مردانگی کورش در برخورد با پانته آ ي بسيار زيبا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
عزیزم من توهین نکردم و این تراوشات ذهنی نیست من فقط خواستم بگم تفصیری که دوست قبلی کردن چقدر نا مربوز بوده و اینکه پیامبر چهل تا زن داشت توهین حساب میشه ؟؟؟ مگه نداشت خب لابد من اشتباه کردم تو تعدادش 10 تاش که رسمی بود که همه قبول دارن و مگه کاره بدی هستش زن آوردن؟؟بعدش کوروش نیاز به بالا بردن نداره خودش اون بالا بالا هاست همه دنیا ازش رازی هست کی باهاش مخالف حتی کشور هایی که تصرف میکرد همه به استقبالش میومدن مثل بابل همه دوست داشتن به تمدن ایرانیاه بپیوندن غیر اینه ثابت کن

من بحثم اینجا فقط سر پیامبره
این همه که میگی قبول دارن رو من نمیشناسم
پیامبر چهل تا زن
تو تعدادش 10 تاش که رسمی بود که همه قبول دارن
به نظرت اینا غیر از تراوشات ذهنی شما و اون همه که میگی قبول دارند چه چیز می تواند باشد؟!!!

behnam_elec

کاربر بیش فعال
یه روز یه نفر از کنار ریل رد میشد یهو میبینه ای داد بیداد سنگا رو ریل جمع شده،چیکار کنه نکنه می پره جولو قطار و وقتی بهش نزدیک میشه یه نارنجک از جیبش در میاره و می ندازه تو قطار و قطاره میره هوا، بعدش یکی از مسافرا که زنده می مونه میگه آهای مرد حسابی این چه کاری بود که کردی!؟، مرده سرش رو می ندازه پایین و متوجه اشتباهش میشه، میگه:

ببخشید من همیشه دهقان فداکار رو با حسین فهمیده قاطی می کنم،

جالبه بدونید که دهقان نمای فداکار داستان راستان رو هم با چوپان دروغگو قاطی می کرد،

من این داستان رو یه جوره دیگه ش البته در مورد حضرت یوسف(ع) شنیده بودم،

تعصبات روبزاریم کنار و خودمون رو اصلاح کنیم شاید رستگار شدیم.

دوست عزیز یوسف هر کی بود و هر چی بود بد از کوروش اومده
پس یه نگاه به تاریخ بنداز بد صحبت از تعصب و... بکن
ماکردا نوروز2711 رو جشن گرفتیم مطمئن باش پیش از این که خودمو یه مسلمان بدونم خودمو یه ایرانی و کوروش پرست میدونم چون جلوه ی حقیقی حق رو کره زمین بود

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماکردا نوروز2711 رو جشن گرفتیم مطمئن باش پیش از این که خودمو یه مسلمان بدونم خودمو یه ایرانی و کوروش پرست میدونم چون جلوه ی حقیقی حق رو کره زمین بود

خوش مان هات همشهری.

anjam.vazife

عضو جدید
من بحثم اینجا فقط سر پیامبره
این همه که میگی قبول دارن رو من نمیشناسم

به نظرت اینا غیر از تراوشات ذهنی شما و اون همه که میگی قبول دارند چه چیز می تواند باشد؟!!!

نمیشناسین یا زدین کوچه علی چپ -
تاریخ نویس ها - پادشاهان و اوباما - احمدی نژاد که چندی پیش چپی خودشو به گردن کوروش نمادین انداخت وهمه عالم حالا شما بگین کی ازش انتقاد کرده ؟؟؟
جمله دومتونو متوجه نشدم شرمنده؟؟

Miss Nini

عضو جدید
یه روز یه نفر از کنار ریل رد میشد یهو میبینه ای داد بیداد سنگا رو ریل جمع شده،چیکار کنه نکنه می پره جولو قطار و وقتی بهش نزدیک میشه یه نارنجک از جیبش در میاره و می ندازه تو قطار و قطاره میره هوا، بعدش یکی از مسافرا که زنده می مونه میگه آهای مرد حسابی این چه کاری بود که کردی!؟، مرده سرش رو می ندازه پایین و متوجه اشتباهش میشه، میگه:

ببخشید من همیشه دهقان فداکار رو با حسین فهمیده قاطی می کنم،

جالبه بدونید که دهقان نمای فداکار داستان راستان رو هم با چوپان دروغگو قاطی می کرد،

من این داستان رو یه جوره دیگه ش البته در مورد حضرت یوسف(ع) شنیده بودم،

تعصبات روبزاریم کنار و خودمون رو اصلاح کنیم شاید رستگار شدیم.

خیر شما اگه کتاب ازکوروش تا پهلوی رو بخونین این داستان توش ذکر شده
حتی در کتب دیگر هم هست
منبعش معتبره
داستان مشهوری هستش

anjam.vazife

عضو جدید
ممنون دوست عزیز

JavadMessi

مدیر بازنشسته
نمیشناسین یا زدین کوچه علی چپ -
تاریخ نویس ها - پادشاهان و اوباما - احمدی نژاد که چندی پیش چپی خودشو به گردن کوروش نمادین انداخت وهمه عالم حالا شما بگین کی ازش انتقاد کرده ؟؟؟
جمله دومتونو متوجه نشدم شرمنده؟؟

عزیز چرا مغلطه می کنین
من اصلا بحثم کوروش کبیر (که منم قبولش دارم البته نه مثل شما)نیست
بد نیست پست قبلی خودتون رو یه بار دیگه بخونین
خب لابد من اشتباه کردم تو تعدادش 10 تاش که رسمی بود که همه قبول دارن و مگه کاره بدی هستش زن آوردن
تاریخ نویس ها - پادشاهان و اوباما - احمدی نژاد
به نظرت اینا چه ربطی به هم داشت که سریع میخوای به هروسیله ای موضع گیری کنی؟!
جمله دومم هم کاملا واضح بود!

aiineye degh

عضو جدید
عزیزم من توهین نکردم و این تراوشات ذهنی نیست من فقط خواستم بگم تفصیری که دوست قبلی کردن چقدر نا مربوز بوده و اینکه پیامبر چهل تا زن داشت توهین حساب میشه ؟؟؟ مگه نداشت خب لابد من اشتباه کردم تو تعدادش 10 تاش که رسمی بود که همه قبول دارن و مگه کاره بدی هستش زن آوردن؟؟بعدش کوروش نیاز به بالا بردن نداره خودش اون بالا بالا هاست همه دنیا ازش رازی هست کی باهاش مخالف حتی کشور هایی که تصرف میکرد همه به استقبالش میومدن مثل بابل همه دوست داشتن به تمدن ایرانیاه بپیوندن غیر اینه ثابت کن

کوروش کبیر فقط یک انتخاب شده بود. همین.
بله شما درست می گین حتی تو قرآن هم آمده است ولی به اسم ذولقرنین(دارای 2شاخ)
اما پیامبر معصوم بود یک برگزیده شده بودند .
مثل اهل بیت شان
آیا کوروش به معراج رفت؟
آیا کوروش معصوم بود؟
آیا یاراش بهش (مثل پیامبر) تهمت دوونگی و دذدی بهش میزدن؟

anjam.vazife

عضو جدید
عزیز چرا مغلطه می کنین
من اصلا بحثم کوروش کبیر (که منم قبولش دارم البته نه مثل شما)نیست
بد نیست پست قبلی خودتون رو یه بار دیگه بخونین

به نظرت اینا چه ربطی به هم داشت که سریع میخوای به هروسیله ای موضع گیری کنی؟!
جمله دومم هم کاملا واضح بود!
اهان اینکه پیامبر بیشتر از یک زنو داشت رو میگفتم که همه قبول دارن مگه ندارن ؟؟
خب بحثتون راجع به پیامبر چیه بفرمایید
عزیزم من اوباما و .. گفتم که شما گفتید منظورتون از همه کیه منطورم اونا بودن همشون از کوروش رازی بیدن

آخرین ویرایش:

anjam.vazife

عضو جدید
کوروش کبیر فقط یک انتخاب شده بود. همین.
بله شما درست می گین حتی تو قرآن هم آمده است ولی به اسم ذولقرنین(دارای 2شاخ)
اما پیامبر معصوم بود یک برگزیده شده بودند .
مثل اهل بیت شان
آیا کوروش به معراج رفت؟
آیا کوروش معصوم بود؟
آیا یاراش بهش (مثل پیامبر) تهمت دوونگی و دذدی بهش میزدن؟

این هم از دوشاخ عکس کوروش
عزیزم شما دید کوروش به معراج نرفت شما دیدی پیامبر به معراج رفت
شما از کوروش گناهی سراغ دارین که میگین معصوم نیست؟؟
خب یارنش بهش وفادار بودن چه ربطی داشت این تو ذات ایرانی هاست حالا خیانت کارن دارن نمیگم همشون وفادارن

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اهان اینکه پیامبر بیشتر از یک زنو داشت رو میگفتم که همه قبول دارن مگه ندارن ؟؟
خب بحثتون راجع به کوروش بزرگ چیه بفرمایید
عزیزم من اوباما و .. گفتم که شما گفتید منظورتون از همه کیه منطورم اونا بودن همشون از کوروش رازی بیدن

اصلا از بحث بی سروته خوشم نمیاد اما چاره نیست
شما گفتید همه 40 زن داشتن پیامبرو قبول دارن من گفتم این همه کیاند حالا دوباره بگو اوباما و احمدی نژاد!!!
هان اینکه پیامبر بیشتر از یک زنو داشت رو میگفتم که همه قبول دارن مگه ندارن ؟؟
یه بار دیگه پست خودتو بخون.فکر کنم گفتی 40 تا که 10 تاشون رسمی بودندکه خیلی فرقشه با بیشتر از یک زن داشتن.در حقیقت این بزرگنمایی توهین بود حالا خواسته یا ناخواسته

anjam.vazife

عضو جدید
اصلا از بحث بی سروته خوشم نمیاد اما چاره نیست
شما گفتید همه 40 زن داشتن پیامبرو قبول دارن من گفتم این همه کیاند حالا دوباره بگو اوباما و احمدی نژاد!!!

یه بار دیگه پست خودتو بخون.فکر کنم گفتی 40 تا که 10 تاشون رسمی بودندکه خیلی فرقشه با بیشتر از یک زن داشتن.در حقیقت این بزرگنمایی توهین بود حالا خواسته یا ناخواسته
ببخشید من فک کردم اون سوالتون مربوط به کوروش بوده - خب شما بگین پیامبر چند تا زن داشتن من که اینطوری فک میکردم شما چی ؟؟ یکی داشتن ؟؟
خب 10 داشت یا دو تا حالا بعد از اولی آرده یا نه ؟؟؟بزرگ نمایی رو شما اصلاح کنین چند تا داشت زن ؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
ببخشید من فک کردم اون سوالتون مربوط به کوروش بوده - خب شما بگین پیامبر چند تا زن داشتن من که اینطوری فک میکردم شما چی ؟؟ یکی داشتن ؟؟
خب 10 داشت یا دو تا حالا بعد از اولی آرده یا نه ؟؟؟بزرگ نمایی رو شما اصلاح کنین چند تا داشت زن ؟

ممنون که اشتباهتونو متوجه شدید!
برای بقیشم دلیلی برای جواب دادن تو این تاپیک نمی بینم
موفق باشید

anjam.vazife

عضو جدید
ممنون که اشتباهتونو متوجه شدید!
برای بقیشم دلیلی برای جواب دادن تو این تاپیک نمی بینم
موفق باشید
من اشتباه نکردم مطمعنم پیامبر یک زن نداشت . دلیلش هم موجه نیست که جواب نمیدین بفرمایید بدین لطفا ؟یا اینکه جوابی ندارید بدین ؟؟؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من اشتباه نکردم مطمعنم پیامبر یک زن نداشت . دلیلش هم موجه نیست که جواب نمیدین بفرمایید بدین لطفا ؟یا اینکه جوابی ندارید بدین ؟؟؟

کشف بزرگی کردی که فهمیدی پیامبر بیش از یک زن داشت.اشتباهت این بود که گفتی 40 تا داشت
خیلیم دنبال حقیقتی بیا تالار اسلام یه تاپیک با همین موضوع بالاست.البته حدس می زنم که دنبال چیز دیگه ای باشی!

anjam.vazife

عضو جدید
کشف بزرگی کردی که فهمیدی پیامبر بیش از یک زن داشت.اشتباهت این بود که گفتی 40 تا داشت
خیلیم دنبال حقیقتی بیا تالار اسلام یه تاپیک با همین موضوع بالاست.البته حدس می زنم که دنبال چیز دیگه ای باشی!
خلاصه بیش از یکی داشت یا نه اینجا موضوع اینه نه اینکه چرا چجوری از کجا واس چی و غیرره بحث رو کوروش و پیامبر بود که بعد زن اول چیکار کردن؟؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو یه جا اشاره شده زن رو به عنوان کنیز نگرفت مگه اون موقع بعنوان کنیز میگرفتن؟:razz:

میاد تو داستان میگه میان پیشش از زیبایی زن تعریف میکنن و پیشنهاد ... میدن اما چون شوهر داشت قبول نکرد ، یعنی اونموقع میومدن از زیباییی زن تعریف میکردن و پادشاه انتخاب میکرد:razz:
در هیچ کجای دنیا ملتی وجود ندارن که این گونه تاریخ و تمدنشون را به سخره بگیرن.
واقعا متاسفم
..............................

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما دیگه ترکوندین خب اگه راست میگی اگه پیامبر به همسر اولش وفادار بود چرا چهل تا بعدش اورد باید به اصل داستان شک کرد یا به پیامبر بودنش؟؟؟؟

چه ربطی داشت من تو کف شما موندم مثلا یکی میاد پیش من میگه زن نداری یه دختر خوب سراغ دارم برات بریم خواستگاری حالا من بدم یا یارویه یا اون دختره !!!!!
حواشی چیه بوی یفساد میده عزیزم این پندار و کردار اینجا چی کاره بودن شما یک جرم و به قل خودتون پندار و پفتار کردار بد از کوروش با سند ونقل کنین ببینم ؟؟؟؟
شما اول برید کتیبه هایی که تو تخت جمشید پیدا شده رو نیگا کنین متوجه میشید برید اونجا عین سند با خط اصلی و ترجمه فارسی و تمام جزییات وجود داره و مقایسه کنین با کتیبه هایی که تو مصر و یونان هست همین کتیبه حقوق بشر کوروش هم کشک نیست که دنیا ستایشش میکنن یا آزادی یهودی های بابلو کسی نتونسته انکار کنه یا کسی نتونسته ثابت کنه کوروس حرمسرا داشته
شما اصلا راجع به چی صحبت میکنید ؟؟؟؟
چی رو میخواهید ثابت کنید لطفا رک ر راست بگید نه اینکه من به این موضوع شک دارم شک داری خلافشو ثابت کن نه اینکه چون این موضوع وجود داشته پس حتما برعکسشو نقل کردن راست میگید با مدرک بیایید نه با صحب و شک تردید شما از استادا و تارخ دانان داخل و خارج چی زاید دارین چی میدونید که اونا نمیدونن بگید تا همشون زیر سوال برن فروتنی نکنید لطفا
راستی به من واس سرقت یه بانک پیشنهاد شده من قبول نکردم این نشون میده که پدرم هم بانک زنه ؟؟

من اصلا گفتم پیامبر؟ هر چی میشه چرا پای دین میکشید وسط :razz:

اونموقع کوروش زن داشته طبق اونچه که تو تاریخم هست وفادار مونده:razz:حالا چرا باید به کسی که زن داره این پیشنهاد داده بشه؟ دزدی بانکو داری با اشاره به هم خوابی پادشاه ممکلت با اسر جنگی مقایسه میکنی:surprised:

کسی هم فروتنی نکرد من دارم میگم یه سری داستانو اومدن کم و زیادش کردن:razz: الکی اعتماد نکنید به به چه چه راه نندازید:razz: کسی که ذوالقرنین بوده نمیان بهش پیشنهاد نمیدن بیا با اسیر جنگی .....:razz:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
در هیچ کجای دنیا ملتی وجود ندارن که این گونه تاریخ و تمدنشون را به سخره بگیرن.
واقعا متاسفم..............................

شما واسه خودت متاسف باش که خوب نخوندی جملات منو

من میام میگم طرف ذوالفرنین بوده
مخالف اسارت بوده
شما میان میگین زنای اسیر شده رو میاوردن؟ فکر کردید جنگ پیامبره که زنا بشن غنایم جنگی:razz:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا 40 تا نبوده 52 تا بوده:razz:3 تاشم طلاق داد:)surprised:)

kaveh_69

عضو جدید
اولا توی اون زمان که عرب جاهلی سنش به 15 نرسیده بود چند تا داشت،
دیدی که پیامبر تا 25 سالگی ازدواج نکرد...
ثانیا تو سن 25 سالگی با کی ازدواج میکنه؟؟
با خدیجه 45 ساله...
فک کنم همین کافیه واسه اینکه خیلی ها قبول کنن که محمد هوسران نبوه.

kaveh_69

عضو جدید
خطاب پادشاه یونان به کورش:
ما برای شرف میجنگیم ولی شما برای ثروت...
کورش:
هرکس برای نداشته هایش میجنگد.

anjam.vazife

عضو جدید
من اصلا گفتم پیامبر؟ هر چی میشه چرا پای دین میکشید وسط :razz:

اونموقع کوروش زن داشته طبق اونچه که تو تاریخم هست وفادار مونده:razz:حالا چرا باید به کسی که زن داره این پیشنهاد داده بشه؟ دزدی بانکو داری با اشاره به هم خوابی پادشاه ممکلت با اسر جنگی مقایسه میکنی:surprised:

کسی هم فروتنی نکرد من دارم میگم یه سری داستانو اومدن کم و زیادش کردن:razz: الکی اعتماد نکنید به به چه چه راه نندازید:razz: کسی که ذوالقرنین بوده نمیان بهش پیشنهاد نمیدن بیا با اسیر جنگی .....:razz:
شما اصلا نگفتید پیامبر من پیامبرو مثال زدم روشن شید !! عزیزم دوست ندارم دوباره اخطار بگیرم مگر نه روشن تر میکردم شمارو.تو همین تاپیک 2 تا اخطار الکی گرفتم
ببخشید پیشنهاد ازدواج به یکی که زن نداره جرمه ؟؟؟!!!
حالا کی پیشنهاد دادا - بعدش کسی هم پیشنهاد داده مشکل داره نه کسی که بهش پیشنهاد شده بعدش مگه پیشنهادو قبول کرده که این همه سروصدا انداختی بعدش کی با اسیر جنگی ... داشته کوروش ؟؟؟یه چیز بگو مرغ بخته خندش نگیره.
ببخشید کی گفته زوالقرین هست کوروش دوست دارم سد سال سیاه هم نباشه کوروش کوروشه نه چیز دیگه اسم نذارین روش . من بهتون پیشنهاد ... میدم یعنی شما ... هستید ؟؟؟!!

anjam.vazife

عضو جدید
شما واسه خودت متاسف باش که خوب نخوندی جملات منو

من میام میگم طرف ذوالفرنین بوده
مخالف اسارت بوده
شما میان میگین زنای اسیر شده رو میاوردن؟ فکر کردید جنگ پیامبره که زنا بشن غنایم جنگی:razz:
من اصلا شما رو درک نمکنم

anjam.vazife

عضو جدید
اولا توی اون زمان که عرب جاهلی سنش به 15 نرسیده بود چند تا داشت،
دیدی که پیامبر تا 25 سالگی ازدواج نکرد...
ثانیا تو سن 25 سالگی با کی ازدواج میکنه؟؟
با خدیجه 45 ساله...
فک کنم همین کافیه واسه اینکه خیلی ها قبول کنن که محمد هوسران نبوه.
بله بعد از خدیجه هم با عایشه 6 یا 9 ساله ازدواج میکنن ایشون . کافیه یا بقیه آمار رو هم رو کنم

anjam.vazife

عضو جدید
خطاب پادشاه یونان به کورش:
ما برای شرف میجنگیم ولی شما برای ثروت...
کورش:
هرکس برای نداشته هایش میجنگد.
خب این جمله از کجا اومده که گذاشتینش منبعش کجاست کی گفته کدوم گادشاه یونان من در آوردی بود این جمله یا وحی شد یهو بهتون؟؟؟
ببخشید شما برای نداشته هاتون چی میکنید مثلا من پول ندارم میرم یقه یه گدا رو میگیرم میگم پول بده من واس پول میجنگم تو کشور هایی که کوروش تصرف کرد هیچ یک از مردمانش ناراضی نبوده اگه فک میکنید بودن مدرک بیار بعدش فقط بابل یه شهر ثروت مند بود اون زمون که باز خزانه اونا رو خالی نکرد کوروش

JavadMessi

مدیر بازنشسته
بله بعد از خدیجه هم با عایشه 6 یا 9 ساله ازدواج میکنن ایشون . کافیه یا بقیه آمار رو هم رو کنم
دوست عزیز به این هم فکر کن که تو اون دنیا چی داری به خدا جواب بدی برای تهمت زدنت به پیامبر
این آمارهای کپی پیستی هم رونشه بهتره چون جواباش بسیار داده شده
کسی که خودش رو بخواب بزنه نمیشه بیدارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.