s
سلام واقعا یعنی مهندسی تکنولوژی معماری مشکل طراحیش حل شد؟
تا جایی ک منم میدونم درست شده نظام مهندسیه ما داره تطبیق واحد میکنه
s
سلام واقعا یعنی مهندسی تکنولوژی معماری مشکل طراحیش حل شد؟
دلم میخواد بدونم ما که این همه سال درس خوندیم و کارشناسی گرفتیم، اصلا می تونیم مهر نظام مهندسی رو بگیریم؟
بله هر کی یه چیزی میگه و کلا هر استانی ساز خودشو میزنه ولی شما بخشنامه کمسیون هم ارزی ( جدید ترینش ) رو مطالعه کنید اونجا نوشته که میتونید یا نه . زیادم به حرف این بیسوادهای توی نظام گوش ندین .سلام
من گیج شدم خدایی.
من علمی کاربردی معماریم کاردانیمم نقشه کشی معماری بود.
الان به من بگین من حق طراحی دارم یا نه.کد چند 100 یا 120
هر کی یه چی میگه
داداش منبع حرفت که میگی مشکل علمی کاربردی ها حل شده چیه؟ای کاش فقط بحث طراحی بود جدیدا در خصوص نظارت هم خوابهایی دیده اند فقط می توانی نظارت طراحی داشته باشید نه سازه در ضمن مشکل کسانی که علمی کاربردی بودند حل شده هم طراحی و هم نظارت و دلیل آن هم این است که خیلی پیگیر بودند و به نتیجه هم رسیدند متاسفانه هیچ حرکتی از طرف فارغ التحصیلان تکنولوژی مشاهده نمی شود
خیر با دکترا هم نمیتونید خنده داره نه؟؟؟؟؟؟سلام . من کاردانیم با کارشناسیم متفاوت بوده ، کارشناسیم معماری بوده الان دارم ارشد معماری میخونم .
میتونم طراحی شرکت کنم ؟
این کد 120 و 140 به چه دردی میخوره؟ یه چه کارهایی میشه باهاش کرد؟[/QUOTE
داداش سر خودتو درد نیار الان که میگن فرق نمیکنه ولی بعدا پوستمون رو میکنند . مطمعنم .
اصلا تا پروفوسورا هم پیش بری فرق ندارهسلام هرکی یه چیز میگه ، یعنی اگه من که کاردانیم با کارشناسیم متفاوت بوده و کارشناسیم معماری هست و الان ارشد معماری هستم بالاخره میتونم طراحی شرکت کنم؟
ای کاش فقط بحث طراحی بود جدیدا در خصوص نظارت هم خوابهایی دیده اند فقط می توانی نظارت طراحی داشته باشید نه سازه در ضمن مشکل کسانی که علمی کاربردی بودند حل شده هم طراحی و هم نظارت و دلیل آن هم این است که خیلی پیگیر بودند و به نتیجه هم رسیدند متاسفانه هیچ حرکتی از طرف فارغ التحصیلان تکنولوژی مشاهده نمی شود
سلام هرکی یه چیز میگه ، یعنی اگه من که کاردانیم با کارشناسیم متفاوت بوده و کارشناسیم معماری هست و الان ارشد معماری هستم بالاخره میتونم طراحی شرکت کنم؟
واقعا دبیرستانم باید معماری بوده باشیم؟؟سلام
من از دوستام پرسیدم درباره حق طراحی گفتند مشکل نداره حله مجوز حق طراحی میدند به شرطی که از دوره دبیرستان معماری خونده باشی من از دوره دبیرستان و کاردانی و کارشناسی ناپیوسته نقشه کشی ساختمان و معماری خوندم دیگه فکرم راحته چون به من حق طراحی میدند هم نظارت الانم اگر خدا بخواد ارشد میرم خدایاااااااا شاکرم ....
واقعا دبیرستانم باید معماری بوده باشیم؟؟
نه نیاز نیست دبیرستان معماری خونده باشینواقعا دبیرستانم باید معماری بوده باشیم؟؟
نه نیاز نیست دبیرستان معماری خونده باشین
شما راست میگید نیازی به دبیرستان نیست مهم این است که کاردانی باید معماری باشه تا کارشناسی ناپیوسته ولی من فکر میکنم دوره دبیرستان اگر نقشه کشی ساختمان و معماری باشه معتبر تره
موفق باشید
ببخشید لطفا فکر نکن مطم.ن هستی بگو من فردارو مرخصی گرفتم بخاطر حرف شما برم نظام
سلام
من امروز رفتم ریز نمراتم رو دادم بره برا کمیسیون هم ارزی تا دو هفته دیگه جواب میدن
ما چون تکنولوژی معماری بودیم بهمون طراحی نمیدادن الان باید ریز نمرات بدیم تا تطبق بزنن و اگه شد بهمون طراحی هم بدنمیخای حق طراحی بگیرید؟ برای چی ریز نمرات خواستند مگه مدرکتون چیه؟ آیا از فارغ التحصیل بیش از دوساله که گذشته ؟چیزی گفتند یا نه؟؟میشه کامل توضیح بدید ممنون میشم
سلام
من دبيرستان رياضي خوندم و كارشناسي يوسته معماري خوندم
فارغ التحصل بهمن 90
چطوري بايد عضو نظام بشم و براي گرفتن مهر و اينا اقدام كنم؟
ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه
تیک آف جان شما سال 93 یعنی بعد گذشت 3 سال از تاریخ فارغ التحصیلیت میتونی امتجان بدی اما از الانم میتونی عضو نظام بشی...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | استفاده از پروانه طراحی و تجربیات مهندسان | نظام مهندسی | 32 | |
![]() |
استفاده از پروانه نظارت و تجربيات مهندسان | نظام مهندسی | 421 |