محققان در جست‌وجوی حیات بیگانه به نفت رسیدند!

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1][/h]
» سرویس: علمي و فناوري - علم و فناوري جهان
کد خبر: 93052411965
جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹



موجودات ریز موجود در نفت زمین می‌توانند به محققان در یافتن حیات بیگانه در فضای عمیق کمک کند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دانشمندان آلمانی میکروب‌هایی کشف کرده‌اند که در درون قطرات کوچک آب دریاچه‌ای در ترینیداد و توباگو زندگی می‌کنند و نشان می‌دهند حیات شاید در مکان‌های مشابه در قمرهای دوردستی مانند قمر تیتان زحل وجود داشته باشد.
این کشف در «دریاچه پیچ» واقع در La Brea در جنوب‌غربی ترینیداد صورت گرفت که بزرگ‌ترین انباشت طبیعی آسفالت در جهان به شمار می‌آید. این دریاچه منبع نفت است که به سطح می‌آید، در آن جا جامد می‌شود و پوسته سختی را شکل می‌دهد.
دانشمندان پیش‌تر معتقد بودند نفت برای پشتیبانی از حیات بیش از اندازه سمی است و این که حیات می‌تواند فقط در مرزی باشد که آب و نفت همدیگر را ملاقات می‌کنند. با این حال، مطالعه جدید دانشمندان مرکز تحقیقاتی Helmholtz Zentrum München در آلمان نشان می‌دهد میکروب‌ها می‌توانند در قطرات آب موجود در خود نفت زنده بمانند و این جوامع میکروبی نقشی فعال را در تجزیه نفت ایفا می‌کنند.
کشف صورت‌گرفته امید جدیدی را برای یافتن حیات بیگانه در قمر تیتان زحل پیش روی دانشمندان می‌گذارد. سال گذشته بررسی های صورت گرفته نشان داد قمر تیتان حاوی 9000 کیلومتر مکعب متان مایع است و چنین حجمی معادل چهل برابر ذخایر تاییدشده گاز و نفت روی زمین گزارش شد.


دریاچه پیچ واقع در ترینیداد و توباگو
 

Similar threads

بالا