ببخشید خودت؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها من با htpps وارد شدم.باز شد
بچه ها من با htpps وارد شدم.باز شد
هییییییییییییی ... چه روزگاری شده... آقا اینجا ایرانه.. میفهمی.. نباید زیادی فکر کنی... اینجا فکر کردن و پرسیدن از مسائل عادی و طبیعی و روزمره و... قدغنه... تو نباید فکر کنی اونا باید به جای تو فکر کنن.. تو بچه ای نیاز به قیم داری... نه حرف از مسائل جنسی که میدونم داره عذابت میده بزنی نه از بیکاری نه از گرونی نه از سیاست نه از... به قول آقای حسنی چقدر این اسلام از این کلمه ی "آزادی" ضربه خورد... لعنت به تو آزادی... لعنت به تو که جوونای ما رو از راه بدر کردی... لعنت...
هرچی سایت اهنگ و فیلم هم بوده قیلتر شده
![]()
واسه منم کار نمیکنهمیگم تشکر رو هم قلطور کردن یا ماله من دکمش خراب شده؟
این همه سایت های خوب!! و آموزنده!! هست برین اونجا![]()
من سایت حوزه علمیه رو از همش بیشتر می پسندم.![]()
خودمونیما
الان که با ***** شکن میایم تو سایت یه حال دیگه ای داره
کلی صفا میکنیم
![]()
من سایت حوزه علمیه رو از همش بیشتر می پسندم.
میرم پیشنهاد میدم که یه فروم هم بزنن واسش.
خودم هم میشم پیرجو ی حوزه علمیه.![]()
بگم چجوری اومدی اینجا؟ بگم؟
ایشون عکس خانوم بنده رو برداشته هی میگه بگم؟بگم؟
من افتخار میکنم که با ***** شکن وارد شدم.
![]()
حتما آغا دیشب خواب بد دیدهمن امروز به چندتا سایته موزیک که سر زدم همشونو ***** کرده بودن
مثله اینکه یهو از خواب پا میشند میگن امروز چی کار کنیم نکنیم بریم چندتا سایته پربازدیدرو 5ستاره کنیم تا یه ضدحاله اساسی به ملت بزنیم بعدم میشینن دوره هم کلی میخندن.
منتظرم! بیان اونجا که آدرس دادم و داستان رو تکمیلش کنید. حتی اگر خواستید چند سناریو بنویسید
ولی بدون فبلتر شکنم میشه اومد توقابل توجه ها قطره ها.استفاده از ***** شکن حرام هست.حق ندارید وارد این سایت ملعون باشید.وگرنه در اتیش جهنم میسوزید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه گفتین تولد کی مبارکه!؟؟! | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
مبارکه مبارک | گفتگوی آزاد | 32 | |
B | بازگشت یه سرباز بیچاره به باشگاه | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
قديمي هاي باشگاه كجاييد؟ دقيقا كجاييد :)) | گفتگوی آزاد | 2758 | |
![]() |
انجمن خارجی مثل همین سایت باشگاه مهندسان میتونین معرفی کنین؟ | گفتگوی آزاد | 3 |