متولد چه ماهی هستی؟؟؟؟؟؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
خب شما احتمالا به خصوصیاته متولدین هر ماه خیلی آشنا هستید ولی من و خیلی هایه دیگه شاید تا این اندازه آشنا نباشیم...

و احساسه من اینه که اینجا جایه یه چیزی مثله گفتنه خصوصیاته هر ماه خالیه....

بله شما درست میفرمایید
این همه خصوصیاتی مرد دی ماهی که واقعا خیلی خیلی واضح و دقیق گفته .. اگر دوست دارید بدونید من چطوریم اینو بخونید مرد متولد دی ماه

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
شنیدم مردایه خردادی خائنن...درسته؟؟؟:D

نه نیستن.
خردادیا همیشه دوست دارن از هر چیز یه جفت داشته باشن.
مثلا من خودم،
2 تا خودکار،2 تا کامپیوتر،2 تا ماوس،2 تا مسواک و ... دارم.
کلا از همه چی یه جفت دارم.
البته استثنا هم وجود داره ها... .

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمونه اش این سه دوست عزیز
باور کنید خیلی خیلی انتخاب آواتارشون به اون شخصیتی ماهایی که مدنظرم هست واسه من نزدیکه

آبان : سعی میکنن پر هیاهو نشون بدن
بهمن : مصمم
خرداد : خانواده دوستن

(البته اینا نظر منه و صد در صد درست نیست:smile:)
دقیقا درست گفتی دوست عزیز

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نیستن.
مثلا من خودم،

داداش تو هم خردادی هستی؟
ای ول بزن قدش

• Like
واکنش ها: Mute

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا هم جای بحث زیاده اخه من اصلا قبول ندارم
برداشت شخصی رو نمیگم اینکه همه چیز به همه چیز هم ربط داره هم نداره درسته اما برای نتیجه گیری باید دید چی بیشتر ربط داره چی خیلی کم و میشه صرف نظر کرد اخه اگه بخوای اونطور فکر کنی که افتادن یه برگ تو چین به امتحان فردا ربط داره ولی چقدر؟ اصلا اهمیت دادن بهش درسته؟ فقط باعث اشفتگی ذهن میشه تا بخوای اثرشو لحاظ کنی.
این که میگی فروردینی این خصوصیاتو داره ایا این خصوصیات ربطی به ماه تولدش داره؟ یا دلیل اصلیش چیز دیگه بوده؟ شما باید چند تا فروردینی رو دیده باشین که بتونین اینو بگین؟
اخلاق و شخصیت هر فرد دلیل اصلیش به نظرم چیزی جز ماه تولدشه.
من در مورد خصوصیات اردیبهشت چیزایی خوندم البته الان یادم نمیاد ولی چیزایی که گفته مختص من نبود که فقط برای اردیبهشت نوشته بعضیاشم اشتباه من میدونم خیلی ها قبول دارن اما من نمیتونم قبول کنم اخه منطقی نیستن اکثرا البته از نظر من

fereshte.m

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن,
کاربر ممتاز
بله شما درست میفرمایید
این همه خصوصیاتی مرد دی ماهی که واقعا خیلی خیلی واضح و دقیق گفته .. اگر دوست دارید بدونید من چطوریم اینو بخونید مرد متولد دی ماه

این خصوصیاتچند درصد به شما نزدیکه ؟؟ واسه این میپرسم که بدونم درستن یا نه!!!

خصوصیاته خانومایه فروردین رو هم دارید؟؟

dzzv_13

مدیر تالار
خوب بگو شايد مفيد باشه.

مثلا:
بعضی موقع ها سر چیزای کوچیک یهویی کفری میشن
زیاد در جمع دوستاشون گرم نمیگیرن
زیاد به مد روز توجه نمیکنن .. دوست دارن ساده و مرتب باشن (البته این ضعف نبودااااا)
و اینکه شکمو هم هستن (البته یکمی :D)
...
بقیه ش هم دیگه بمونه :smile:

fereshte.m

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن,
کاربر ممتاز
نه نیستن.
مثلا من خودم،

هههههه پس درستهه.......

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا:
بعضی موقع ها سر چیزای کوچیک یهویی کفری میشن
زیاد در جمع دوستاشون گرم نمیگیرن
زیاد به مد روز توجه نمیکنن .. دوست دارن ساده و مرتب باشن (البته این ضعف نبودااااا)
و اینکه شکمو هم هستن (البته یکمی :D)
...
بقیه ش هم دیگه بمونه :smile:
خوب بود حال كردم... ادامه بده

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
برداشت شخصی رو نمیگم اینکه همه چیز به همه چیز هم ربط داره هم نداره درسته اما برای نتیجه گیری باید دید چی بیشتر ربط داره چی خیلی کم و میشه صرف نظر کرد اخه اگه بخوای اونطور فکر کنی که افتادن یه برگ تو چین به امتحان فردا ربط داره ولی چقدر؟ اصلا اهمیت دادن بهش درسته؟ فقط باعث اشفتگی ذهن میشه تا بخوای اثرشو لحاظ کنی.
این که میگی فروردینی این خصوصیاتو داره ایا این خصوصیات ربطی به ماه تولدش داره؟ یا دلیل اصلیش چیز دیگه بوده؟ شما باید چند تا فروردینی رو دیده باشین که بتونین اینو بگین؟
من در مورد خصوصیات اردیبهشت چیزایی خوندم البته الان یادم نمیاد ولی چیزایی که گفته مختص من نبود که فقط برای اردیبهشت نوشته بعضیاشم اشتباه من میدونم خیلی ها قبول دارن اما من نمیتونم قبول کنم اخه منطقی نیستن اکثرا البته از نظر من
راستش من هم تا یکی دو هفته پیش با این حرف شما موافق بودم ولی بعد از جایی یه کتاب طالع بینی هندی گرفتم(که اتفاقا قدیمی هم بود) و خصوصیات افرادی که توو ماه خرداد متولد میشنو خوندم.
راستش دیدم 96% برام صادقه و از این جا باورم شد که این جور طالع بینی ها هم میتونن درست باشن.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی مردادی ها خیلی باحالن....
نمونه میخوایید من دیگه....:smile:

dzzv_13

مدیر تالار

حرفای شما درست
ولی اگر پنج نفر رو که تاریخ تولدشون توی یک ماه هست ببینید .. بنظرم چیزای مشترکی میتونید بینشون پیدا کنید
من هم اول به این چیزا میگفتم خرافات .. ولی وقتی در زندگیهاشون دقت کردم دیدم خیلی بیراه هم نیست

البته اون حرفتون که گفتین "باید دید که به چه چیزی بیشتر ربط داره " رو خیلی قشنگ گفتین .. همین نظر رو پیاده کنید ببینید چیزی پیدا میکنید

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
هههههه پس درستهه.......

شاید... .
ولی من شنیدم از اون جا که خانمای خردادی هم چند شخصیتی ان اگه پسر خردادی با دختر خردادی ازدواج کنه،انگار که همزمان چند تا زن داره و دیگه به زنش خیانت نمی کنه(همه اینا رو توو اون کتاب طالع بینی نوشته بود).

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفای شما درست
ولی اگر پنج نفر رو که تاریخ تولدشون توی یک ماه هست ببینید .. بنظرم چیزای مشترکی میتونید بینشون پیدا کنید
من هم اول به این چیزا میگفتم خرافات .. ولی وقتی در زندگیهاشون دقت کردم دیدم خیلی بیراه هم نیست

البته اون حرفتون که گفتین "باید دید که به چه چیزی بیشتر ربط داره " رو خیلی قشنگ گفتین .. همین نظر رو پیاده کنید ببینید چیزی پیدا میکنید

دقیقا درسته

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید... .
ولی من شنیدم از اون جا که خانمای خردادی هم چند شخصیتی ان اگه پسر خردادی با دختر خردادی ازدواج کنه،انگار که همزمان چند تا زن داره و دیگه به زنش خیانت نمی کنه(همه اینا رو توو اون کتاب طالع بینی نوشته بود).

داداش پس باهات ازدواج کنم؟

dzzv_13

مدیر تالار
این خصوصیاتچند درصد به شما نزدیکه ؟؟ واسه این میپرسم که بدونم درستن یا نه!!!

خصوصیاته خانومایه فروردین رو هم دارید؟؟

خصوصیاتش که خیلی واسه من نزدیک بود ..
طوری که واسه بیشتر حرفاش توی زندگیم سند دارم که ثابت میکنه خیلی اونجوریم .. :redface:

این هم واسه زن فروردینی که خواستین .. اینجا کلیک کنید