مدیران باشگاه کجان؟ بسته شدن سایت هدف پرده دران عفت

morteza_sarbaz

عضو جدید
سلام به مدیران عزیز
مواردی دیده شده که تصاویر هنجار شکنانه در آواتار افراد هست و جملاتی که مطرح شدن آن در سایت مهندسان، مورد پسند هیچ قشری از هر وری حد اقل در سایت مهندسان نیست.
لطفا تدابیر لازم را برای سالم نگه داشتن سایت بیاندیشید تا استفاده مفید و همیشگی از سایت را داشته باشیم.
بدیهی است که در صورت بسته شدن سایت، علاوه بر محروم ساختن هزاران کاربر، هدر رفتن زحمات چند ساله و منافع صاحبان سایت را در پی خواهد داشت.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوست عزیز کاملا موافقم....ینی هرکی هر چرندیاتی رو میتونه بذاره اواتارش؟!!!!!:mad: چطور مطالب سیاسی و نیمه سیاسی به دو دقیقه نرسیده حذف میشه اونوقت این یک ساعته داره توی سایت فعالیت میکنه یه دونه از مدیرا نیست پیگیری کنه:mad::razz:

alismartset

کاربر بیش فعال
ادمینم مثل اینکه لولو برده...
بابا اگه قرار باشه باشگاه اینجوری باشه که *****م نشه من خودم به شخصه تو همچین فضایی کار نمیکنم و مطمئنم خیلی های دیگه هم مثل من هستند:mad:

من خودم پایه ی شوخی و فضای باز هستم خفن اما هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد...

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادمینم مثل اینکه لولو برده...
بابا اگه قرار باشه باشگاه اینجوری باشه که *****م نشه من خودم به شخصه تو همچین فضایی کار نمیکنم و مطمئنم خیلی های دیگه هم مثل من هستند:mad:
من خودم پایه ی شوخی و فضای باز هستم خفن اما هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد...
ایییییییییییول...چطوره باهم بریم!!!(شوخی کردم:Dولی نه از نوع خفن:biggrin:)

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا شوکه شدم وقتی آواتارش رو دیدم.
نمیدونم اگه آواتار منم زننده باشه بگین عوض کنمش
شاید واسه بعضی ها سوء تفاهم بشه !

alismartset

کاربر بیش فعال
من اصلا شوکه شدم وقتی آواتارش رو دیدم.
نمیدونم اگه آواتار منم زننده باشه بگین عوض کنمش
شاید واسه بعضی ها سوء تفاهم بشه !
نه داداش تو خودتو به زحمت ننداز من به بچه ها میگم چشماشونو درویش کنن:D

مینا گل

عضو جدید
ممنون از همه ی دوستان معترض
جدا ازآواتارای ناجور ،تاپیکای نامتعارف زیادی هم اینجاگذاشته میشه!مدیرای کجان آخه...........!!!