مدار تونن و نورتن

zareei_ph

عضو جدید
سلام بچه ها.
من نمی تونم مدارها رو به مدار تونن و نورتن تبدیل کنم و اصلا نمی دونم فرق امپدانس با مقاومت معادل چیه.
کسی می تونه واسم توضیح بده؟
ممنونم.:D

hamid_bargh

عضو جدید
salam vase tevanan nortun hamishe ye voltaje test va ye jaryane test emal kun mamolan asatid aghide daran yebar manabe mostaghelo hazf kuni moghavemate moadel ru hesab kuni ye bar ba manabe hesab kuni amma behtar ine chizio hazf nakuni va az rahhaye voltaj gereh ya jaryane mesh madaretu tahlil kuni be ye moadele bar hasbe Vt va It miresi ke zaribe It hamoon moghavemate moadele va adade badi ham voltaj tevenan ya jaryane nortune.

hamid_bargh

عضو جدید
dar morede ampedans ham bayad begam ampedans vaghti morede estefadas ke shoma tuye hozeye frequnce ya hamoon fazori bekhay madaretu tahlil kuni ke vaghti elemanaei ke mojode tuye madaret be ampedans tandil kuni az lahaze tahlile madar raftare moghavemati darand va mesle moghavemat ha tahlil mishan. bazam age soali dari bepors khoshhal misham javab beda,
age engelisi type kardam chun keyboarde man ghadimiye leyble farsi nadare.

AliHagigat

عضو جدید
امپدانس نسبت تبدیل لاپلاس ولتاژ به جریان است. یک نوع مقاومت مشخصه اش خط راستی است که مبدأ میگذرد و امپدانس آن حقیقی خالص و برابر مقدار مقاومت می باشد. مشتق ولتاژ به جریان در یک نقطهٔ خاص مقاومت یا امپدانس سیگنال کوچک تعریف می شود.

g4zale

عضو جدید
سلام بچه ها.
من نمی تونم مدارها رو به مدار تونن و نورتن تبدیل کنم و اصلا نمی دونم فرق امپدانس با مقاومت معادل چیه.
age betoni ketabe madar haye eekteriki sale sevome dabirestan o motalee konid rahat yad migirid

AliHagigat

عضو جدید
در مدار های مقاومتی و منابع مستقل ولتاژ- جریان، از دو سر دلخواه مدار تمام منابع را dead میکنیم و مقاومت معادل بین دو نقطه را حساب می کنیم. همچنین ولتاژ مدار باز از همان دو نقطه میشود ولتاژ تونن و جریان اتصال کوتاه میشود جریان نورتن.
حالا بین دو نقطه یک منبع ولتاژ سری با مقاومت معادل یا یک منبع جریان موازی با مقاومت معادل میشود مدار معادل دو نقطه.

web1001

عضو جدید
سلام بچه ها.
اگه در مدار از منابع وابسته استفاده نشه میتونی منابع ولتاژ رو اتصال کوتاه کنی و منابع جریان رو از مدار باز کنی اونوقت به راحتی میتونی مقاومت معادل رو پیدا کنی . اگر منع وابسته داشتیم میتونی یه ولتاژ تست اعمال کنی الته واسه مداراتی بدون منبع وابسته هم میشه از این روش استفاده کرد اما اون راحتتره

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
سلام مفصله بهت کتاب معرفی میکنم
بهتره برو بخونش کتاب مدار های الکتریکی نیلسون بخش مدارهای هم ارز تونن نورتن روبخون صفحه ی136
واسه امپدانس و اتمیدانس و...مدارهای دودهنه رو بخون

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
کتاب نیلسون رو بخوننی عاااااااالیه
چون مفصله خوب نمیشه اینجا توضیح داد

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرده شور اين تونن و نورتنو ببره !:d ترم پيش هرچي خوندمشون نفهميدم چه جوريه ، هر مسئله ش يه مدل حل ميشه ! :razz: خلاصه اينكه اين مبني مهندسي برقو آخرش افتادم !!البته خدارو شكر رشته م برق نيست!

moein

عضو جدید
فرق امپدانس با مقاومت معادل؟!
مثل اين ميمونه بگي فرق بستني با بستني ميوه اي چيه!!!
امپدانس همون مقاومته مثل بستني كه همون بستني هستش
معادل يعني از دو سر چيزي ( خازن ، منبع ، سلف ، سيم ، ..) به مدار نگاه كني
3 حالت داره
1- بوسيله سري ، موازي ، تشابه ، مدارهاي بينهايت ، ...
2- وقتي فقط منبع مستقل داشتي : تمام منابع صفر -----> ولتاژ اتصال كوتاه جريان مدار باز
بقيه همون مثل حالت 1
3- وقتي هم منبع مستقل و هم وابسته داشتي : مستقل ها صفر
.
.
.
خسته شدم
دوست داشتي تلفني بهت توضيح ميدم
با مزه ترين مبحث مداره بچه ها