مردان و زنان....

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندتا نظر درمورد آقايون!!!

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند ! تیموتیلیری "
اگر مردها می توانستند حامله شوند آن وقت سقط جنین ایین مقدسی می شد !"فلورانس کندی "
زن بدون مرد مثل یک ماهی بدون دوچرخه است ! "گلوریا استاینم "
شما همیشه می توانید برای سالگرد ازدواج ، شوهرتانرا غافلگیر کنید . فقط کافی است یادش بیاورید که آن روز سالگرد ازدواج شماست !!! " ال شلاک "
شوهرم گفت به فضای بیشتری احتیاج دارد ، من هم او رابهبیرون خانه فرستادم و در را پشت سرش قفل کردم !"رز آنی "
طبقه بندیمردها از نظر مادر من : مرد خوب برایت هر کاری انجام می دهد ، مرد بد هر بلایی کهبتواند به سرت می آورد . "مارگارت ات وود "
پرسش : وقتی شوهرت باعصبانیت از خانه بیرون می رود چه کار می کنی ؟
پاسخ : در را پشت سرش می بتدم ! " آنجلا مارتین "
اگر چه می دانم دوستم دارد،امشب غمگینم،چوننگاهش،به شیرینی رویاهای من نبود ." سارا تیزدیل "
مردها با یکبیماری وراثتی متولد می شوند . روانشناسان در تعریف این بیماری می گویند : ترس ازاینکه اگر به زنی وابسته شوی ، مرد مجردی در جای دیگری ممکن است از زندگی بیشتر ازتو لذت ببرد ! " دیو باری "
مردها از صفت " جوان " برای زنهای زیر 18سال و مردهای زیر 80 سال استفاده می کنند !!!
"نانسی لین دزموند "
اگرزنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراهاو را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت ودامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون می برد و تمام مدت به زنی کهلباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!
"بالتیمور بیکن "

آخرین ویرایش:

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر می کنید قبل از اینکه یک مرد اعتراف کند که گم شده است چند راه دیگر را باید بالا و پایین برود ؟! " نویسنده ی ناشناس "
تنها 99 درصد مردها هستند که باعث بدنامی 1 درصد باقی مانده می شوند ! " نویسنده ی ناشناس "
او مثل همان خروسی است که خیال می کند خورشید برای این طلوع می کند که صدای قوقولی قوقوی او را بشنود . "جرج الیوت "
ما نقاط مشترک زیادی با هم داشتیم ، من عاشق او بودم و او هم عاشق خودش بود !!! " شلی وینترز "
وقتی مردی به من می گوید که می خواهد همه ی ورق هایش را رو کند همیشه بی اختیار به آستینش نگاه می کنم !!! " لزلی بلیشا "
اکثر مردها سه گروه را دوست دارند ولی هیچ وقت آنها را درک نمی کنند : افراد مونث ، دخترها و زنها !!! "نویسنده ی ناشناس "

حرفی نیست که زنها کودن هستند ،ولی آنها برای این این طور آفریده شده اند که بتوانند با مردها برابری کنند!!!!!" جرج الیوت "
شما خیلی مردهای باهوش را می شناسید که با زنهای کودن ازدواج کرده اند ، ولی هرگز زن باهوشی را پیدا نمی کنید که با مرد کودنی ازدواج کرده باشد ! " اریکا جانگ "
مردها دارای قوه ی بینایی هستند ولی زنها از بینش برخوردارند ." ویکتور هوگو "
برای اینکه مردی را واقعا بشناسید ببینید که با یک زن ، یک بچه و یک لاستیک پنچر چطور رفتار می کند .
"
نویسنده ی ناشناس "
وقتی شما نشسته اید مردها و بچه ها فکر می کنند حتما منتظرید تا کسی کاری به شما بدهد تا برایش انجام بدهید !!!
"
سرنا گری "
هیچ وقت سوار ماشین مردهای ناشناس نشوید و فراموش نکنید که همه ی مردها برای شما ناشناس هستند .رابین مورگان "
زن بودن کار بسیار شاقی است ، چون معمولا مستلزم سر و کله زدن با مردهاست !!!

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن باهوش

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مرد و یک زن به ریسمانی که از یک هلیکوپتر آویزان بود چنگ زده بودند. خلبان اطلاع داد که وزن هلیکوپتر سنگین است و باید یکی از آنها فداکاری کند و برای نجات جان بقیه، ریسمان را رها کند. [/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]همگی آنها به هم نگاه کردند و به دنبال فرد فداکاری می گذشتند. ناگهان زنی که در بین آنها بود شروع به سخن گفتن کرد و چنین گفت:
«ما زنها تمام زندگیمان را صرف فداکاری برای مردها کرده ایم. از درد و رنج زایمان گرفته تا تربیت فرزندان و اداره کردن خانه و ... بنابراین نگران نباشید، اینجا هم من فداکاری می کنم و برای نجات جان شما خودم را فدا می کنم.»
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مردها که اشک در چشمانشان پر شده بود و از اینهمه فداکاری احساساتشان به شدت تحریک شده بود، همگی دستهایشان را از ریسمان رها کردند که برای زن دست بزنند که ...

[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]و زن به سلامت به مقصد رسید
[/FONT]

ارش مهرداد

عضو جدید
به دنيای متمدن پا نخواهيم نهاد
مگر آنگاه که زن در ميان ما
از يک لايه گوشت چرب و نرم
به صورت يک نمايشگاه گل درآيد...

نزار قبانی

ارش مهرداد

عضو جدید