سپاس و تشکر
سپاس و تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزانی که ما را همراهی کردن
اول از همه از دوستانی که با ارسال مقاله کمک کردن تا حداقل بتونیم مجله اول را راه بندازیم تشکر می کنم

دوم از دوستانی که سعی دارن با انتقادات و پیشنهاداتشون در هر چه بهتر شدن این مجله ما را یاری کنن تشکر می کنم
و اما چند نکته که پس از خواندن صحبت بعضی از دوستان لازم دیدم بیان بشه :
مسلما هیچ کاری در همون ابتدا بی عیب و نقص نیست و اگر از همون مرحله اول قرار بشه انقدر کار بی عیب و نقص و کامل انجام بشه مطمئنا مثل خیلی دیگه از کارها در همون مرحله اول کار متوقف می شد همون طور که در بسیاری از تالار ها قرار بود نشریه راه اندازی بشه ولی هنور راه نیافتاده متوقف شد
دوما هر کار تازه ای مصداق کودکی تازه راه افتاده هست که اگر بخواهیم از همان اول آن را به مسابقات دو میدانی ببریم نه تنها موجب پیشرفت نمی شه بلکه ممکنه تا آخر عمر دچار مشکلات جسمی بشه
در رابطه با فرمت مجله پیش از راه اندازی بحث هایی شد که دوستانی که از اول همراه ما بودن پیشنهاد دادن که از امکانات دنیای مجازی همچون مولتی مدیا و موسیقی و .... استفاده بشه برای همین اولین مجله به این صورت آماده شد
در رابطه با انتشار مجله به صورت مجازی دلایل زیادی بود :
1) هدف اصلی توزیع آسان مجله هست که به نظر من در شرابط موجود توزیع از طریق اینترنت سرعت و دسترسی بهتری داره
2) تازه کار بودن مجله که هنوز نیاز به کار داره تا به یک مجله کامل تبدی بشه
3)کمبود نیروی انسانی که بتونن برای این کار وقت بزارن
همین جمع آوری و درست کردن مطالب به این فرمتی که شما می بنید حاصل تلاش آقای عصار هست که همین طور که ایشون مثل همه ما درس داشتن و مشکلات زندگی حقیقی خودشون با این حال قبول زحمت کردن و وقت خودشون را صرف آماده کردن و درست کردن مجله به این فرمتی که شما مشاهده می کنید کردن
که من از همین جا ازشون تشکر می کنم

دوستان اگر تمایل به انتشار و گسترده شدن مجله دارن ما هم با آغوش باز استقبال می کنیم ولی به شرط این که حرف ها از مرحله حرف بودن تنها خارج بشه و به مرحله عمل برسه
در پایان دوستانی که علاقه دارن برای مجله ماه آینده مطلب ارسال کنن می تونن مطالب خودشون را به من یا آقای عصار ارسال کنن و اگر مطالبشون هنور نیاز به زمان و کار داره به صورت خصوصی موضوع خودشون را اعلام کنن تا برای مطالبشون در مجله مکانی در نظر گرفته بشه
با آرزوی موفقیت روز افزون برای همه
یا حق ...