sepehrkhosrowdad
مدیر بازنشسته

آرامش؟!
قرار بود با هم متحد باشیما!!!
دمت گرم . خوشم اومد . البته همه ی ماههای دیگه هم خوبه ولی اسفند یه چیز دیگه هستشگفتم که، همه ی خوبی ها در اسفندی ها جاگذاری شده!!
البته این ها بدیهیه، تعریف نیست!!!![]()
خب من الان متحدم!!در عین اتحاد دارم میگم چه خوب مشید بهمنی بودی!!
آرامش؟!
قرار بود با هم متحد باشیما!!!
بابا!!!من که دارم میگم اتحاد اتحاد!!چرا خشونت؟؟؟الهام چاکرم!آرامش، الهام خانم بچه زنجانه و هم ماهی منه، کافیه سفارش 1چاقوی خوشدست بدم و ....
باقیش رو که می دنی؟!![]()
اینو می دونستین که اسفندی ها تعدادشون کمه اما فوق العاده جذاب و باهوش و ... هستند؟!![]()
چرا که نه سفارش قبول میکنم . رو منم میتونی حساب کنی دوست عزیزآرامش، الهام خانم بچه زنجانه و هم ماهی منه، کافیه سفارش 1چاقوی خوشدست بدم و ....
باقیش رو که می دنی؟!![]()
سلام آرامش جان . حالا چرا دلخوری ؟ بخند ، اخم بهت نمیادبابا!!!من که دارم میگم اتحاد اتحاد!!چرا خشونت؟؟؟الهام چاکرم!![]()
اصلا ای کاش من یه خرده عجول نبودم اسفند به دنیا نیومدم!!!حیف شد![]()
ما کلا قیافه مون خشنه همشیره!!!!سلام آرامش جان . حالا چرا دلخوری ؟ بخند ، اخم بهت نمیاداینم تقدیم به تو چون خودتم گلی
یکی دیگه از خصوصیات اسفندی ها ( یهو خودشون رو نشون میدن ) بی معرفت نیستن ، تا آخر با هم ماهی شون میموننداووووووووووو!!!
چه هجومی آوردن این اسفندیا!!!!
چند به چند!!!
اکشال نداره خودم همه رو حریفم!!
من که مثل اسفندیا نیستم که اسپمشون ضعیفه!!بهمنیا خدای اسپمن!!!!!![]()
اووووووووووو!!!
چه هجومی آوردن این اسفندیا!!!!
چند به چند!!!
اکشال نداره خودم همه رو حریفم!!
من که مثل اسفندیا نیستم که اسپمشون ضعیفه!!بهمنیا خدای اسپمن!!!!!![]()
خوشم میاد سپهر جان کم نمیاری . نگران نباش منم باهاتممهربونی رو از اسفندیا یاد بگیر!
آرامش، تو با ما، بی خیال!
از کدوم ور؟؟اره ارامش ....اینطوریه .... من خودم الهه اسپم بودم .... قبول نداری بگم بروبچ بیان شهادت بدن ....
اسفندیها تو همه کارا شماره یک هستن .....
یا منفی کامل یا مثبت کامل ...حد وسط ندارن ....![]()
گل گفتی دوست عزیز . خوشم اومداره ارامش ....اینطوریه .... من خودم الهه اسپم بودم .... قبول نداری بگم بروبچ بیان شهادت بدن ....
اسفندیها تو همه کارا شماره یک هستن .....
یا منفی کامل یا مثبت کامل ...حد وسط ندارن ....![]()
ما بهمنیها مهربونیمون عملیه!!به عمل کار برآید نه به حرف!!مهربونی رو از اسفندیا یاد بگیر!
آرامش، تو با ما، بی خیال!
نمونن می خوای چی کار کنن؟؟ماهشون رو عوض کنن؟؟یکی دیگه از خصوصیات اسفندی ها ( یهو خودشون رو نشون میدن ) بی معرفت نیستن ، تا آخر با هم ماهی شون میمونند
اتحاد را از ما یاد بگیرید . اگه میخواید حرف دوستمون ثابت شه ( که لزومی نداره) به هم ماهی هاتون بگید بیان . پس کوششششششششششششششششششن ؟از کدوم ور؟؟
آره قبول دارم اگه بهمنی ها اون ورا نباشن شماره یک می شن!!![]()
چیه آرامش جان حسودی میکنی ؟ کار خوبی نیست .چه تند تند به هم ماهی های خودشون امتیاز هم میدن!!قربون صدقه ی هم می رن!!نوشابه هم باز می کنن!!اوووو!!چه خبره؟؟![]()
از کدوم ور؟؟
اگه بهمنی ها اون ورا نباشن شماره یک می شن!!![]()
ما بهمنیها مهربونیمون عملیه!!به عمل کار برآید نه به حرف!!![]()
کو اگه به عمله ، باید الان تمام پست ها پر بهمن ماهی بود . پس کو ؟ یه حرفی بزن ما باور کنیم دوست عزیزما بهمنیها مهربونیمون عملیه!!به عمل کار برآید نه به حرف!!![]()
الهام جان یه بهمنی با 15 تا اسفندی برابره!!!
من میخوام بقیه رو چی کار؟؟؟
وقتی شدید 30 تا بهمنی می گم یکیشون بیاد![]()
چیه آرامش جان حسودی میکنی ؟ کار خوبی نیست .
کی میگفت اسفندیا باهوشن؟؟؟این asiabadboy یا داره خودشو اسفندی جا می زنه یا کلا اون نقل قول درست نبود![]()