محل ثبت اعتراضات به کلید اولیه آزمون ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omid0000

عضو جدید
مدرک ارسالی ضمیمه سوال 110

مدرک ارسالی ضمیمه سوال 110

توضیحات در صفحات پیشین آمده است...

پیوست ها

• Page 63 _ Q110 (Eghlim Kasmayi) .jpg
    Page 63 _ Q110 (Eghlim Kasmayi) .jpg
    39.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

omid0000

عضو جدید
مدارک ارسالی دیگر ضمیمه سوال 110

مدارک ارسالی دیگر ضمیمه سوال 110

• صفحات 69 و 73 کتاب بررسی اقلیمی اینیه سنتی ایران تالیف دکتر وحید قبادیان
- صفحات 128 و 129 و 130 کتاب اقلیم و معماری (ویراست دوم) چاپ ششم پاییز 89 نوشته ی مرتضی کسمائی، ویراسته ی محمد احمدی نژاد

omid0000

عضو جدید
مدرک ارسالی ضمیمه سوال 116

مدرک ارسالی ضمیمه سوال 116

پیوست ها

• P 4 _ Q 116 (Azadeh Shahcheraghi) .jpg
    P 4 _ Q 116 (Azadeh Shahcheraghi) .jpg
    16.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

omid0000

عضو جدید
مدرک ارسالی ضمیمه سوال 119

مدرک ارسالی ضمیمه سوال 119

پیوست ها

• P 149 _ Q 119 (Zibayi Shenasi Dar Memari).jpg
    P 149 _ Q 119 (Zibayi Shenasi Dar Memari).jpg
    16.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • P 150 _ Q 119 (Zibayi Shenasi Dar Memari).jpg
    P 150 _ Q 119 (Zibayi Shenasi Dar Memari).jpg
    15.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

omid0000

عضو جدید
مدرک ارسالی دیگر ضمیمه سوال 119

مدرک ارسالی دیگر ضمیمه سوال 119

پیوست ها

• P 158 _ Q 119 (Zibayi Shenasi Dar Memari).jpg
    P 158 _ Q 119 (Zibayi Shenasi Dar Memari).jpg
    14 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای خوبم در مورد سوال 15 توضیح بدم که Also کاملا غلط است، چونکه بعد از But یک ویرگول قرار داده شده بود، و Not Only... But همون معنا رو می‌ده از طرفی As in case هم معنی یکسانی با In case داره تقریبا، و دقیقا Also رو در گزینه‌ی اول برای گمراه کردن داده بودن.

سوال 26 هم به نظر من همون گزینه اول درسته چونکه توی متن مغز رو به ماشینی تشبیه کرده که سوییچ های مختلف داره و هر سوییچ دکمه کنترل داره که از این می شه استنباط کرد که دکمه های کنترل بسیاری داره. و از طرفی گزینه 2 زیاد درست به نظر نمی رسه بخاطر کلمه involve.

در مورد سوال 79 هم من در غلط بودنش با شما موافقم اما به نظرم صفوی نمی‌شه و تیموری می‌شه، طبق جزوه های آقای متدین چون‌که در صورت سوال گفته "ظهور" و ظهور طیف رنگی در اواخر دوره‌ی تیموری بوده، اعتلای اون در صفوی بوده.

البته اینا خب نظر منه. :دی
خب عزيزم توي كليد هم زده ٢ ميشه. خودش زده as. كليدو اشتباه ديدي

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تازه اينو ديدم. سوال ٢٦ زبان.
اشتباه املايي دارد. نوشته buttoms. منظورشون button بوده.
اين غلط املايي باعث ميشه كل كلمه معني ديكري بده. اكادمي هم اينو نوشته.
منم اعتراضشو زدم. كه غلط املايي باعث تغيير معني كلمه و اشتباه بودن جمله مي شود. اينو حتما بررسي مي كنن.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اعتراض ارسال شده به سنجش در مورد سوال 107
با عرض سلام و خسته نباشید
در رابطه با کلید سوال 107 درک عمومی معماری خدمت شما توضیحاتی عرض مینمایم که امیدوارم با توجه به این توضیحات تصمیم مناسب را اخذ نمائید تا حقی از کسی تضییع نگردد باتشکر
در شکل زیر که در صورت سوال سایه استوانه در اواسط تیر ماه ارائه گردیده، با توجه به داده های صورت مسئله و سایه ترسیم شده در سوال ، شمال و جنوب مشخص گردیده و شکل را ترسیم نموده ایم 1618611_366127563526214_1441411117_n.jpg
با توجه به نمودار زیر که دقیقاً تحلیل تصویری جمله ای هست که در پایین تصویر بالا نوشته شده است . و نشان میدهد که اختلاف سایه تیر ماه با دی ماه 180 درجه نشده و هیچ وقت این اتفاق نمیافتد ( در صورتی که 180 درجه می بود باید دو خطی که در نمودار خورشیدی ترسیم شده منطبق بر هم و مختلف الجهت می شدند.
1959662_683854678344093_851775704_n.jpgاما در تصویر ارائه شده در سوال سایه گزینه 1 با سایه تصویر صورت سوال دارای 180 درجه اختلاف است
با توجه به توضیحات بالا و همچنین نمودار خورشیدی غلط است.اما گزینه های 2 و 3 و 4 نیز غلط بوده و میتوان گفت در بین گزینه های ذکر شده در سوال جواب درستی موجود نمی باشد

آخرین ویرایش:

darab1360

عضو جدید
منم رفتم به سئوالای 31 و 86 اعتراض زدم. تو 7 دقیقه 22 تا اعتراض جدید ثبت شده بود. هر 10 ثاینه یک اعتراض! دکتر توکلی همه تعطیلای عید رو باید بشینه اینا رو بررسی کنه!:redface:

Anahita.pb

عضو جدید
خب عزيزم توي كليد هم زده ٢ ميشه. خودش زده as. كليدو اشتباه ديدي

"عزیزم"، توضیح من واسه ی اون هایی بود که به کلید اعتراض داشتند عزیزم، چون کلید درست بود عزیزم، اگه کامنت های قبل رو می‌خوندید عزیزم، متوجه می‌شدید.:smile::)

Anahita.pb

عضو جدید
اشتباه می کنید. این كاملش از يك سايت خارجي همه ي جواباي سنجش طبق اون از ٥ سوال درست بودند. اين منبع اصلي بوده
اینم متن اصلی به همراه pdf میشه صفحه اول pdf

مشاهده پیوست 197530

عزیزم شما اصلا متوجه نشدید که من در جواب دوستانی که به سوالات اعتراض زدن گفتم که "کلید صجیح است" چون خودم هم همه اش رو درست زدم!:) اعتراضی به کلید ندارم من.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم شما اصلا متوجه نشدید که من در جواب دوستانی که به سوالات اعتراض زدن گفتم که "کلید صجیح است" چون خودم هم همه اش رو درست زدم!:) اعتراضی به کلید ندارم من.
اها :)
اخه من و خيليا به ١٦ اعتراض داشتيم من تو قبليا ١٥ نديدم. :)
:) :) :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا