مجرد بودن به چه قیمتی؟؟ _ بالا رفتن سن ازدواج و مشکلات فرارو _ --- بحث آزاد ---

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان اسپم بسه
اگه راجب موضوع تاپیک نظری دارین در جواب سوالا مطرح کنین
ممنون :|

شما یادتون نمیاد ولی یه روزایی بود که پسرا رو به عنوان خواستگار راه میدادن تو خونه : دی

خواهر آمیتریس ؟:|

اونجا هم شلوغه هاااا ...

اینکه یه تاپیکی رو از اولش منحرف می کنید و تبدیلش میکنید به اسپمدونی یعنی بی احترامی کردن به استارتر و سایر کاربرای تالار !

موفق باشید !

اشکال نداره بچه ها از خودمونن...................... اقا من دیگه اسپم نمی کننم

اقا خوب وقتی دخترا میان یه شاهزاده باا اسب سفید رو مرد ارزوهاشون میدونن تو دانشگاه....( البته بعدش میشه هرکی شد حتی سوار الاغ ... شوخی )

ما باید چیکار کنیم .. مسئولین جواب بدن؟؟؟

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز درود بر شما...
به نظر من مشکلات پیش روی ازدواج جوونا خیلی زیاده و شرایط در حال حاضر بگونه ای هست که کمتر دوست دارن تشکیل زندگی بدن و این برمیگرده به عدم وجود مدیریت صحیح در همه مسایلی که به نوعی با ازدواج جوونا گره خوده از وضع اقتادی گرفته تا تغییر فرهنگ و...

نه جدا وضع اقتصادی رو میشه یه کاریش کرد... ولی این تغییر فرهنگ این ملتو نابود کرده نابوددددددددددددددددددددد

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

همه ی اینا بخاطر نداشتن شغل و شرایط ازدواجه...بجای اینکه بیا هی تو تلویزیون تبلیغ کنن ازدواج و و هر بحثی رو ب فرزند بکشنن و افزایش جمعیت اول بیان مشکلات این جوون

هایی ک هستن و حل کنن بعد....الان دیگه یه لیسانسه با فوق فرقی نداره چ از لحاظ شغلی چه از لحاظ زندگی شخصی....:gol:

Adnan175

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
داداش وضع اقتصادی ک کاملا واضحه!!!
ی پسر حداقل باید تا فوق بخونه بعد بره سربازی بعد اگه پارتی داشت ی جایی کار بگیره!! حالا سنش میشه چند؟؟! در بهترین شرایط میشه 26!!!
حالا تا بیاد با حقوق پایه خودشو جموجور کنه کلی طول میکشه!! گرونی رو هم بذار روش!!!
هزینه عروسی هم بخاطر تغییرات فرهنگی خیلی بالا رفته!!!! این خیلی بده!!!
ی جوون جای این ک با پولش زندگیشو بسازه مجبوره همه رو واس ی شب خرج کنه!!!
حالا حساب کنین ک اگه پارتی نداشته باشه چی میشه!!! کلی از عمرشو باید بزنه این در اون در اخرشم معلوم نیس پیدا کنه ی ن!!!
اگرم پیدا بشه با پایه حقوق کم!!!
تازه، هرجا ک بخوای استخدام بشی میگن باید سابقه کار داشته باشی!!
اخه لامصب این بدبخت باید بهش کار بدین تا سابقه کار داشته باشه دیگه!!!!
این مسولینی ک میگن جمعیت رو زیاد کنین غلط اصضافه کردن!!!
همین قدی ک هست رو نمیتونن کنترل کنن و نیاز هاشونو برطرف کنن!!
جمعیتو زیاد کنیم ک چی بشه؟!!! مگه مغز خر خوردیم؟!!!

باز نگین حرف سیاسی زدیم!!!
هیچم سیاسی نیست!!

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ازدواج نکنید جمعیت زیاد میشه :) خیلی سعی کردم دختری پیدا کنم که با هم زندگی رو بسازیم ... اما گویا اکثرا خانوما همه چیز رو اماده می خوان ... نگاه می کنی تو زندگیشون میبینی باباهاشون براشون چیزی نخریدن از شوهر انتظار چند برابری دارند

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به هر قیمتی نمیه ازدواج کرد برای ازدواج کردن اصول و نیازهای اولیه ای هست...

درآمد خوب اشتیاق به ازدواج هم طبقه بودن دو طرف عشق کار پول.... همه اینها دخیل هستند ولی با این وضعیت جامعه مجرد بودن بهتره و در صورت نیاز میشه یک عدد gf پیدا کرد یا با قوانین کشوری و اسلامی صیغه! . بالاخره مجرد بودن در این اوضاع بهتر از متاهلی و دردسر هست.

Adnan175

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج نکنید جمعیت زیاد میشه :) خیلی سعی کردم دختری پیدا کنم که با هم زندگی رو بسازیم ... اما گویا اکثرا خانوما همه چیز رو اماده می خوان ... نگاه می کنی تو زندگیشون میبینی باباهاشون براشون چیزی نخریدن از شوهر انتظار چند برابری دارند

اینو قبول دارم، متاسفانه وجود داره!!!

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج مانع پیشرفته در صورتی که : سرمایه+درامد شغلی < میانگین هزینه ای روزمره خانواده ذوجین باشه = نیل به سوی درامد بیشتر و جدایی از اهداف یا مشکلات بسیار جدی تر مثل طلاق . و کلهم ازین دست مشکلات که رابطه مستقیم با تفاوت درامد ومیانگین هزینه دارد ، دکتر تکنیک :ی

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته یاداور میشم که ازدواج نکردن از بسیار جهات به سود پسر هست و اولین مزیتش زندگی کردن در کمال اسودگی و اسایش می باشد.امپراطوری خودتونو در اتحاد با کشوری وابسته سرنگون نکنید.باشد که راه گشا شده باشیم ، بازهم دکتر

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ازدواج چیه .... طرف 70 سالشه اونور اب داره بیزینس کار می کنه دوس دختر هم داره :) ول کنید بابا دلتون خوشه :)

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امپراطوری خودتونو در اتحاد با کشوری وابسته سرنگون نکنید---------لایک!!!!

دکی ب نظر من قبل اینکه بری خاستگاری از خودت بپرسی چرا ازدواج بکنم و وقتی هم رفتی خاستگاری ، از دختر بپرسی چرا می خای ازدواج کنی ؟
اگه جواب های هم خودت و هم طرف مقابلت قانع کننده بود بسم الله برو ازدواج کن !!!!!!!

البته یاداور میشم که ازدواج نکردن از بسیار جهات به سود پسر هست و اولین مزیتش زندگی کردن در کمال اسودگی و اسایش می باشد.امپراطوری خودتونو در اتحاد با کشوری وابسته سرنگون نکنید.باشد که راه گشا شده باشیم ، بازهم دکتر

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

کلا ازدواج نکردن به سود پسره؟؟؟...........یا نهههههه ارتباط داشتن با دختر مشکلی نداره ولی ازدواج زیان اوره ؟؟:confused:

اخه اکثرا میگه رابطه خوبه ولی ازدواج بده :|

نظرت چیه دکتر؟؟

آخرین ویرایش:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
امپراطوری خودتونو در اتحاد با کشوری وابسته سرنگون نکنید---------لایک!!!!

دکی ب نظر من قبل اینکه بری خاستگاری از خودت بپرسی چرا ازدواج بکنم و وقتی هم رفتی خاستگاری ، از دختر بپرسی چرا می خای ازدواج کنی ؟
اگه جواب های هم خودت و هم طرف مقابلت قانع کننده بود بسم الله برو ازدواج کن !!!!!!!
سلام رئیس عزیز
پند خوبی بود و البته اکثر اوقات می تونیم با کمترین دلایل خودمونو گول بزنیم ، و جوابی به چرا می خوام ازدواج کنم بدیم که قانع باشه ؛ ولی خیلی چیز ها هست که سوالی ندارن و داشتنشون مهمه{شغل ...} ، یا پیدا کردن شخصی کاملا همتا ، شایدم من بیشتر مادی فکر می کنم که این عقیده رو دارم

در هر صورت اگه رستگاری ازدواج باشه ، نطقمو با یک مصرا به پایان می برم : در رستگاری بسی امید هست ، باشد که در سیاهی رستگاری گم نشیم :ی
کلا ازدواج نکردن به سود پسره؟؟؟...........یا نهههههه ارتباط داشتن با دختر مشکلی نداره ولی ازدواج زیان اوره ؟؟:confused:

اخه اکثرا میگه رابطه خوبه ولی ازدواج بده :|

نظرت چیه دکتر؟؟
به سود پسر هست ، یا نه ؛ جواب مشخصه ، فردی که پسر باشه اگه به موقع{شاید 50 سالگی }ازدواج کنه قطعااز داشته هایی که داره + یکسری داشته جدید که با ذوجیت به دست اورده می تونه از زندگی بهره بیشتری ببره ؛ ولی اگه بموقع نباشه :w22:.

در خصوص رابطه با جنس مخالف ؛ اگه مذهبی هستی برو مسجد سر کوچه یا محلتون تا ارشادت کنن و اگر نیستی باید عارض شم که بنده درین باره میان روی را اصلح می دانم ، یعنی اینکه روابط کنترل شده یا همان دوستی اجتماعی ؛ تا پایبند چیزی نباشی و انتخابت در ایند و رفتارت در حال بسیار شایسته باشد

manasaki

عضو جدید
بنظرمن ازدواج الان اشتباه محضه وقتی هدفشون از ازدواج خانما فقط تولید مثل و اصلا مهم نیست که تفاهم هست یا نه امکانات اولیه یه زندگی هست یانه این وسط فقط خانما ضربه میخورن اقایون که با صیغه و خانمم تمکین نمیکنه نیازاشونو حل کردن خانمان که دارن نابود میشن مردم مردای قدیم الان دیگه مردی نیست واسه تکیه کردن تمام این اتفاقاتم بخاطر مرد سالاری که تو کشورمونه

زینـب

اخراجی موقت
بنظرمن ازدواج الان اشتباه محضه وقتی هدفشون از ازدواج خانما فقط تولید مثل و اصلا مهم نیست که تفاهم هست یا نه امکانات اولیه یه زندگی هست یانه این وسط فقط خانما ضربه میخورن اقایون که با صیغه و خانمم تمکین نمیکنه نیازاشونو حل کردن خانمان که دارن نابود میشن مردم مردای قدیم الان دیگه مردی نیست واسه تکیه کردن تمام این اتفاقاتم بخاطر مرد سالاری که تو کشورمونه
اتفاقا تمام این اتفاقات اخیر در کشور ما پیرامون ازدواج، به خاطر گسترش فمنیسم غربی و دور شدن از ارزش هایی هست که اسلام به ما توصیه کرده.