خسته نباشی!!!!!!!!!!!از آنجاییکه من عاشق قرص جوشان شدم همه نوعشو خوردم. بد مزه ترینش کلسیم. خوش مزه ترینش که شبیه نوشابه پرتقالیه و حتی من به عنوان نوشیدنیه پای سفره می خوردم ویتامین C. مولی ویتامین هم مزش بینابینه.
سلامت باشی.خسته نباشی!!!!!!!!!!!
سلام جیگر خوبی ؟ چه خبرا ؟ چیکار میکنی ؟سلام به دوستای گلم..خوبین؟![]()
سلام جیگر خوبی ؟ چه خبرا ؟ چیکار میکنی ؟
منم همین به توان دو(یعنی شمادونفر)![]()
منم هستم ولی نیستم!
چون جسمم اینجاست و روحم پیش کس دگ!!!!!!!!!خوب چرا نیستی ؟
چون جسمم اینجاست و روحم پیش کس دگ!!!!!!!!!
بابا پرواز روح ! مرتاض !![]()
آره.....درست گفتی......مرد درد مرد رو میفهمه!!!!احتمالا عاشق شده.
آره.....درست گفتی......مرد درد مرد رو میفهمه!!!!
محمد این همونه!!!!!!!!!خود خودشه!!!!!!!!پسر چد بار می خوای شکست بخوری؟ ادکلنه یادته؟ والا ترسیدم دگ جلو تو بزنم.
محمد این همونه!!!!!!!!!خود خودشه!!!!!!!!
الان با کسی نیست........میدونم اونم منو دوس داره........ولی هنوز بهش چیزی نگفتم.....چی؟ بابا از فکر دختره بیا بیرون. رفته با یکی دگ تو هنوز 1 ساله تو نخشی!
لطفاحرفهای شخصیتونو اینجابیان نکنین![]()
پادشاهی دو شاهین کوچک به عنوان هدیه دریافت کرد. آنها را به مربی پرندگان دربار سپرد تا برای استفاده در مراسم شکار تربیت کند. یک ماه بعد، مربی نزد پادشاه آمد و گفت که یکی از شاهینها تربیت شده و آماده شکار است اما نمیداند چه اتفاقی برای آن یکی افتاده و از همان روز اول که آن را روی شاخهای قرار داده تکان نخورده است.
این موضوع کنجکاوی پادشاه را برانگیخت و دستور داد تا پزشکان و مشاوران دربار، کاری کنند که شاهین پرواز کند. اما هیچکدام نتوانستند. روز بعد پادشاه دستور داد تا به همه مردم اعلام کنند که هر کس بتواند شاهین را به پرواز درآورد پاداش خوبی از پادشاه دریافت خواهد کرد. صبح روز بعد پادشاه دید که شاهین دوم نیز با چالاکی تمام در باغ در حال پرواز است.
پادشاه دستور داد تا معجزهگر شاهین را نزد او بیاورند.
درباریان کشاورزی متواضع را نزد شاه آوردند و گفتند اوست که شاهین را به پرواز درآورد. پادشاه پرسید: «تو شاهین را به پرواز درآوردی؟ چگونه این کار را کردی؟ شاید جادوگر هستی؟»
کشاورز که ترسیده بود گفت: «سرورم، کار سادهای بود، من فقط شاخهای را که شاهین روی آن نشسته بود بریدم. شاهین فهمید که بال دارد و شروع به پرواز کرد.»
گاهی لازم است برای بالا رفتن، شاخههای زیر پایمان را ببریم (البته شاخههای زیر پای خودمان نه زیر پای دیگران!)
دوستان من یه نکته ای رو باید بگم. بذارید به حساب نظر یا پیشنهاد.
اولا لطفا سوالایی مطرح کنید که مربوط به دروس دانشگاهی باشه و تا حد امکان بین گرایشای مختلف مشترک باشه.
دوما سوالایی بپرسید که اطلاعات علمی بچه هارو محک بزنه. آدرس دادن برای جواب یه سوال خیلی جالب نیست؟این که دیگه مسابقه نمیشه!!
سوم سوالاتی بپرسید که جواب مشخص داشته باشه. مثلا ممکنه جواب سوال قبلی تو یه کتاب دیگه به شکل دیگه ای طرح شده باشه.
چهارم خواهشا سوال تعریفی نپرسید مثل سوال اول این تاپیک که هر کسی میتونست براش تعریفی ارائه بده و ممکن بود همه تعاریف هم به نوعی درست باشن.
پنجم سعی کنید سوالاتی بپرسید که جواب تک کلمه ای داشته باشه یا حداکثر با یه جمله کوتاه قابل بیان باشه(این آخری با قبلی فرقی نداره. فقط میخواستم موارد بیشتر بشه)
به نظرم این تاپیک میتونه به ما کمک کنه تا طراحی سوال استانداردو یاد بگیریم(خدارو چه دیدید شاید بعضیامون تو آینده استاد دانشگاه یا طراح کنکور شدیم)
دوستان من یه نکته ای رو باید بگم. بذارید به حساب نظر یا پیشنهاد.
اولا لطفا سوالایی مطرح کنید که مربوط به دروس دانشگاهی باشه و تا حد امکان بین گرایشای مختلف مشترک باشه.
دوما سوالایی بپرسید که اطلاعات علمی بچه هارو محک بزنه. آدرس دادن برای جواب یه سوال خیلی جالب نیست؟این که دیگه مسابقه نمیشه!!
سوم سوالاتی بپرسید که جواب مشخص داشته باشه. مثلا ممکنه جواب سوال قبلی تو یه کتاب دیگه به شکل دیگه ای طرح شده باشه.
چهارم خواهشا سوال تعریفی نپرسید مثل سوال اول این تاپیک که هر کسی میتونست براش تعریفی ارائه بده و ممکن بود همه تعاریف هم به نوعی درست باشن.
پنجم سعی کنید سوالاتی بپرسید که جواب تک کلمه ای داشته باشه یا حداکثر با یه جمله کوتاه قابل بیان باشه(این آخری با قبلی فرقی نداره. فقط میخواستم موارد بیشتر بشه)
به نظرم این تاپیک میتونه به ما کمک کنه تا طراحی سوال استانداردو یاد بگیریم(خدارو چه دیدید شاید بعضیامون تو آینده استاد دانشگاه یا طراح کنکور شدیم)
اسپم اضطراری :
پیشنهاد جالبیه دوست عزیز اما باید عرض کنم درس گیاهان دارویی از دروس تخصصی گرایش گیاهی هست و کتابی که معرفی کردم ما برای دانشگاه می خونیم
از هر بابی که سؤال مطرح بشه برای یک عده درس تخصصی محسوب میشه و برای بقیه ممکنه درس عمومی یا اطلاعات عمومی محسوب بشه اتفاقا ما اینجا بچه هایی داریم که میخوان تغییر گرایش بدن بد نیست با مطالب خیلی تخصصی گرایشای دیگه آشنا بشن
پیشنهاد منبع برای این بود که بچه ها برن کتابخونه دانشگاهشون و کتاب بخونن به جای سرچ کردن تو اینترنت و کپی کردن مطلب
در مورد کوتاه بودن جواب در حد یک کلمه مخالفم چون قرار نیست یک سؤال امتحانی با بارم 0/25 طرح کنیم
در مورد سؤال تعریفی که ممکنه نظر علما در کتاب های مختلف فرق بکنه رسوندن مطلب کافیه و البته طراح سؤال نباید سؤالی طرح کنه مورد اختلاف باشه در ضمن بنده خودم با توضیح بیشتر جواب کامل رو گفتم و از زهره جون پذیرفتم مسلما هیچ کس نمی تونه حدس بزنه دقیقا چه جملاتی مد نظر من بوده همین قدر که مطلب رو برسونه کافیه
ممنون ازاظهارنظرات دوستان دررابطه بامسابقه
زیباجون منم فکرمیکنم اقایاسردرست میگن اگه قرارباشه مامنبع روهم ذکرکنیم که دیگه نمیشه اسمشوگذاشت مسابقه.طراح سوال میتونه ازهرجایی که میخوادسوال طرح کنه.بنظرمنم سوالااگه طوری طرح بشه که ذهنوبه چالش بکشونه خیلی عالیه.البته اینم بگم که سوالای طرح شده فقط درچارچوب زیست شناسی وگرایشای مختلفش باشه.
منم باطرح سوال بصورت کلی موافقم.امابعضی ازتعریفی هاهم کلی هستن.مثل سوالی که دررابطه باتعریف گیاه ارائه شد.(البته بستگی به تحصیلات ومطالعات شخص سوال کننده هم داره)به قول زیباجون هم کسی که کاملترین جواب یانزدیکترین جواب روداده باشه باتشخیص طراح سوال میتونه برنده باشه.
دوستان لطفاسعی کنین توپرسیدن سوال ازاستثنائات یانکات ریزسوال طرح کنیم.مثلادرس بیوشیمی میتونه یکی ازاین دروس باشه که پرازاستثنائات هستش وتقریباازجمله ی دروس پایه ای برای هرگرایشی محسوب میشه.
هدف ازایجاداین مسابقه هم بالابردن سطح اطلاعاتمون وشناخت نقاط ضعفمون توهردرسی هست.
اگه دوستان دیگه ایی هم نظری برای بهترشدن مسابقمون دارن ممنون میشم بیان کنین.