درودسلام
خوبی؟
محسن دادا اگه تونوستی بگی من کی ام؟
آقا نقض قانون سوم نیوتونتو دیدم میخای یوخده ببحثیم؟
درود
سپاس خوبم......
خوبی؟
نمیتونم بگم...........
در مورد نیوتن ننه مرده هم در خدمتیم
طبق یه سری از بحثا که نمیدونم کجامیتونی نقض کنی قانون سومشو؟
طبق یه سری از بحثا که نمیدونم کجاولی شاید خونده باشی نقضش کردم
[/QUOTE
دادا مسئله اینجاس که زوج عمل و عکس العمل به 2تا جسم وارد میشن نه یه جسم!
منکه نمیگم نیروی کل وارده به یک جسم باید صفر باشهدادا مسئله اینجاس که زوج عمل و عکس العمل به 2تا جسم وارد میشن نه یه جسم!
منکه نمیگم نیروی کل وارده به یک جسم باید صفر باشه
مشکل مسئله با این نیست
مهم اینه که نیروی عمل با عکس العمل برابر نمیشه (تو اون مورد خاصی که گفتم)![]()
خب تو بگو عمل کدومه و عکس العمل کدوم؟خو موضو اینجاس که نیروی عمل و عکس العمل نیستن اونا!
خب تو بگو عمل کدومه و عکس العمل کدوم؟
مگه عمل و عکسش نباید از نظر مقدار برابر باشن؟
مگه نیروی عکس العمل به جسمی که عمل رو وارد کرده نباید وارد شه؟
مگه تغییر نیرو به میزان برابر نباید تغییر شتاب برابر و به طبع تغییر سرعت برابر ایجاد کنه؟
میگم خودمونیما !آدم فرق کسانی رو که حالا چه فیزیک میخونند چه فیزیک میدونند رو با بقیه چقدر احساس میکنه.
مرسی از همه .که انقدر active ایید![]()
ببینین موقعیت کار هست فقط باید گشت در واقع باید مسولین رو از خواب بیدار کرد اون وقت میتونن یه کارایی کنن اگه خدا بخواد و بتونم کارم راستو ریست بشه و همه چی هم درست پیش بره یه حرکت بزرگ تو فیزیک گیلان شاهد میشیم لطفا شوما هم سعی کنین با یه جا نشستن و حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه در ضمن هیچ کسی غیر از خودتون نمیتونه به شما کمک کنه این شمایی که باید برا خودت فرصت شغلی درست کنی.
ميشه در مورد كاري كه قراره انجام بدي بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم
شرمندم که نمیتونم بگم چون قبلنا رو یه پروژه کار میکردم مثل همین مراکز دیجیتالی که تو شهر های مختلف راه انداختن بود به یه به ظاهر دوستی گفتم نامرد هم ایدمو دزدید و به نام خودش ثبت کرد دیگه منم کاری از دستم بر نمیومد در نتیجه بر آن شدم دیگه افکارمو برای خودم نگه دارم تا یه وقت این اتفاق تکرار نشه. به امید خدا اگه اجرایی شد خودتون متوجه میشین.
ممنونم لطف داری باز هم ببخشید.
تغییرات شتاب برای یک جسم قبل و بعد برخورد (طبق قانون سوم نیوتن) باید برابر باشهعمل جسم 1 نیروییه که جسم 1 به جسم 2 وارد میکنه و عکس العملشو جسم 2 به جسم 1 وارد میکنه که با هم برابرن که نیروی عکس العمل به جسم 1 که عملو وارد کرده وارد میشه
عمل جسم 2 نیروییه که جسم 2 به جسم 1 وارد میکنه و عکس العملشو جسم 1 به جسم 2 وارد میکنه که باهم برابرن " " " " " 2 " " " "
تغییر شتاب به میزان برابر نیست وقتی جرم اجسام مختلفه!
تغییرات شتاب برای یک جسم قبل و بعد برخورد (طبق قانون سوم نیوتن) باید برابر باشه
اما در این مورد خاص اینطور نیست