C Civil Boy مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jul 10, 2009 #4 Hamid MB گفت: عکس اولی چقد شبیهه خرپا شبکه ایه کلیک کنید تا باز شود... اره از همونايي كه خوراك استاد ........ است
Hamid MB گفت: عکس اولی چقد شبیهه خرپا شبکه ایه کلیک کنید تا باز شود... اره از همونايي كه خوراك استاد ........ است
Hamid MB مدیر تالار زنگ تفریح مدیر تالار کاربر ممتاز Jul 11, 2009 #6 آتراد گفت: چه جالبه! شبیه قوس سرپانتینه..(قابل توجه حمید گل)!! کلیک کنید تا باز شود... سلام به هر دوتا جیگرم آرش جون چی هست حالا این قوس ... خوردنیه ؟!!!
آتراد گفت: چه جالبه! شبیه قوس سرپانتینه..(قابل توجه حمید گل)!! کلیک کنید تا باز شود... سلام به هر دوتا جیگرم آرش جون چی هست حالا این قوس ... خوردنیه ؟!!!
مهشید آرچ سبز عضو جدید Jul 11, 2009 #7 این بچه های عمران همشون از یک سر بی سواتن ( هه هه هو هو هی هی ها ها )
sepehrkhosrowdad مدیر بازنشسته Jul 12, 2009 #8 Mahshid arch گفت: این بچه های عمران همشون از یک سر بی سواتن ( هه هه هو هو هی هی ها ها ) کلیک کنید تا باز شود... خوشحال میشیم از سوات = سواد شما استفاده کنیم.
Mahshid arch گفت: این بچه های عمران همشون از یک سر بی سواتن ( هه هه هو هو هی هی ها ها ) کلیک کنید تا باز شود... خوشحال میشیم از سوات = سواد شما استفاده کنیم.
آتراد عضو جدید Jul 12, 2009 #9 Mahshid arch گفت: این بچه های عمران همشون از یک سر بی سواتن ( هه هه هو هو هی هی ها ها ) کلیک کنید تا باز شود... هه هه هه!!؟؟؟ بابا با سوااااااااااااات!! بچه ها به جمع نحضطیا یکی اضافه شد که چون معماره 3 تا پیش بهش میخوره!! عمرأ بتونی از روش بخونی......
Mahshid arch گفت: این بچه های عمران همشون از یک سر بی سواتن ( هه هه هو هو هی هی ها ها ) کلیک کنید تا باز شود... هه هه هه!!؟؟؟ بابا با سوااااااااااااات!! بچه ها به جمع نحضطیا یکی اضافه شد که چون معماره 3 تا پیش بهش میخوره!! عمرأ بتونی از روش بخونی......
آتراد عضو جدید Jul 12, 2009 #10 Hamid MB گفت: سلام به هر دوتا جیگرم آرش جون چی هست حالا این قوس ... خوردنیه ؟!!! کلیک کنید تا باز شود... ها خورده هم میشه!! ایناهاشش... به این میگن قوس سرپانتین... http://www.soheilnets.com/jadeh chalus.JPG میبینید چه شبیه این ورزشگاهست؟؟ جاهایی که شیب برا راهسازی خیلی زیاده ازش استفاده میکنن این عکس رو شاید بارها دیدیم و ازش رد شدیم(جاده چالوسه!! ) ولی ایندفعه با هرکس داشتید از اینجا رد میشدید کلاس بذارید بگید: قوس سر پانتینه...serpantin!!
Hamid MB گفت: سلام به هر دوتا جیگرم آرش جون چی هست حالا این قوس ... خوردنیه ؟!!! کلیک کنید تا باز شود... ها خورده هم میشه!! ایناهاشش... به این میگن قوس سرپانتین... http://www.soheilnets.com/jadeh chalus.JPG میبینید چه شبیه این ورزشگاهست؟؟ جاهایی که شیب برا راهسازی خیلی زیاده ازش استفاده میکنن این عکس رو شاید بارها دیدیم و ازش رد شدیم(جاده چالوسه!! ) ولی ایندفعه با هرکس داشتید از اینجا رد میشدید کلاس بذارید بگید: قوس سر پانتینه...serpantin!!
Hamid MB مدیر تالار زنگ تفریح مدیر تالار کاربر ممتاز Jul 12, 2009 #11 آتراد گفت: ها خورده هم میشه!! ایناهاشش... به این میگن قوس سرپانتین... http://www.soheilnets.com/jadeh chalus.JPG میبینید چه شبیه این ورزشگاهست؟؟ جاهایی که شیب برا راهسازی خیلی زیاده ازش استفاده میکنن این عکس رو شاید بارها دیدیم و ازش رد شدیم(جاده چالوسه!! ) ولی ایندفعه با هرکس داشتید از اینجا رد میشدید کلاس بذارید بگید: قوس سر پانتینه...serpantin!! کلیک کنید تا باز شود... دوباره سلام گل جیگرم آقا میگم عکسو اشتبا نذاشتی ها ای چه کا به او ورزشگاهه داره من اون شبکه های بالاشو گفتم اینجا که راه نساختن ولی اون قسمت کلاسو خوب اومدی بدرد میخوره یادم باشه کاراییش بالاس
آتراد گفت: ها خورده هم میشه!! ایناهاشش... به این میگن قوس سرپانتین... http://www.soheilnets.com/jadeh chalus.JPG میبینید چه شبیه این ورزشگاهست؟؟ جاهایی که شیب برا راهسازی خیلی زیاده ازش استفاده میکنن این عکس رو شاید بارها دیدیم و ازش رد شدیم(جاده چالوسه!! ) ولی ایندفعه با هرکس داشتید از اینجا رد میشدید کلاس بذارید بگید: قوس سر پانتینه...serpantin!! کلیک کنید تا باز شود... دوباره سلام گل جیگرم آقا میگم عکسو اشتبا نذاشتی ها ای چه کا به او ورزشگاهه داره من اون شبکه های بالاشو گفتم اینجا که راه نساختن ولی اون قسمت کلاسو خوب اومدی بدرد میخوره یادم باشه کاراییش بالاس
آتراد عضو جدید Jul 13, 2009 #12 Hamid MB گفت: دوباره سلام گل جیگرم آقا میگم عکسو اشتبا نذاشتی ها ای چه کا به او ورزشگاهه داره من اون شبکه های بالاشو گفتم اینجا که راه نساختن ولی اون قسمت کلاسو خوب اومدی بدرد میخوره یادم باشه کاراییش بالاس کلیک کنید تا باز شود... بازم سلام ! نه دیگه!ها این دیگه برمیگرده به تفاوت دید ما بچه های عمران-نقشه و شما عمرا-عمرانیا شما خرپا میبینید ما شکل کلی سازه و .. اما خداییش شکلش شبیهه دیگه!!نیس؟؟
Hamid MB گفت: دوباره سلام گل جیگرم آقا میگم عکسو اشتبا نذاشتی ها ای چه کا به او ورزشگاهه داره من اون شبکه های بالاشو گفتم اینجا که راه نساختن ولی اون قسمت کلاسو خوب اومدی بدرد میخوره یادم باشه کاراییش بالاس کلیک کنید تا باز شود... بازم سلام ! نه دیگه!ها این دیگه برمیگرده به تفاوت دید ما بچه های عمران-نقشه و شما عمرا-عمرانیا شما خرپا میبینید ما شکل کلی سازه و .. اما خداییش شکلش شبیهه دیگه!!نیس؟؟