متولد چه ماهی هستی؟؟؟؟؟؟

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش من هم تا یکی دو هفته پیش با این حرف شما موافق بودم ولی بعد از جایی یه کتاب طالع بینی هندی گرفتم(که اتفاقا قدیمی هم بود) و خصوصیات افرادی که توو ماه خرداد متولد میشنو خوندم.
راستش دیدم 96% برام صادقه و از این جا باورم شد که این جور طالع بینی ها هم میتونن درست باشن.

نمیدونم شاید اخه هرکسی خصوصیات خودشو مقایسه میکنه منم همین کارو کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم قسمتهایی که تعریف میکنن که اکثرا قبول دارن بقیه هم میره جزو همون 4٪ دیگه نه که قبول ندارین نه؟؟:smile:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
بیشترین ویژگی که در خرداد ماهی ها دیدم این بوده :

به باطن افراد بيش از ظاهر توجه مي كند

درسته ؟!!

آخرین ویرایش:

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر نمي كردم خردادي ها اينقدر زياد باشن...درود بر همشون

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشترین ویژگی که در خرداد ماهی ها دیدم این بوده :

به باطن افراد بيش از ظاهر توجه مي كند

درسته ؟!!
اری اری
ولی من ظاهر واسم مهمه بعد از باطن
کلا خرداد ماهی ها از طرف مقابلشون خیلی ایراد میگیرن من که اینجورم

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفای شما درست
ولی اگر پنج نفر رو که تاریخ تولدشون توی یک ماه هست ببینید .. بنظرم چیزای مشترکی میتونید بینشون پیدا کنید
من هم اول به این چیزا میگفتم خرافات .. ولی وقتی در زندگیهاشون دقت کردم دیدم خیلی بیراه هم نیست

البته اون حرفتون که گفتین "باید دید که به چه چیزی بیشتر ربط داره " رو خیلی قشنگ گفتین .. همین نظر رو پیاده کنید ببینید چیزی پیدا میکنید

یعنی ماه تولد بیشترین ربطو داره؟ یا خانواده یا محیط یا فرهنگ هر کدوم از اینایی که گفتم اثرش به مراتب از ماه تولد بیشتره برا همین ماه تولدو زیاد مهم نمیبینم.
از طرفی هم نمدونم چطوری ثابت کنم که ربطی نداره چون فکر میکنم داره اما خیلی کم رنگ.

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما کلا یه خونواده خردادی داریم.
من و مادرم و داداشم،هر 3 تامون متولد خردادیم.:D

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
یعنی ماه تولد بیشترین ربطو داره؟ یا خانواده یا محیط یا فرهنگ هر کدوم از اینایی که گفتم اثرش به مراتب از ماه تولد بیشتره برا همین ماه تولدو زیاد مهم نمیبینم.
از طرفی هم نمدونم چطوری ثابت کنم که ربطی نداره چون فکر میکنم داره اما خیلی کم رنگ.

فرهنگ و خانوده که بله ..
من یه نفر رو میشناسم که باهاش در یک روز بدنیا اومدم .. ولی وقتی زندگی نامه و افکارش رو خوندم .. بنظرم شبیه هم بودیم ..
در حالی که هم دینمون .. هم فرهنگمون .. هم کشورمون و هم خیلی چیزای دیگه مون باهم فرق داشت ..