متاهل ها بیاین تو.....کارتون دارم

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
میشه یکم از زندگی مشترک برام بگین؟؟؟:love:
قبلش بگین چه مدته ازدواج کردین و خودتون چند سالتونه...:redface:
جون عمت اسپم نکن! :w00:

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
میشه یکم از زندگی مشترک برام بگین؟؟؟:love:
قبلش بگین چه مدته ازدواج کردین و خودتون چند سالتونه...:redface:
جون عمت اسپم نکن! :w00:

انشاالله مثل اينكه خبرائيه ! :smile: تبريك ميگم ! :surprised:

خب بعدا شما بيائيد اينجا و از خاطرات زندگي مشترك تعريف كنيد ! :)

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من برم یه چیزی بخورم وقتی برگشتم به سوالات همتون جواب میدم ، چون هم متاهلی رو تجربه کردم ، هم مجردی !

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی به طرفتون داره که زندگی رو واستون بهشت کنه یا جهنم!
اگر یکی باشه که به هم اعتماد داشته باشید، خصوصیات اخلاقیتون به هم بخوره (یعنی مکمل هم باشید) و رفتارها و تفکرات اقتصادیتون به هم بخوره واقعاً منبع آرامش خوبی میتونه واستون باشه، میتونه بهتون امید بده، به زندگی امیدوارتون بکنه و ......
منتها همه اینها در قبال این به دست میاد که احساس مسولیت کنید، زندگی سختی های خاص خودشو داره و باید این سختی های زندگی مشترک رو پدیرفت تا به آرامشش رسید، نمیشه هم بی مسولیت باشه آدم هم بخواد به ارامش پس از ازدواج برسه...

من حدوده 1 ساله که نیمه متاهل به حساب میام، یعنی همه چی اوکی شده ولی عقد رسمی انجام هنوز نشده...

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاهلی آرامش بهتری داری یه جورایی متاهل بودن شان و شخصیت آدم رو اندکی بالاتر میبره.... البته اگه از نظر مادی مشکلی نداشته باشی
.
.
.
.

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی به طرفتون داره که زندگی رو واستون بهشت کنه یا جهنم!
اگر یکی باشه که به هم اعتماد داشته باشید، خصوصیات اخلاقیتون به هم بخوره (یعنی مکمل هم باشید) و رفتارها و تفکرات اقتصادیتون به هم بخوره واقعاً منبع آرامش خوبی میتونه واستون باشه، میتونه بهتون امید بده، به زندگی امیدوارتون بکنه و ......
منتها همه اینها در قبال این به دست میاد که احساس مسولیت کنید، زندگی سختی های خاص خودشو داره و باید این سختی های زندگی مشترک رو پدیرفت تا به آرامشش رسید، نمیشه هم بی مسولیت باشه آدم هم بخواد به ارامش پس از ازدواج برسه...

من حدوده 1 ساله که نیمه متاهل به حساب میام، یعنی همه چی اوکی شده ولی عقد رسمی انجام هنوز نشده...
ای بابا چه خبره پس کی عقد میکنین
منم دعوتم(سوت میزنیم)

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منم میرم لالا.....

فلدا اومدم باز میپلسم از متاهل ها

:D

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سپید ، الان که اومدم داری میری ؛ خب فردا میام برات توضیح میدم