سلام بچه ها راستش دیدم خیلی در این مورد بحث شده حیفم اومد تجربیاتمو با دیگران شریک نشم....مخصوصا اینکه خیلیا واقعا درگیر این قضیه هستن حالا چه به خاطر شرایط زندگی یا هرچی....
اینم میدونم که این تاپیک فعال نیست ولی خب شاید به درد یکی خورد.همونطوری که خودم اتفاقی باهاش برخورد کردم
حتما خیلیاتون فیلم راز رو دیدین.راستش منم وقتی این فیلمو دیدم کلی خندیدم..!!D: ولی با کمال تعجب دیدم بعضیا واسشون قضیه جدیه!!!!! عجب!!!!

ما هم گفتیم خب آدمیزاده دیگه.کارای عجیب زیاد میکنه.مدتی بیخیالی طی شد...ولی یه روز نمیدونم چی شد که قضیه رفت تو مخم.گفتم آخه حرف حساب اینا چیه آخه.منم که کلا آدم سیریش

پیچیدم به قضیه تا تهشو در بیارم.کلی مطالعه کردم.سایتای اکثرا خوشحال ایرانی سایتای خوب و بد خارجی کتاب فیلم و حتی حرف زدن با آدمای بی سواد و باسواد.
آرا و نتایج رو ریختم رو هم.....یکی میگفت قانون جذب راسته ولی فیلم راز دروغه.یکی میگفت نه فیلم راز که راسته یعنی فیلم راست میگه ولی همه شو نمیگه.یکی میگفت اینارو از متون جادوگری فلان جای خفن آوردن.اون یکی این قانون رو با یکی از خطبه های نهج البلاغه تطبیق داده بود.یکی با همون رویکرد دینی کلا رد میکرد.این یکی میزد تو فاز کوانتوم و این داستانا............

بببببببببهههههههههللللللهههههه !!!!
خلاصه.نتایجی دستگیرم شد که البته با برداشتهای شخصی آمیخته شده و دلیلی نداره شما هم با نگرش من موافق باشی ولی در کل سعی میکنم فقط مستند حرف بزنم.
واقعیت اینه که دوستای من این مسئله هنوز اثبات نشده.همه این چیزایی هم که از فیزیک کوانتوم و این چیزا گفته میشه هنوز به هیچ عنوان ثابت نشده.نه اینکه سیاه بازی باشه ولی اگه بخوای با این دید وارد این قضیه بشی به بن بست خواهی خورد.....اما من از بچگی تخس بودم

اگه بخوای علمی تر به قضیه نگاه کنی میتونی از نقد دوم کانت کمک بگیری.وقتی که همه مدرن ها زیرآب هر چی ماوراءالطبیعه رو زده بودن ولی یه مرد بزرگی مثل کانت اومد......و جرقه پست مدرن هم همینجا زده شد البته....."ما با بود زندگی مواجه نیستیم ما با نمود زندگی مواجهیم." و مثل همیشه دستاوردهای علوم پایه به علوم دیگه نقش میده.
این در صورتیه که بخواید از نقطه نظر علمی وارد این داستانا بشین

ضمنا من کلا به این نتیجه رسیدم که بچه هایی که از کانال دین میخوان وارد این مباحث بشن کلا به مشکل میخورن.البته در این مورد خود منم ابهام زیاد دارم ولی دوستانی که دین رو به خصوص نه به صورت عامی و بلکه با کیفیت تر دنبال میکنن به آموزه هایی برمیخورن که ایجاد مشکل میکنه.البته شک نکنید اینایی که میگم زمینه ای برای رد این قانون ایجاد نمیکنه.قضیه خیلی حرفه ای تر از این حرفاست.اینا رو گفتم که یکم از اصطکاک نگرشهای مختلف کم بشه و همدیگه رو تحمل کنیم.
خلاصه حوصله تایپ کردن ندارم برم سر اصل مطلب.یه چیزایی هست که باید اگزیستانسی باهاشون برخورد کرد.یعنی باید تجربه شون کرد.لمس کرد.باید بری تو دلش.فراتر از دو دو تا چهار تای متداول ذهن.باید با تمام وجود تجربه کنی.ممکنه مثل خیلیای دیگه ازش نتیجه بگیری و از اینکه نتیجه ایمانتو دیدی حال کنی.ممکنم هست نتیجه نگیری و همه بهت گفتن که ایمانت به اندازه کافی قوی نبوده و مثل من این سوال برات پیش بیاد که من ایمانمو چطوری متر کنم؟از کجا معلوم هروقت کم میارید این حرفو نمیزنید؟اصن کی میدونه ایمان من باید چند متر باشه؟
ولی دوستای من مخلص کلام.صرفنظر از همه این حرفا و استدلالها.....یه سری چیزا دلیه.عقل یه چیز نسبیه.یه چیزایی رو باید ادراک کرد.باید دریافت کرد.

به نظر من تو این دنیا هیچ چی باحالتر و قشنگتر از ایمان داشتن و اعتقاد داشتن به یه چیز!!!! نیست.حالا کاری ندارم که چی.ولی خیلی قشنگه که دور قلبت حصار بکشی و توش از یه چیزی مراقبت کنی.مخصوصا اگه اون "چیز" یه چیز نادیدنی باشه.نمیدونم کدوم یکی از بچه ها بود که نمیدونم از کی

نقل کرده بود که: ایمان یعنی اعتقاد به یه چیز نادیدنی و پاداشش هم دیدن اون چیزه....یه چیز تو همین مایه ها بود جمله اش فک کنم!!!!
خلاصه دوست گلم این زندگی توئه.تصمیم با توئه.میخوای قبول کن نمیخوای نکن.به قلبت رجوع کن.هیچوقت از کسی نپرس که آیا این میشه یا نمیشه آیا اون هست یا نیست.کسی صلاحیتشو نداره بهت بگه آره یا نه.این تویی و اینم زندگیته.زندگی کردن حوصله و جرات میخواد.انتخاب کن.با قلبت انتخاب کن و مسئولیت انتخابتم به عهده بگیر.....فقط یادمون باشه انتخابمون هر چی که بود...مسیر زندگیمون هر چی که بود اینقد معرفت داشته باشیم که به رویاها یا اعتقاد کسی نخندیم.
پسر تایپ کردن چقد سخته ها!!!!!!!!

شماها چطوری اینقد هر روز هر روز اینقد تایپ میکنید؟

من این مطلبو تو چن تا تاپیک مرتبط دیگه هم کپی پیست میکنم.امیدوارم به درد کسی بخوره.این شکلکم(اسمایلی) همینجوری میذارم خیلی باهاش حال کردم ته خنده اس!!!