شرا....به بخیه هم که داشتم میگفتم هین هسو داشتم بوخودا.....:دییییییییییییییییییی
ها....منو شطرنجی نمو......:دییییییییییییییییییییییی
نه دیگه ایتالی المانو برد من امید به زندگی پیدا کردم:دی
ای شطرنج
:دییییییییی
دیگه کار و بار گرفت دیگه..استقبال خوب بود...معماری رو گذاشتیم کنار مغازه شله باز کردیم :دیییییییییییی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ترین های مردم دنیا کدامند؟؟؟ | زنگ تفريح | 2 | |
M | به بهانه حمله ناجوانمردانه رژیم اشغالگر قدس به مردم بیدفاع غزه | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
دختر 6 ماهه ای که مردم دنیا را مبهوت کرده! | زنگ تفريح | 12 | |
![]() |
زبان سوتی! زبان مردم یک روستا | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
مردم این شهر خورشید را نمیبینند | زنگ تفريح | 0 |